İçeriğe Yönlendir

Serviste lastik değişimi

Serhat S. Yazıcı

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi
Mustafa almadan önce koçtaşada bak continin fiyatları baya uygundu orda.

bu ara conti alırsan lastik sesinede alışacaksın.

Michelin iyiydi o konuda :D Conti de yoktu kafamda ama arada lastik başına 40-45 lira oynuyor.

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Lastikçi arkadaşıma giderim , dört lastiği söker takar balans yapar olmadı cantı beğenmem boya yapar,o arada yemek söyler,sigara tutar,nescafeyi kendi elleriyle yapar, olmadı derim cantlara... küfreder tekrar söker eskileri takar tekrar balans yapar ,onları takar, çok yorulduğunda dinlenmek için gitar çalar ve bet sesimle ona eşlik ederim .

Şu ana kadar yaptığım bu eziyetlerime bi ses çıkarmadı...Geçen 2 gün üst üste gidemedim telefonda niye gelmiyorsun diye fırça attı ve küfretti ne mazoşist lastikçim var demi...

Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt
(düzenlendi)

Bu 100 TL'lik ücrete yıllık lastik depolama hizmeti dahil mi? Acaba depolama hizmetinde lig tv v.b. hizmetler olabilir mi? Ekstra bir ücret ne olabilir?

tarihinde Hasan Aks tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
Bu 100 TL'lik ücrete yıllık lastik depolama hizmeti dahil mi? Acaba depolama hizmetinde lig tv v.b. hizmetler olabilir mi? Ekstra bir ücret ne olabilir?

Aklıma gelmedi değil ama onuda sordum böyle bir rakkam alıyormusunuz diye ama yok dediler..

Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci

gecmis olsun genelde kendi isimi kendim gorurum hayatta servise araba goturmen (arac garantili degil ise)

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Neyse artık yapacak bir şey yok ne yazık ki bundan sonraki servis işimde fiyattan iskonto yaparlar..

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Sanayide 4 lastik değiştirdim.Jantlar sökülüp kışlık lastiklere takıldı.Güzelce balans ayarları yapıldı 30 TL ödedim.Kendi semtimde de bu işlem 40 TL.

Yorum bağlantısı
İlker Selimoğlu
Sanayide 4 lastik değiştirdim.Jantlar sökülüp kışlık lastiklere takıldı.Güzelce balans ayarları yapıldı 30 TL ödedim.Kendi semtimde de bu işlem 40 TL.

Bende Dikmen'de sadece ön lastikleri değiştirdim,kışlıkları taktırdım,balans ayarı yapıldı 15 tl ödedim.Demekki fiyatlarda pek fark yok.

Yorum bağlantısı
Cengiz Ozan
Cihan lastikleri kendim götürdüm (Çağlar abiden almıştım) ama bu kadar nasıl olur ya dışarıdan 3 kat daha pahalı balans dediğin maksimum 30 lira istanbulda..

Artık biliyorum ne yazık ki..

geçmiş olsun.bu servisler kendini ne sanıyor?? bulunmuz hint kumuşımı :lol2: piyasanın bir ortalaması vardır.5 lastik parasına 4 latik vay bee.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...