İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam

Engin Özarı

Recommended Posts

Muharrem Başpınar

Hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın...

Yorum bağlantısı

Engin abi hayırlı olsun güle güle kullan. Sende sonunda doğru yolu bulmuşsun, ancak keşke acele etmeseydin. 2011 Bahar ayları içinde 130hp 16v DCi'ler geliyordu. Neyse alınmış alınmıştır, güle güle kullan. Rengi harika donanımda bildiğim kadarıyla 17 jantlar vs. var. Detaylı foto isteriz artık. :lol:

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın :nazar:

Renault'u tebrik etmek gerek. Forumdan bir kaç üyemizi saflarına çekti :) Ayrıca reklamlarda da görüldüğü üzere Renault, EDC otomatik vitesli (DSG - Powershift tarzı) 1.5 DCİ araçlarını da satışa çıkartmış. Ford'da arayıpta bulamadığımız durum.

Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal

Hayırlı olsun Engin abi, Allah kaza bela vermesin. :nazar: Yalnız daha detaylı fotolar bekliyoruz. :)

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
Ayrıca reklamlarda da görüldüğü üzere Renault, EDC otomatik vitesli (DSG - Powershift tarzı) 1.5 DCİ araçlarını da satışa çıkartmış. Ford'da arayıpta bulamadığımız durum.

Ford assolisttir :) Her şeyi en son o çıkarır ve burnundan kıl aldırmaz :nazar:

Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya

Aracınız hayırlı olsun.Rengide güzel seçim.Bende arac alırken geçen yıl megane 3 test ettim.Direksiyondaki hissizlik nedeniyle bana güven vermedi(sürüş dinamiği olarak.) Belkide focusun sert ve tepkili direksiyonuna alıştığımdandır.

Önceki aracım 10 yıl hiç sorunsuz kullandığım ve bir çok kez hayatımı kurtaran f1 di.Belki o yüzden ford tan kopamadım ama bu focus ta beyinsiz çıktı.

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Arkadaşlar,

temenni dilerlerini ileten tüm arkadaşlara,ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepiniz sağolun.

Yorum bağlantısı
Vural Sarı

Hayırlı olsun.Keyifle,sorunsuzca binin.

Kullanmadım.Ama görünüşü ile beni cezbeden bir araç.Özellikle beyaz rengi.Sanırım F1 den sonra bundan alacağım.(1 yıl sonra mı desem,3 yıl sonramı bilinmez)

Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya
Hayırlı olsun.Keyifle,sorunsuzca binin.

Kullanmadım.Ama görünüşü ile beni cezbeden bir araç.Özellikle beyaz rengi.Sanırım F1 den sonra bundan alacağım.(1 yıl sonra mı desem,3 yıl sonramı bilinmez)

+1 Özellikle ilk Fransa dan ithal olanlar beyaz üstü siyah cam tavan olanlar çok şıktı.Ama TR de üretilenler normal sunroof la çıkıyor.

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Abi çok güzel araç maaşallah... :)

Yalnız bir sorum olacak abi virajlarda nasıl araç? :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Muhlis bence yanlış düşünüyorsun...

Reno alan da aynı şeyleri düşünüyor..

Çağlar mesela :)

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)
Hayirli olsun gule gule kullanin.

Bir arkadas Renault oldukca fazla sayida kisiyi aramizdan kopardi demis. Bakis acisini degistirmek lazim, Renault bunun icin ozel bir caba gostermedi, sadece gune ve zamana uygun davranip dogru araclari dogru zamanda cikardi, hepsi bu. Boyle giderse Ford herkesin sadece 1 kere alip kullandigi bir marka olarak bilinecek bu ulkede. Ford dusmanligi degil bu, uzuluyorum sadece, bu imkanlarla cok daha iyisi basarilacakken, bu kararlarla bizim gibi kullanici gruplarini bile kaybedebiliyorlar, daha otesi olabilir mi bir marka icin bilemiyorum.

Bende arac arayisina girdim esimin arabasi satilinca, bakalim ne olacak.

herkes kendi çıkarları doğrultusunda düşünüyor ona göre araç alıyor haklıdırda kimse bişey diyemez ben sadece dile getirmiştim :D

Diyorum ya ford assolisttir hep en son çıkar burnundan da kıl aldırmaz :)

tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aydın Sert

hayırlı uğurlu olsun, Allah kazadan beladan korusun. en kötü gününüz aracı aldığınız gün gibi olsun :)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Evet abi ama avunacak bir seyleri var, hic bir Ford onun kullandigi arac kadar az yakit tuketmiyor. Ford alipta neyle avunuyorsun ? Daha cok ses almasi, daha cok yakit tuketmesi, daha kotu servis kalitesi ?

Yol tutuş. :):D:)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Niye tüketemesin Muhlis... Ortağımız kocaa cmax uzun yolda 4 küsür litre yakıyor ki 160 binde kendisi..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Forumu sonra da dünyayı ele geçireceğiz demiş miydim naylonlar takımı olarak :)

Öncelikle hayırlı olsun.

Mehmet abi, senin ortak o cmax'le şehir içi 1000km yi görüyor mu? Şehir dışı 1250km'yi?

Babamla 1 depo ile çanakkale asos'a gidip geldik. İstanbul merkeze yakınken ışık yanmadan yakıt almıştı o da tedbir amaçlı. Yoksa nişantaşı'nda park yeri ararken yokuşta kalırdı valla :rolleyes:

Bu arada 70bin bakımı en son sorduğumda 280tl'idi. Ford'un hangi bakımı bu rakama?

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
Bu arada 70bin bakımı en son sorduğumda 280tl'idi. Ford'un hangi bakımı bu rakama?

Araba dandik tabi bakımı ucuz olcak :p:)

Vesile ile;

FORD "Feel the difference"... :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bence: Röno bulaşık eldiveni, Ford ameliyat eldiveni. Ama hakikaten yakmıyor :) egzosdan siyah duman atsın diye neler yapıyorum, yok olmuyor, motor beni dinlemiyor ki... Ayrıca, Röno nun servis düzeni, Türkiye de 1 numara (organizasyon, merkez alt yapısı vs.)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Bence: Röno bulaşık eldiveni, Ford ameliyat eldiveni. Ama hakikaten yakmıyor :) egzosdan siyah duman atsın diye neler yapıyorum, yok olmuyor, motor beni dinlemiyor ki... Ayrıca, Röno nun servis düzeni, Türkiye de 1 numara (organizasyon, merkez alt yapısı vs.)

Benimki dip gazda atıyor? Ama 1500 devirden dipleyip 4500 e çıkana kadar. Yoksa normal 2200ü geçtikten sonra atmıyor?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Benim ki Premium segment cnm :) , bloklarımız aynı diye böbürlenme.

Benimki dip gazda atıyor? Ama 1500 devirden dipleyip 4500 e çıkana kadar. Yoksa normal 2200ü geçtikten sonra atmıyor?
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...