İçeriğe Yönlendir

Serviste lastik değişimi

Serhat S. Yazıcı

Recommended Posts

Serhat S. Yazıcı

Arkadaşlar bugün lastiklerimin değşimini gerçekleştirdim ve bunu dışardaki lastikçilerden ne kadar pahalı olabilir ki diyerekten servisimde değiştirdim ve rakkamı görünce şok oldum ve tam 100lira ödedim dışardaki lastikçilerde değişimini yapsam maksimum 40lira verecektim balans dahil.. bana yapılan açıklama da şu oldu lastikler jantlardan ayrı getirildi ve onu jantlara takma parası alındı+balans+diğer lastiklerimi sökme.. umarım bir başka arkadaşım benim yapmış olduğum işlemi gerçekleştirmiştir ve faturada benim ödememden daha düşüktür..

Bizler burdan bu faturaları tarayıp yayınlayalım ve bunu şu serviste bu rakkama yapıldığının ıspatını yapabilelim..

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Lastikleri nereden aldınız? Alınan yerde takmak için genelde para almazlar ya da balans felan için çok uğraşırlarsa 15-20 lira isterler.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bence hayatınızın hatasını yapmışsınız.

Servise gitme şartları:

1- Araç garantideyse (mecburen gidilir)

2- Triger değişi yada çok karmaşık arızalar ve garanti gerektiren, sonu büyük arızalara sebeb olabilecek durumlar

3- Kasko kullanmak gerektiğinde

4- Yeni yazılım yükleme gerekirse

Bunların dışında servise gidilmez, kaldıki lastik için mümkün değil gitmem :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Buradaki Otokoç ta lastik sökme takma varmıydı bilmiyorum ama rot ayarı yapamadıklarını biliyorum...Sadece balans vardı...Sökme takma için gereksiz bir tercih olmuş Serhat... :D

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
Lastikleri nereden aldınız? Alınan yerde takmak için genelde para almazlar ya da balans felan için çok uğraşırlarsa 15-20 lira isterler.

Cihan lastikleri kendim götürdüm (Çağlar abiden almıştım) ama bu kadar nasıl olur ya dışarıdan 3 kat daha pahalı balans dediğin maksimum 30 lira istanbulda..

Servise gitme şartları:

2- Triger değişi yada çok karmaşık arızalar ve garanti gerektiren, sonu büyük arızalara sebeb olabilecek durumlar

Bunların dışında servise gidilmez, kaldıki lastik için mümkün değil gitmem :D

Artık biliyorum ne yazık ki..

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

İnsanın arada bi basireti bağlanır. Paranın çıkacağı varmış demek ki. Sadaka niyetine inşallah. :lol2:

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
Buradaki Otokoç ta lastik sökme takma varmıydı bilmiyorum ama rot ayarı yapamadıklarını biliyorum...Sadece balans vardı...Sökme takma için gereksiz bir tercih olmuş Serhat... :lol2:

Abi ne kadar fazla olabilir ki dedim ve boyumun ölçüsünü aldım.. ama bu kadar da olmamalı ya..

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
İnsanın arada bi basireti bağlanır. Paranın çıkacağı varmış demek ki. Sadaka niyetine inşallah. :lol2:

Benim ki sağlam bağlanmış ben bu rakkama Ankaraya gelirdim..

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Geçmiş olsun serhat.

Bugün rastgele bir lastikçiye gittim. 18" yazlıkları çıkartıp 16" kışlıkları taktırdım. İş bitti, 25 TL dedi. Niye bu kadar çok dedim. 20 versen yeter abi dedi :p

:lol2:

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
Lastikleri aldığın yere, yani bana haber vermessen, böyle olur ,işte :p

Sorma abi ya böyle olucağını bilseydim haber verirdim..

Geçmiş olsun serhat.

Bugün rastgele bir lastikçiye gittim. 18" yazlıkları çıkartıp 16" kışlıkları taktırdım. İş bitti, 25 TL dedi. Niye bu kadar çok dedim. 20 versen yeter abi dedi :lol:

:lol2: :p

Lastikleri ön arka yaptırmak 10TL, rot balans 20TL genelde saniyede.

