Emre Demir2 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Gece nerde roll yapıyoruz Ben önlere tenekelerimi takayım, Eşit olsun. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 (düzenlendi) Tenekeler parçalanmasın bak arabana takılcak yerde bi yere yazık olmasın sana:P Gökhan kardeş, ne diyorsun TDCi'ların şansı nedir karşımda ? Emre gp ile takılacaksan 5.vitesi kullanma kardeşim Güleyim baride postun boşa gitmesin. TDCi'ların ilk 1 sn sonrası göreceği manzara, sonrası bu arka plan küçülür de küçülür bakakalınır hüsran ile. 19 Aralık 2010 tarihinde Ali El tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Tenekeler parçalanmasın bak arabana takılcak yerde bi yere yazık olmasın sana:P Hayırdır, şirket arabası ile geliceksin heralde? Süha abi zorlamıyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Canon, bu pozu yakalayamaz, Kodak farkı : Ford imalatı sağlamdır, ispatı: Amerika çoktan keşfedilmiş, ama bizimkiler hala kürekle okyanusu aşmaya çalışıyor Lokman demiş ki: (diğer konudan taşıdım) Güzel bir gündü Çağlara ev sahipliği için çok teşekkürler, Ahmet KIYAK arkadaşımıza tatlılar için teşekkürler, ayrıca Osmanada teşekkürler getirdiği ekler için. Osman ve Sani ile tanışma imkanımızda oldu. katılan diğer arkadaşlarada teşekkürler. soğuk birgün olmasına rağmen sıcak ve güzel bir buluşmaydı. dükkanda göz almayan xenonları görmekte nasip oldu. Ahmet Kıyak ın tatlıları böyle yendi Dükkanın en güzel arabası el yapımı Ford. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 güzel etkinlik oldu. keşke daha erken gelebilseydim. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 2.0 hdi yetermi Trafikli yol mu olsun, Trafiksiz mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Çağlar o tükkan tabelasının üstündeki kanalıda bi boyattır bee, bak mercek iyi olunca göze batıyor.. Orası Güvercinlerimizin uğrak yeri, pis değil, gübreli diyelim Yorum bağlantısı
Emre Demir2 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Berlingoyla nasıl arkandan viraja giricem:D puntoyla gelelim ali abinin 1.4 tjet stok halde trafik trafiksiz farketemez:D O zaman benzinli ile gelelim bizde, stok Civic Vti Yorum bağlantısı
Emre Demir2 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Çıtayımı yükseltiyoruz gel o zaman go karta gidelim:) mantıklı.. Yorum bağlantısı
Mehmet Jeyan 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Güzel bir gün olmuş.. Kıskanıyorum, kıskandım, kıskancım.. Taşrada olmanın dezavantajlarından birisi daha bu toplantıyla gün yüzüne çıkmıştır.. Hayırlı uğurlu olsun bana .. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Çıtayımı yükseltiyoruz gel o zaman go karta gidelim:) Tünelkarting, GOP taymış, kapalı çatı altında, tünelli pist. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Etkinlik güzel,Fotoğraflar güzel, Birgün bir etkinliğe katılmak nasip olur inşallah... Zaten midemizde... pardon kalbimizdesin Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Emre resimler için teşekkürler Yorum bağlantısı
Yilmaz Özbay 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Her ne kadar iş icabı katılamasamda güzel bir etkinlik olmuş. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Emre resimler için teşekkürler Rica ettim abicim. Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Bizde geç gelebildik erken kaçmak zorunda kaldık ama ortam çok iyiydi. Ahmet Abi'nin tatlılarda süperdi. Emre'nin çamur fobisine de şahit olduk. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Gelemedim ya hemen çamur atayım Şu xenonlu farın duvar deseni niye halojen ampüllede denenip fotoğraflanmamış bakayım Yorum bağlantısı
Emre Demir2 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 (düzenlendi) Emre'nin çamur fobisine de şahit olduk. Çamur, Su, Çukur.. Bana uzak olsunlar Ciğer bu miyavvv :p 19 Aralık 2010 tarihinde Emre Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral 20 Aralık 2010 Paylaş 20 Aralık 2010 Gelemedim ama sizi kıskanmadım desem yalan olur, çok güzel eğlenmişsiniz inşallah bir dahaki sefere diyorum başka diyecek yok gerçekten. Organizasyon harika olmuş emeği geçenlere de çok teşekkürler gelmesekte, yeni organizasyonlara katılmak dileğim. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 20 Aralık 2010 Paylaş 20 Aralık 2010 Ağam maç bu hafta netlik kazanacak ama bu etkinliğe katılmaman hem bizi üzdü, hemde gözler seni aradı ? Gelicektim ama olmadı çıkamadı o saatte işten Sühacım ya, teşekkürler kardeşim.. Ben önlere tenekelerimi takayım, Eşit olsun. Bak bu iyiydi hee.. Orası Güvercinlerimizin uğrak yeri, pis değil, gübreli diyelim Öyle olsun Çağlarım, zaten yanlış görmüşüm kanal falan değilmiş.. Tekrar hayırlı olsun.. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 20 Aralık 2010 Paylaş 20 Aralık 2010 Ohhh, naylonumun resmi de çıkmış. Cavit ağa'm, patron arabası patronun, diğer grimsi şey benim Gelir dengesi yok bu ülkede yaa..Bari sende siyaha boyatta belli olsun Sani.. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 20 Aralık 2010 Paylaş 20 Aralık 2010 Güzel toplantı olmuş fotolarda çok güzel tebrik ederim Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 harika olmuş.fazla far ayarı fotosu yok ama.96mondeoyu fordların arasında görebilseydik süper olurmuş hani.nostalji olurdu.el yapımı fordun hayranıyım.katılan herkesin yüreğine sağlık. farlarımı toplayım ayara gelirim artık. :lol: (zamanı yok uçsuz) Yorum bağlantısı
Recommended Posts