İçeriğe Yönlendir

Far Ayarları Kabul Günü Fotoğraflar

Oğuzhan Çakır

Recommended Posts

Hüseyin Matur

fordclubtr32.jpg

Bu araba Emre Demir'in imiş galiba arkadaşlar. Merak ediyorum, malum şu an kendisinde kırmızı seat var, bu arabayı sattımı. Sık sık buralarda görüyorum da..

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Kimde acaba. Bir ara çevireyim direksiyonu önüne. Hoop kardeşim yavaşşş diyeyim. Diyorum. :)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
(düzenlendi)
Kimde acaba. Bir ara çevireyim direksiyonu önüne. Hoop kardeşim yavaşşş diyeyim. Diyorum. :D

Kabarık dosyalı bir sabıkalı'da, adam yaralamadan 3 kere, hürriyeti kısıtlamadan ve darp'tan 2 kere dam görmüş çıkmış.

Kır bakalım önüne "hooop yavaaşş ulan" de bakalım hocam :flowers: Devamını biz görsel ve yazılı basından takip ederiz illaki :unsure:

tarihinde Ali El tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Bizim dumanı yutsun adam olur o. :f1:

Ne dumanı hocam ? Yasal bir duman mı ?

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
fordclubtr32.jpg

Bu araba Emre Demir'in imiş galiba arkadaşlar. Merak ediyorum, malum şu an kendisinde kırmızı seat var, bu arabayı sattımı. Sık sık buralarda görüyorum da..

Emrenin arabası bende bu arabayı almaya çok istekliydim ama benim arabaya alıcı vardı o ara geri vaz geçti öle alamamıştım gerçekten çok güzel bi araç

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
Ne dumanı hocam ? Yasal bir duman mı ?

Yanmış mazot. :flowers:

Aha duman. :) Ateş olmayan yerden çıkmaz bu. :)
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ümit Atmaca

Bir türlü kısmet olmadı organizasyonlara katılıp, sizlerle tanışmak. Göründüğü kadarıyla çok eğlenceli geçmiş, çok hoş bir tablo. Allah daim etsin ne diyelim ki. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...