İşte bende olsun olsun toplamda 50-60 olsun dedim ama adamlar şemsiye verdi işte abi..

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Sorma abi ya böyle olucağını bilseydim haber verirdim..

:p :lol:

İşte bende olsun olsun toplamda 50-60 olsun dedim ama adamlar şemsiye verdi işte abi..

:lol2: Neyse, şemsiye açılmaz bundan sonra, geçmiş olsun. :p

Yorum bağlantısı
Yasin Çelik

Servise gitme şartları:

Bunların dışında servise gidilmez, kaldıki lastik için mümkün değil gitmem :lol:

:lol2: :p

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Servisten lastik alayım diyorum. bana lastik fiyatı için 175 dediler. enegy saver 195 60 15 e. lastik sökme takma + sibop +rot balans+ 1000 km sonra balans + jantında yamuk varsa hepsi bizden dediler. bu işte bir iş var o zaman :unsure:

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Ya ben kendimi gerçekten kötü hiddediyorum yani bu kadar olması tuaf neden çıngar çıkarmadım onuda bilmiyorum nolduda çıkarmadım normalde bu tip durumlarda çok agrasif olurum ama neden bilmiyorum çıktım geldim.. web sayfaları çalışmıyor çalışsa şikayet yazıcam..

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
Servisten lastik alayım diyorum. bana lastik fiyatı için 175 dediler. enegy saver 195 60 15 e. lastik sökme takma + sibop +rot balans+ 1000 km sonra balans + jantında yamuk varsa hepsi bizden dediler. bu işte bir iş var o zaman :unsure:

Servis fiyatları ile dışarıdaki fiyatlar karşılaştırılmalı bence ve her bir civatanın fiyatı sorulup iş yapılmalı..

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Servis fiyatları ile dışarıdaki fiyatlar karşılaştırılmalı bence ve her bir civatanın fiyatı sorulup iş yapılmalı..

+1

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Geçmiş olsun serhat.

Bugün rastgele bir lastikçiye gittim. 18" yazlıkları çıkartıp 16" kışlıkları taktırdım. İş bitti, 25 TL dedi. Niye bu kadar çok dedim. 20 versen yeter abi dedi :unsure:

1. Seninki farklı, kışlıklar jantın üstünde

2. Tam kazık yemişsin, mesela bizde bu işlem bedava ;)

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Mustafa kdv dahil 160 lira yani toplamda 60 lira zarar ama kdv'siz iş yapan lastikçilerde var oda tanesi 135lira tabi pazarlık sonucu :unsure:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
175 çok demişler Mustafa.Ortalama 140 lira civarında olması lazım.

Michelin bayiside 175 lira diyor hatta tasktili fiyatı 180 diyor aynı lastiğe çözemedim gitti.

Ama continental premiumcontact2 baktım 140 felan piyasada. :unsure:

Valla gidip alcam artık sıkıldım. babama kalsa stepneyle ömür boyu gezer.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benim rot balansçı, (sök tak balans) iki seferdir 50 istiyor... iki seferdir 30 veriyorum..

Zamanında Yaşar servisteyken bir kaç sefer de serviste değiştirmişlerdi ama faturaya bir şey yazmazlardı..

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Mustafa almadan önce koçtaşada bak continin fiyatları baya uygundu orda.

bu ara conti alırsan lastik sesinede alışacaksın.

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
Benim rot balansçı, (sök tak balans) iki seferdir 50 istiyor... iki seferdir 30 veriyorum..

Zamanında Yaşar servisteyken bir kaç sefer de serviste değiştirmişlerdi ama faturaya bir şey yazmazlardı..

Ne diyim abi burda ben genelde güler yüzlü insanları sıkıştırmadan arabamla ilgilenmelerini istiyorum ki her hangi bir sorun çıkmasın ama anladım ki güler yüzlülere faturanın yanında şemsiye veriyorlar gerekli zamanda kullanmam için..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...