İçeriğe Yönlendir

Far Ayarları Kabul Günü

Çağlar Bayur

Recommended Posts

O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

geç gitmiş olsam da benim açımdan çok güzel oldu. bu ilk etkinliğimdi arkadaşlarla tanıştık yüzyüze görüştük. Ahmet Kıyak beyefendinin bol fıstıklı Diyarbakır kadayıfından geç gitmeme rağmen bana da kalması beni çok sevindirdi kendisine çok teşekkürler ayrıca. :p Mustafanın (Tüfekçinin) Mustafa diyorum artık benim arabayla ilgilenmesi çok iyiydi kısa sürede incelemedik yer bırakmadı hoşuma da gitmedi değil aslında :) daha yazacak çok şey var arkadaşlar yazdıkça ben de yazmaya devam ederim aklıma gelenleri. bu arada bütün arkadaşlarla tanıştığıma çok memnun oldum.

tarihinde Osman Y tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

:D

Arabanın değerini bil :p Toplantılarda pek FI olmuyor. Araban çok güzel :) O çizik yada göcük diye gösterdiğin yeride gösterme başkasına :p Yada bana :D

Arabana detaylı baktım çünkü karşılaştıracak araba bulamıyordum :p Egsoz sistemimde bir gariplik varmış senikine bakınca daha da iyi anladım. bana genelde normal diyolardı :D benimki cırlıyor.

Yorum bağlantısı
Arda Merve

Bu organizasyonu yapan, değerli bilgileriyle, misafirperverliğiyle Çağlar abi ye , servisteki arkadaşlara ve beni abuk subuk far probleminden kurtaran değerli Salih ustama çok teşekkür ederim.Niyetim bütün süre boyunca durabilmekti.Anneannemin tansiyonu çıktığını haberini alınca acil ayrılmam gerekti, kusura bakmayın.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Güzel bir etkinlik sohbet ve test amaçlı bir gün oldu. ALİ KIYAK beyin göndermiş olduğu özel tatlı içinde çok çok teşekkür ederiz, istanbul a geldiğinde görüşmek isteriz. Telefon numaranızı kaybettiğim için arıyıp teşekkür edemedim kusura bakmayın.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)
:D

Arabanın değerini bil :p Toplantılarda pek FI olmuyor. Araban çok güzel :) O çizik yada göcük diye gösterdiğin yeride gösterme başkasına :p Yada bana :D

Arabana detaylı baktım çünkü karşılaştıracak araba bulamıyordum :lol2: Egsoz sistemimde bir gariplik varmış senikine bakınca daha da iyi anladım. bana genelde normal diyolardı :D benimki cırlıyor.

araba bir aksilik çıkmazsa uzun yıllar benimle inşallah. :) o göstediğim yer nazar boncuğu olarak kalacak daha da yaptırmam senin söylemen üzerine, yoksa ben orayı lokal olarak boyatacaktım.

tarihinde Osman Y tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Güzel bir gündü Çağlara ev sahipliği için çok teşekkürler, Ahmet KIYAK arkadaşımıza tatlılar için teşekkürler, ayrıca Osmanada teşekkürler getirdiği ekler için.

Osman ve Sani ile tanışma imkanımızda oldu. katılan diğer arkadaşlarada teşekkürler.

soğuk birgün olmasına rağmen sıcak ve güzel bir buluşmaydı.

dükkanda göz almayan xenonları görmekte nasip oldu.

18122010004.th.jpg

Ahmet Kıyak ın tatlıları böyle yendi :)

18122010005ho.th.jpg

18122010006.th.jpg

Dükkanın en güzel arabası el yapımı Ford.

18122010011.th.jpg

18122010007.th.jpg

18122010008.th.jpg

18122010009.th.jpg

18122010010.th.jpg

tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Güzel bir etkinlik sohbet ve test amaçlı bir gün oldu. ALİ KIYAK beyin göndermiş olduğu özel tatlı içinde çok çok teşekkür ederiz, istanbul a geldiğinde görüşmek isteriz. Telefon numaranızı kaybettiğim için arıyıp teşekkür edemedim kusura bakmayın.

