İçeriğe Yönlendir

Far Ayarları Kabul Günü

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Fatih Keskin

çok güzel bi gündü beni işyerimden alıp oralara getiren yunus a sonra geri götüren lokman abime mükemmel tatlılarını bize gönderen Ahmet Kıyak arkadaşımıza çok teşekkürler.En kısa zaman da tekrarlamak dileğiyle.

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
:lol2: :elveda:

Sen yeter ki iste abi. :lol2: Tatlı sana gurbaan. :flowers:

Eyvallah kardeş. Varsa oralarda temiz ak47 ama bulgar veya polonya malı olmasın orcinal rus işi yollarsan duacın oluruz.

Bilirsin rus işi olmayanlar tekler çabuk şişer vs.

aynen dediğiniz gibi, gelin Diyarbakır'a daha neler var. :sanssiz:

Neler var ? Anlatsana kurban ?

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

İlk gelen bendim, Çağlar abi, Arda Merve ve Salih usta dışında kimseyi göremedim. Maalesef erken ayrılmak zorundaydım. Benden sonra olay etkinlik şenlenmiş, gelmiş olmakla beraber arkadaşların tamamını göremeyip asıl eğlenceyi kaçırdım. :elveda:

Bu arada börekler için Çağlar abiye far ayarı için de Salih ustaya ayrıca teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

* Bu İstanbul'u Nevşehir'den bu kadar uzağa yapana sitemlerimi bildiriyorum...

* Çağlar, bu araba şimdi bende diyordu inanmamıştım... :nazar:

* Bu tatlıdan buralarda yapmıyorlar.. Genelde her İstanbul'a gidişimde yerdim.. Son gittiğimde nedense unuttum.. :D

* Güzel bir gün geçirdiğiniz belli... Arayacaktım aslında, sonra bir iş çıktı unutmuşum... Hakkınızı helal edin..

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Bu arada Servet Aydın arkadaşımız aramıştı, işleri yönünden gelemedi katılan arkadaşlara çok selamları vardı, ordaki arkadaşlara iletmiştim, önce gelip giden arkadaşlara duyrulur :nazar:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

bu gün toplantıya en geç katılan bendim 1:30 da pendikten çıktım trafik çok güzeldi saat 16:00 bahçelievlere ancak gidebildim daha sonra lokman abiyi arayarak toplantının devam ettiğini öğrendim ve gene çok güzel trafikte bahçelievlerden maslağa 1 saatte gidebildim saat 17:00 de katılabildim. yeni arkadaşlarla tanışmak güzeldi. ahmet beyin gönderdiği tatlı banada nasip oldu çok teşekkür ediyorum. büloyu yakından görmek çok güzeldi eh emrenin focusu satılmadan birkeredaha gördüğüm için mutluyum, çağlar abinin ev sahipliği için çok teşekür ederim inşallah bir sonraki etkinliğe daha erken katılarak daha fazla arkadaşla tanışmak isterim dönüş yolunda Lokman abiyle beraber gittik .Lokman abi çok teşekkür ederim yol tarifin çok güzeldi direkt istediğim yere çıkarak bir sokak döndüm bahçelievlerde evin önündeydim.

emre herkes gibi bende fotoları dörtgözle bekliyorum

tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Abi buralara da geleceğini söylemiştin ama hala bekliyorum. :unsure: Geldiğinde doyururum seni o tatlılara merak etme :lol2:

Oralara da geleceğim inşallah...

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)
Güzel bir gün geçirdiğiniz belli... Arayacaktım aslında, sonra bir iş çıktı unutmuşum... Hakkınızı helal edin..

Sayın mod Mehmet Abicim etkinlik çeteleme bir çentik atarmısınız lütfen zira kısa sürede kulüp üyesi olmak istiyorum... :unsure: :lol2:

tarihinde Osman Y tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
Varya, benim naylonun resmini çekmediyseniz :lol2:

orada temziliği ve orjinalliğiyle resmi çekilecek bir araç daha vardı o da Beyaz Martı 34GP8888 onu da çekmemişler zannedersem. :unsure:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Sayın mod Mehmet Abicim etkinlik çeteleme bir çentik atarmısınız lütfen zira kısa sürede kulüp üyesi olmak istiyorum... :crazy::superman:

Biz takip etmiyoruz.. Çeteleyi siz tutacaksınız.. Bize kulüp üyeliği müracatı sırasında bu toplantıları ıspat ile yükümlüsünüz :p

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Biz gelemedik tatlılarla falan çok güzel bir organizasyon yapmışsınız...Kutluyor, Ahmet' e tatlılar için bende teşekkür ediyorum... :superman:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

bir sorun nedeniyle erken ayrılmak zorunda kaldım.keşke biraz daha kalabilseydim.tatlılar çok güzeldi.herşey çok güzeldi emre dokun bana yaptığımız fotolar nerde yaaaa:)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Burayı kapatıyorum arkadaşlar, fotoğraflar konusundan devam edelim :(

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...