İçeriğe Yönlendir

1999 Ford Focus Yapım Aşamasında Hala


Naci Bahar

Recommended Posts

Naci Bahar

arac hala yapım aşamasında sizinde önerileriniz varsa bunları dikkate alırım. teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Naci Bahar
Allah kaza bela vermesin. :D

Öncelikle biraz daha bilgi verebilir misiniz?

Naçizane görüşüm, arabanın genelinde yaptıklarınızda bir bütünlük yakalamışsınız. Ama (tamamen kendi zevkime göre konuşuyorum) siyah stop, sinyal vs. pek güzel durmamış.

Ayrıca ön camınızda da mı siyah film var, yoksa fotoda mı öyle görünüyor? :)

evet ön camdada siyah film var araç komple filmli, arka stoplara ve farlara daha geçemedik. jantların taksiti bitsin onlara başlıcaz yavaş yavaş.

Yorum bağlantısı
Naci Bahar
Focusu focus yapan kasa.Sadelik güzel olmuş amele tuninge dönmesin bence.

yok pek abartı taraftarı değiliz yazdığım gibi farlar ve stoplar kaldı birde ön tampona özel sade bişeyler düşünüyoz. onun haricinde pek eksik kalmıyo

Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez

Bence yan çamurluk sinyali ve tampon sinyallerini şeffaf ile değiştirirseniz daha güzel olur. :) Ön sis farı ve ön tampon altı taşlığını kesinlikle takmalısınız. :)

Geri kalan herşey çok güzel olmuş güle güle kullanın.

:):)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

gençlik yıllarımda yani üniversite döneminde tipo ve focus o zaman hayallerimiz sınırlıydı. Çok beğeniyordum. sonra babam tanus alınca bende geniş ve oturaklı araç sevdası başladı. Ama Hb alırsam daima ilk tercihim kesinlikle ve kesinlike Focus olacaktır. Çok güzel modifiye yapmışsınız. Bende de modifiye sevdası var ama eşim nefret ediyor :)

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)

Bursa"da polisler filme birşey demiyor sanırım, onu da bir yana bırakırsak ön camdaki film, gece ,güneş gözlüğü ile dolaşmanıza benzer, bence güvenlik tehlikesi oluşturur , görüşü azaltır, bence kendi imaj uğruna hem kendinizi, hemde çevrenizdekileri riske atmayın, ön camdaki filmleri çıkarın.

genel olarak güzel olmuş, benim tospanın beyazı :D

ben her zaman orjinal halde kalmasından yanayım, tabi zevkler ve renkler meselesi...

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Araba çok tatlı olmuş. Güle güle kullan.

Benim tavsiyem.

1. Ön camdaki filmi sök.

2. Sis lambası tak.

3. Tavanı siyah parlak foolyo yaptır...

Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal

Ön tampon altı eki konusunda arkadaşlara katılıyorum, aracınız çok sade ve hoş görünüyor. Daha fazla abartılmamamsı gerektiğini düşünüyorum. Sizden en önemli ricam, sürüş güvenliği konusunda tehlike oluşturan ön cam filmini sökmeniz, tabii araç ve zevk size ait... :D

Yorum bağlantısı
Naci Bahar
Ön tampon altı eki konusunda arkadaşlara katılıyorum, aracınız çok sade ve hoş görünüyor. Daha fazla abartılmamamsı gerektiğini düşünüyorum. Sizden en önemli ricam, sürüş güvenliği konusunda tehlike oluşturan ön cam filmini sökmeniz, tabii araç ve zevk size ait... :flowers:

arkadaşlar teşekkür ederim fakat ön camdaki film beni rahatsız etmiyo görüş acısından. ön tampon altındakı taslıkta tamponu sürtmüştük o sırada bıraz hasara uğradı ve nerdeyse tampon fiyatındda olan bi parça o yüzden şuan onu almak yerıne diğer bölümlere masraf yapıldı kısıtlı bi bütceyle yapılan bi araba yani. tavan üstü siyah film içinde konustuk arkadaşla yapıcaktık snra kaldı mağlum hava şartları biraz havalr düzelsin o basit bi iş

Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil

makyajlı kasa farları içi karartılmış,alt karlık önerilerine katılıyorum,sisede tabiki.

Yorum bağlantısı
Naci Bahar
Rahatsız olmuyorum demişsiniz ama görüşü mutlaka kısıtlar. Hem kendinizin hem de başkalarının güvenliği için söktürmeniz kesinlikle gerekli. Arabanıza çok emek harcamışsınız ve güzel görünüyor. Başka küçük eklemelerle güzel sonuçlar alırsınız. Ön camdaki filmin aracınızın görüntüsüne yapacağı katkı ile görüşünüze yapacağı olumsuz etkiyi kıyaslayınca pek de gerekli değil bence.

herkesin araç kullanışı farklıdır. benim görüşümü engellemiyo engellese zaten cıkartırdım bu gune kadar ve arac pek trafıkte olmayan bi araç yoğun çalışma saatlerımden dolayı haftada 1 gun anca garajdan cıkıyo. oda yıkama ve temizlikle geçiyo

Yorum bağlantısı
Naci Bahar
Bunun araç kullanmakla ilgisi yok. Görmekle var. Ben sadece size görüşümü söylüyorum. Bir insanın canı mı, arabanızın daha güzel görünmesi mi önemli? Kararı verecek olan sizsiniz. İş sizin vicdanınıza kalmış...

ahmet bey benim aracımın camında film var diye bu benim kaza yapıcağım anlamına gelmez. o kadar araç var cam filmi bulunmayan onlar niye kaza yapıyo onlarda karsısındakı aracın camı filmli oldugundan mı :( herkes ehliyet alıyo bu zamanda direksiyon tutmasını bilene ehliyet veriliyo ama herkes araç kullanamıyo..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...