Ahmet Kıyak olmasın o ???

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ben çok eğlendim :D , Sefadan söktüğümüz parçalar tükkanda kalmış :rofl: , ayak üstü bu kadar mı değişimler yapılır. Osman kardeşimiz de sağolsun, Ahmet Kıyak ta gıyaben aramızdaydı :popcorm1:

Vesile ile, tahminde yanıldık, ufak tefekler hariç herkesin ayarı yerindeymiş. Merceksiz Xenon ile tanışıtk, Emmi duy sesimizi, merceğe ihtiyaç olmadan 4300K, far çizgisi de yerli yerinde.

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Güzel bir gündü Çağlara ev sahipliği için çok teşekkürler, ALİ KIYAK arkadaşımıza tatlılar için teşekkürler, ayrıca Osmanada teşekkürler getirdiği ekler için.

Ahmet Kıyak olmasın ???

Ben çok eğlendim :rofl: , Sefadan söktüğümüz parçalar tükkanda kalmış :rofl: , ayak üstü bu kadar mı değişimler yapılır. Osman kardeşimiz de sağolsun, Ali Kıyak ta gıyaben aramızdaydı :popcorm1:

Senden mi Brütüs ???

Belkide ben bilmiyorumdur :)

Ben çok eğlendim :D , Sefadan söktüğümüz parçalar tükkanda kalmış :rofl: , ayak üstü bu kadar mı değişimler yapılır. Osman kardeşimiz de sağolsun, Ahmet Kıyak ta gıyaben aramızdaydı :D

Vesile ile, tahminde yanıldık, ufak tefekler hariç herkesin ayarı yerindeymiş. Merceksiz Xenon ile tanışıtk, Emmi duy sesimizi, merceğe ihtiyaç olmadan 4300K, far çizgisi de yerli yerinde.

Ben hiç eğlenemedim çünkü gelemedim :) Bir dahaki sefere inşallah

Merceksiz Xenon ile tanışıtk, Emmi duy sesimizi, merceğe ihtiyaç olmadan 4300K, far çizgisi de yerli yerinde.

E bizde diyoruz yok mok diyorsunuz. Koyduk ya siteye resimleri, Selçuk Keleş Bey'de beğendi merceksiz olmasına rağmen çizgiler güzel dedi.

Zatem merceğe ne gerek var :p

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Ali Süha benide yanıltmış :popcorm1:

düzelttim.

tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Demir2

Herkese teşekkür ederim güzel bir gün daha geçirdik. Gelenlerin gelmeyenlerin ayağına sağlık...

Eve daha yeni gelebildim, hemen fotoğraflar ile ilgileniyorum daha doğru düzgün hiçbirine bakamadım bile. :popcorm1:

Please Wait... :D

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Ahmet Kıyak sağolsun kıyak yapmış en bol fıstıklısındantatlı göndermiş bizde afiyetle yedik ziyade olsun.Salih ustanın eline sağlık far ayarımda mm cinsinden bozukluk varmış düzeltti :) Bu arada Osman ve Sani ile tanıştım ikiside gerçekten çok samimi ve hoş sohbet arkadaşlar.Çağlar Bey'e ayrıca teşekkür ediyorum yeni Karcher yıkama makinası ile benim ve bazı akadaşların arabasını sabunladı yıkama işini bize bıraktı :popcorm1: Diğer arkadaşlara da teşekkürler ayaklarına sağlık :D:rofl::D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Ali Süha benide yanıltmış :popcorm1:

düzelttim.

Rica ederim Lokman Abi. Benim için sorun değilde adamın (Ahmet Kıyak) tatlılarını götürdünüz afiyetle, Ali deyince kızmış olabilir...

