Oğuzhan Çakır 18 Aralık 2010 Paylaş 18 Aralık 2010 İşte fotolar.Benden bu kadar.Gerisini Emre Abi'ye bırakıyorum. Sonunda BiLo'ya Baba'mında eli deydi. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Herkese yeniden tek tek teşekkür ederim. Tatlılar, Börekler, Çaylar vs.. çok güzeldi. En yakın zamanda tekrarlanması dileğimle. Fotoğrafları elimden geldiğince küçülttüm, gözükecek hale getirdim. Yakalanan pozlar... Oto Kiiliiniik.. :lol2: ↓↓ Elektriğe bağlı far+xenon+merceksiz ↓↓ Bize görünüşü ↓↓ Duvardaki görünüşü ↓↓ Süha abi, her zaman ki gibi kendinden emin bir şekilde objektiflerimize pozunu veriyoooor. ↓↓ .. ↓↓ Yakışıklı C-max ↓↓ Değişilmeeez.. ↓↓ Germany - France ? ↓↓ Naylooon sıııtayla (one) ↓↓ Leylek sıııtayla.. Kaç Bg bu araba acep gidiyormudur? ↓↓ Siz hiç otomatik St gördünüz mü? - ST Automatic ↓↓ Beyaz Martı 8888 ↓↓ Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 emre ellerine sağlık. 8888 için de çok teşekkürler Yorum bağlantısı
Emre Demir2 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Devam... Çağlar Abi düşünüyor; Hıımmm... hangisini seçsem acaba, Ya şundadır ya bundaa... ↓↓ Beyaaaaaaaaaaz. ↓↓ Lokman Abi'nin kaputu yine açılmış kurcalanıyor bişeyler.. ↓↓ Yeni alınan jant göbekleri, mavimsi lacivertimsi.. (GRL 32) ↓↓ Bilo'nun ön tampon ızgarasına kırmızı şerit çekimi çalışmaları... ↓↓ İnce işçiliği ile Adnan abi olaya el atıyor ve sonuç... ↓↓ St Edition... ↓↓ O plakayı taktıktan sonra da arabayı İnci Beyaz'ına kaplatman gerekir benim arabaya benzemesi için Sefa abi. ↓↓ Veee.. Naylon sıııtaylaaa (two). Nayloncu nayloncunun halinden anlıyor, derdine ortak oluyor. Güle güle kullan Sani abi. ↓↓ Şşttt.. Ne kaynatıyorsunuz öyle köşelerde? :lol2: ↓↓ Biz kendi halimizde bir Aileyiz. ↓↓ Yapmayın vurmayın Oğluma, Ona vurmayın bana vurun... ↓↓ Herkes oraya odaklanmış, o anda ne vardı orada şimdi merak ettim. ↓↓ Yorum bağlantısı
Emre Demir2 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Devam... Meşhur tatlımız, 4-5 kutu falan vardı sanırım hepsini afiyetle yedik ayıptır söylemesi. Ahmet Abiye teşekkürler birkez daha. ↓↓ Çağlar Abi'nin tükkanda çalışan arkadaşlarımız, Not: Tanımıyoruz. ↓↓ Black & White :lol2: ↓↓ speceletionstlovee e.. . ↓↓ El emeği Ford, Tamamen sanayi ustası yapımı... ↓↓ Yeni teknolojik fırın boya. Sefa abi ile Benim arabanın motordaki kaput dayanma demirlerini fırın boyaya vermiştik... ↕↕ Love Focus ↓↓ Çağlar Abi'nin isteği üzerine, FordConvers+ ↓↓ Buda Bonus.. ↓↓ Benden şimdilik bu kadar... Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Güzel etkinlik olmuş, tabi her zamanki gibi.. Biz gelemedik tabi, Eee haber bekledik pc başında akşama kadar, maç konusu açıpta başka etkinliklere katılan ordaki o top sakallı gözlüklü vede koyu fenerli arkadaştan.. O naylon renolar kimin, hadi o siyah göz boyayıcı patron arabasını anladıkta diğeri kimin acep.. Sefa o plakayı oraya koyarsan varya, sakın diyom sakınn.. :lol2: Fotolar için sağol Emre.. Çağlar o tükkan tabelasının üstündeki kanalıda bi boyattır bee, bak mercek iyi olunca göze batıyor.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Fotoğraflar çok güzel.. Ellerinize sağlık... Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 güzel bi gün olmuş,istanbul ekibi tebrikler. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 emre foto için çok teşekkürler bi fotoda arkadan nie çektin laaa beni alçakkkk:) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Ohhh, naylonumun resmi de çıkmış. Cavit ağa'm, patron arabası patronun, diğer grimsi şey benim Emre'cim ellerine sağlık Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 emre ellerine sağlık resimler güzel çıkmış bazı resimler bende açılmıyor ama açılanlar gayet güzel olmuş ellerine sağlık Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Valla acayip güzel bir toplantı olmuş.Ağzımın suyu aktı Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 19 Aralık 2010 Yazar Paylaş 19 Aralık 2010 Emre Abi ellerine sağlık süppeerrr resimler. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Güzel bir toplantı olmuş, kısmet olmadı görüşemedik. inşallah bir dahaki sefere Yorum bağlantısı
Emre Demir2 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Sanayide bir şase ustasına sanırım. Çağlar abi daha iyi biliyordu... Yorum bağlantısı
Arda Merve 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Bu organizasyonu yapan, değerli bilgileriyle, misafirperverliğiyle Çağlar abi ye , servisteki arkadaşlara ve beni abuk subuk far probleminden kurtaran değerli Salih ustama çok teşekkür ederim.Niyetim bütün süre boyunca durabilmekti.Anneannemin tansiyonu çıktığını haberini alınca acil ayrılmam gerekti, kusura bakmayın. Yoksa çıkışta yapardık bir aksiyon Yorum bağlantısı
Emre Demir2 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Benim 90 lık seninkini yemesi yol bilgisayarsız trend seni:P Biri 90 mı dedi yaavv.. Yorum bağlantısı
Arda Merve 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Gece nerde roll yapıyoruz gökhan yerler ıslak sarmayın yolda Yorum bağlantısı
Ali Elöver 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Gece nerde roll yapıyoruz Gelinde hepinize 5 araba fark atayım , minimum Hem ıslak yollar daha zevkli... Bakalım muhteşem yol tutuşlu Focuslar ıslak virajda neler yapıyor Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Gelinde hepinize 5 araba fark atayım , minimum Hem ıslak yollar daha zevkli... Bakalım muhteşem yol tutuşlu Focuslar ıslak virajda neler yapıyor Emre gp ile takılacaksan 5.vitesi kullanma kardeşim Güzel etkinlik olmuş, tabi her zamanki gibi..Biz gelemedik tabi, Eee haber bekledik pc başında akşama kadar, maç konusu açıpta başka etkinliklere katılan ordaki o top sakallı gözlüklü vede koyu fenerli arkadaştan.. O naylon renolar kimin, hadi o siyah göz boyayıcı patron arabasını anladıkta diğeri kimin acep.. Sefa o plakayı oraya koyarsan varya, sakın diyom sakınn.. Fotolar için sağol Emre.. Çağlar o tükkan tabelasının üstündeki kanalıda bi boyattır bee, bak mercek iyi olunca göze batıyor.. Ağam maç bu hafta netlik kazanacak ama bu etkinliğe katılmaman hem bizi üzdü, hemde gözler seni aradı ? Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Böyle bir günü kaçırdığım için üzülüyorum ama kısmet diğer günlere Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Yine güzel bir toplantı olmuş.Ayaklarınıza sağlık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts