İçeriğe Yönlendir

Skoda Fabia Vs Seat Ibiza

Mert Yeldan

Recommended Posts

Mert Yeldan

İkinici el temiz bir geniş araç ararken zor beğenip de fiyatı çok eleştirdiğim anlar olunca yolum bu iki markaya düştü.

Dün arabamı az daha veriyordum 23750 TL ye ama karşı tarafın kendince uyanıklık yapmaya teşebbüs etmesinden ötürü vazgeçtim.

Bugün yarın illa ki satılır. Olmadı bayii ile takas düşünüyorum.

Fabia ve Ibiza ikiside aynı para. Ve Fabia daha dolu. Ibıza da sadece hız sabitleyici olması avantaj.

Karar veremedim hangisini alayım?

6. Aydan itibaren LPG uygulayacağım sanırım bu motora sorunsuz şekilde uygulanıyormuş BRC yetkilisi ile görüştüm sorunsuz kullanırsın dedi.

Yorumlarınız gelsin

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Zaten ikisi arasında kalitede çok bir fark olduğunu sanmıyorum. Donanımlarını siz karşılaştırın ama ben olsamda İbiza derdim :mangal:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

yeni ibiza lar malzeme kalitesi oturaklılık açısından eski modellerine göre kötü. Genişlik olarakta ufaltılmış. Sefa abi bu segmentte bir çok araba araştırdı bir sor istersen.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Eskilerin kapı kulbu 3 senede soyuluyordu, yeniler 1 senede mi soyulacak :)

bu sıkıntı vw de kronik malesef :good1:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

2006 Golf gördüm, içim acıdı, torpido-teyp-cam açma tuşları-vites-direksiyon-pedallar......

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

Yahu bulandırmayın midemi :good1:

Fabia daha mı iyi yani?

Hadi bu ikisinden vazgeçtim yeni Fiesta daha mı iyi? Yada Polo kelline aldım içiniz acımaz mı o paraya boş araba?? :)

En iyisi Dacia sandero mu alayım :p

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Yahu bulandırmayın midemi :good1:

Fabia daha mı iyi yani?

Hadi bu ikisinden vazgeçtim yeni Fiesta daha mı iyi? Yada Polo kelline aldım içiniz acımaz mı o paraya boş araba?? :)

En iyisi Dacia sandero mu alayım :p

kaç paran var ?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Keşke imkanın olsada 1.2 tsi ibiza sc alabilsen 30.000TL ye. Ama maddi durum bu kadar ise ibiza yı bir kullan otur kontrol et tatmin olur ise hayırlı olsun. + lpg masrafları da var olsa gerek

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)
Keşke imkanın olsada 1.2 tsi ibiza sc alabilsen 30.000TL ye. Ama maddi durum bu kadar ise ibiza yı bir kullan otur kontrol et tatmin olur ise hayırlı olsun. + lpg masrafları da var olsa gerek

LPG için ayırdım bi miktar para. Askere gidecem diye iş yeri tazminatımı verdi :) gidemedik, geri vereyim dedim almadılar, çıkış-giriş yapıldı dolayısıyla.

Ben de aracı değiştireyim dedim :) Fabia'ya da Ibiza'ya da bakacam gidip. Keşke Fiesta kendinden bu kadar soğutmasaydı beni..

Ibiza'nın kronik sorunlarını arıyorum bir şey buldum canımı sıktı eğer öyleyse. 10000km'den sonra tıkırdamayan ses çıkarmayan yeri yok diyorlar. Acaba doğrumudur. Vw den beklemem şahsen ben böyle birşeyi.

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Ibiza'nın kronik sorunlarını arıyorum bir şey buldum canımı sıktı eğer öyleyse. 10000km'den sonra tıkırdamayan ses çıkarmayan yeri yok diyorlar. Acaba doğrumudur. Vw den beklemem şahsen ben böyle birşeyi.

10bin çok iyi yine. Fiesta gibi aracı teslim alır almaz tıkırdamasından iyidir. :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Zafer Ayvacı

Mert öncesini-sonrasını bilmediğimden profilde yazan Fiesta yeni mi eski mi bilemedim. Ne oldu bu konu? Başka araştırma yaptın mı?

Fabia kıyasından çok 2003-2004 model, Seat Ibiza 1.4 16V 100hp modelleri dikkatimi çekiyor sürekli. Yeni konu açmadan buradan bilgi alabilir miyim?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Mert öncesini-sonrasını bilmediğimden profilde yazan Fiesta yeni mi eski mi bilemedim. Ne oldu bu konu? Başka araştırma yaptın mı?

Fabia kıyasından çok 2003-2004 model, Seat Ibiza 1.4 16V 100hp modelleri dikkatimi çekiyor sürekli. Yeni konu açmadan buradan bilgi alabilir miyim?

2004 model 1.4 benzinli alacağına yine 2004 model 1.4 TDI al :) yani bende mevcut istersen satayım :nazar:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Erteledik biz, gelecek sene yapacağız muhtemelen değişikliği

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Erteledik biz, gelecek sene yapacağız muhtemelen değişikliği

İyi yapmışsın, iki modelide sevmemiştim zaten, seneye dize c-max alırsın inşallah :nazar:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
2004 model 1.4 benzinli alacağına yine 2004 model 1.4 TDI al :p yani bende mevcut istersen satayım :)

:good1: temiz :good1:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
İyi yapmışsın, iki modelide sevmemiştim zaten, seneye dize c-max alırsın inşallah :)

cıkss :spiteful:

Polo 1.2TDI Trendline alacam 4 Litre yakıyor şehir içinde ideal bana :dribble: Fiesta'dan inip bineceğim için komfor ve benzeri şeylerden ne kaybım olur ne kazancım. Yakıttan kazansam kafi :kutlama:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
:dribble: temiz :)

Teşekkürler abi sağol. Cupra yı almaktan vazgeçtik kasko olayları sıkıntı çıkardı :crazy:

cıkss :kutlama:

Polo 1.2TDI Trendline alacam 4 Litre yakıyor şehir içinde ideal bana :spiteful: Fiesta'dan inip bineceğim için komfor ve benzeri şeylerden ne kaybım olur ne kazancım. Yakıttan kazansam kafi :)

Mert 3 silindirli PD TDI şehir içinde az yakmıyor emin olabilirsin yapısı gereği 4 silindirlilerden fazla yakıyor :( Lakin 3 silindirli CR TDI şehir içinde nasıl yakar nedir bilemem ama çok ölü olur gibi geliyor bana o motor. 2000 Bar 1.4 TDI bile yetersiz kalır iken, 1600Bar 1.2 TDI CR ne yapar kestiremiyorum ama çok şüpheciyim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...