Nede olsa beni pek sevmez Ahmet Kıyak, fanatik fordçudur :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

200401270013.jpg

200401270008.jpg

200401270001.jpg

200401270009.jpg

Canon, bu pozu yakalayamaz, Kodak farkı :popcorm1: :

200401270015.jpg

Ford imalatı sağlamdır, ispatı:

200401270002.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Kim değiştiriyor benim alıntılarımı bakim ? Sn Buyur :popcorm1:

Ahmet Kıyak.... Bak bana yollamadın tatlı ama ben seni tanıyorum ismini doğru biliyorum.

Bu farcılara yollamışsın ama seni Ali sanıyorlar :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

200401270005.jpg

200401270007.jpg

Amerika çoktan keşfedilmiş, ama bizimkiler hala kürekle okyanusu aşmaya çalışıyor :popcorm1:

200401270012.jpg

200401270003.jpg

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
Güzel bir gündü Çağlara ev sahipliği için çok teşekkürler, Ahmet KIYAK arkadaşımıza tatlılar için teşekkürler, ayrıca Osmanada teşekkürler getirdiği ekler için.

Osman ve Sani ile tanışma imkanımızda oldu. katılan diğer arkadaşlarada teşekkürler.

soğuk birgün olmasına rağmen sıcak ve güzel bir buluşmaydı.

Ben çok eğlendim :) , Sefadan söktüğümüz parçalar tükkanda kalmış :rofl: , ayak üstü bu kadar mı değişimler yapılır. Osman kardeşimiz de sağolsun, Ahmet Kıyak ta gıyaben aramızdaydı :popcorm1:

Ahmet Kıyak sağolsun kıyak yapmış en bol fıstıklısındantatlı göndermiş bizde afiyetle yedik ziyade olsun.Salih ustanın eline sağlık far ayarımda mm cinsinden bozukluk varmış düzeltti :p Bu arada Osman ve Sani ile tanıştım ikiside gerçekten çok samimi ve hoş sohbet arkadaşlar.Çağlar Bey'e ayrıca teşekkür ediyorum yeni Karcher yıkama makinası ile benim ve bazı akadaşların arabasını sabunladı yıkama işini bize bıraktı :D Diğer arkadaşlara da teşekkürler ayaklarına sağlık :rofl::D:)

güzel bir cumartesi günü oldu benim için. bundan sonraki etkinliklere de fırsat buldukça katılacağım inşallah. başta ev sahibi Çağlar Abi olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ederim ilk buluşma olmasına karşın herkes gerçekten çok samimiydi bana karşı. Lokman Abi bu arada stickerlar için teşekkürler bir dahaki etkinliğe arka cam için yeni stickerdan isterim ama haberin olsun. Ahmet bey bu tatlı fıstıklı kadayıf mı yoksa kadayıflı fıstık mı anlayamadım çok teşekkürler :rofl:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ya, ben şimdi farkettim, kadayıfı nasıl görmedim????

Kafamı çamurluğuma vurup, kırasım geldi... Çamurluğu tabiiki :elveda:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Hoparlör ilavesi hoşuma gitti, benim kapıdaki kağıtları da değişme zamanı gelmiş.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

siz orada askerlik anılarınızla yanıp tutuşurken ben yiyordum bir güzel nasıl göremedin sani? :sanssiz:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Güzel bir buluşma olduğu belli oluyor. :sanssiz:

Tatlıları beğenmenize çok sevindim. Afiyet bal şeker olsun. Üç gündür yolda oldukları için biraz yumuşamış olabilirler ancak bu kadar oluyor, kusura bakmayın. Benim uzunca bir süre bir etkinliğe katılmam zor görünüyor, bari çorbada tuzum bulunsun dedim. :elveda:

Tatlı konusunda Süha Bey'de emek harcadı, ona da ayrıca teşekkür ederim. Telefon numarası konusu önemli değil Süha Bey, eğer isterseniz yeniden ararım ya da ÖM'den gönderirim.

Aranızda olmayı çok isterdim. :lol2: Başka etkinliklere inşallah... :lol2:

Ahmet Bey kusura bakma yanlışlıkla ali yazmışım. El alışkanlığı oldu. Her şey için yeniden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...