Hasan Varnalı 15 Aralık 2010 Paylaş 15 Aralık 2010 dayıma yenı mondeo 96 model aldık ama arabada bir sorun var.Araba da gaz takılı kalıyor ayağamı gazdan ckesemde 3-4 snye arac düşmüyor gazdan neden olduğunu bulamıyoruz yardım edermisiniz? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Aralık 2010 Paylaş 15 Aralık 2010 Gazı gaz pedalından değil de, gaz kelebeğinden verip bırakın bakalım. Aynı şey olacak mı ? Yorum bağlantısı
Arda Merve 15 Aralık 2010 Paylaş 15 Aralık 2010 gaz telini kontrol edin benden söylemesi Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 15 Aralık 2010 Yazar Paylaş 15 Aralık 2010 deniycem hepsini öglenden sonra bakalım nası olucak Yorum bağlantısı
Arda Inan 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Çok basit ama paspastan da olabiliyor bazen Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 22 Aralık 2010 Yazar Paylaş 22 Aralık 2010 biraz geç oldu yazmam ama kusura bakmayın sorunu sanayide gaz kelebeginin değişmesi dediler ordan yapıyor dedıler bakalım 2 gün sonra gelicek araç nasılolucak sanayide baska işlemler daha vardı o yüzden baya uzun süre durdu sanayide araç Yorum bağlantısı
Arda Inan 23 Aralık 2010 Paylaş 23 Aralık 2010 Sanayide araç bırakmaktan nefret ediyorum, aklım hep orda kalıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 Valla Kadir.. Senin araba nutkumu durduruyor... Ben olsam iyi bir usta bulur, üst kapağı açtırır, subapları temizler yada değişir.. ayarını yaptırır, tüm rekorları hortumları sensörleri değişirdim... Ya da, satardım... Kadir.. : Bu araba için yaptıklarını ve değiştiğin parçaları bu başlıkta bir mesaj olarak tek çırpıda yazar mısın.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 Maf sonrası bir yerden hava alıyor olabilir, ısınınca almıyordur Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 büyük hava hortumunun kelepcelerini kontrol et.ben sıkmayı unutmuşum buna benzer durum oluştu.sonrasında sıkınca düzeldi. hava ile alakalı her parçayı kontrol etmeli. Yorum bağlantısı
Yusuf Al 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 Gazı gaz pedalından değil de, gaz kelebeğinden verip bırakın bakalım. Aynı şey olacak mı ? Merhaba abi bu konuyla alakalı olarak her ikisinden de yapıyorsa sorun nedir? sadece gaz pedalından yapıyorsa sorun nedir? gaz telinden yapıyorsa sorun nedir? Biraz uzun oldu ama hakkını helal et saygılar... Yorum bağlantısı
Recommended Posts