Hüseyin Matur 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 Bu araba Emre Demir'in imiş galiba arkadaşlar. Merak ediyorum, malum şu an kendisinde kırmızı seat var, bu arabayı sattımı. Sık sık buralarda görüyorum da.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 Kimde acaba. Bir ara çevireyim direksiyonu önüne. Hoop kardeşim yavaşşş diyeyim. Diyorum. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 (düzenlendi) Kimde acaba. Bir ara çevireyim direksiyonu önüne. Hoop kardeşim yavaşşş diyeyim. Diyorum. Kabarık dosyalı bir sabıkalı'da, adam yaralamadan 3 kere, hürriyeti kısıtlamadan ve darp'tan 2 kere dam görmüş çıkmış. Kır bakalım önüne "hooop yavaaşş ulan" de bakalım hocam Devamını biz görsel ve yazılı basından takip ederiz illaki 2 Kasım 2011 tarihinde Ali El tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 Bizim dumanı yutsun adam olur o. Ne dumanı hocam ? Yasal bir duman mı ? Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 Bu araba Emre Demir'in imiş galiba arkadaşlar. Merak ediyorum, malum şu an kendisinde kırmızı seat var, bu arabayı sattımı. Sık sık buralarda görüyorum da.. Emrenin arabası bende bu arabayı almaya çok istekliydim ama benim arabaya alıcı vardı o ara geri vaz geçti öle alamamıştım gerçekten çok güzel bi araç Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Ne dumanı hocam ? Yasal bir duman mı ? Yanmış mazot. Aha duman. Ateş olmayan yerden çıkmaz bu. Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca 8 Aralık 2011 Paylaş 8 Aralık 2011 Bir türlü kısmet olmadı organizasyonlara katılıp, sizlerle tanışmak. Göründüğü kadarıyla çok eğlenceli geçmiş, çok hoş bir tablo. Allah daim etsin ne diyelim ki. Yorum bağlantısı
Recommended Posts