Alaaddin Mutlu 12 Aralık 2010 Paylaş 12 Aralık 2010 sol ön kapı içerisinden kalkışlarda ve bozuk yolda bir tıkırtı geliyor. Yorum bağlantısı
Emre Dalkıran 12 Aralık 2010 Paylaş 12 Aralık 2010 benim aracımdan da bozuk yolda bazı yerlerinden ses geliyor kapıdan geliyorsa ve açıp yaptıktan sonra daha fazlası da oluşabilir iyi yapılmazsa kemikli bir araba olması nedeniyle ben aracın motor yol rüzgar sesi ve tıkırtısına takılmıyorum yol tutuşu performansı ve güven hissi yeterli şu an için kapı ve camın fonksiyonlarında problem yoksa bence açtırmayın kapı döşemelerini Yorum bağlantısı
Emre Demir2 13 Aralık 2010 Paylaş 13 Aralık 2010 sol ön kapı içerisinden kalkışlarda ve bozuk yolda bir tıkırtı geliyor. Kapı içinde teller vardır onlardan biri yuvalarından kurtulduysa ses yapabilir, yada herhangi bir plastik parça kırıldıysa içeride ileri geri gidildiğinde oynama yaptığından ses yapabilir. Açıp bakılması gerekebilir. Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 (düzenlendi) kendimiz açabilirmiyiz Aslında bu konudaki becerinize bağlı ama daha önceden nasıl söküldüğünü görmediyseniz sıkıntı olabilir. Bir kaportacı perçinleri çürütmekten bahsetmişti, dokundurtmamıştım, çok basit sökülüyor ama, bir döşemeciye ya da, en iyisi servise yaptırmanız olabilir. 14 Aralık 2010 tarihinde Cemil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts