İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam

Engin Özarı

Recommended Posts

Sani Gerşon
Benim ki Premium segment cnm :) , bloklarımız aynı diye böbürlenme.

İlla şanzımanla turbo yu mu mıncıklatacaksın abi :)

Intercooler yok diye turboyu elime alacağım bak senin yüzünden, sonra kliniğin önüne bırakırım leğeni valla :)

Yorum bağlantısı
Ali Çukur

:rolleyes: Hayırlı Olsun :)

İyi günlerde kullanın

Ben de fiestadan önce Beyaz megane sport tourer düşünmedim değil ama Fiesta ağır bastı zevk meselesi...

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Engin Bey,

Güle güle kullanın, kazasız belasız inşaalah...

Darısı Yeni Focusun başına...

Ses konusunda: ruhsata bakmadıkça diesel olduğu anlaşılmıyor, buna katılıyorum.
Yorum bağlantısı
Engin Özarı
Hayırlı olsun Engin...

Kaça mal oldu?

Bir de biraz daha resim olsa...?

Alper

44'e maal oldu. Resim ekleyeceğim.

Yorum bağlantısı
Engin Özarı
Alper

Arabayı satınalırken showromda çektiğim resimlerin bazıları

Alper

1 tane daha resim

Yorum bağlantısı
Engin Özarı
Abi çok güzel araç maaşallah... :nazar:

Yalnız bir sorum olacak abi virajlarda nasıl araç? :unknw:

Güzel, Virajlarda şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım. ESP ve ASR olduğu için yağışlı havada biraz zorladım. ESP devreye girip toparladı arabayı. Birde AUF diye bir düğme var . Ama daha ne olduğunu anlayamadım ve denemedim. Kitapcığını okuyorum şu sıralar

Yorum bağlantısı
Engin Özarı
Hayırlı olsun Engin...

Kaça mal oldu?

Bir de biraz daha resim olsa...?

Bugün pazar. Gündüz gözüyle birkaç resim çektim. Telefonla

Alper resim istemiştin ya

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Güzel araç maşallah abi :nazar:

Biz de era diye bir yürüyen teneke aldık bakalım memnun kalacak mıyız :)

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Engin bey hayırlı uğurlu olsun.Araçla ilgili deneyimlerinizi bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Engin Özarı
Güzel araç maşallah abi :nazar:

Biz de era diye bir yürüyen teneke aldık bakalım memnun kalacak mıyız :)

Hayırlı Olsun. Teneke deme yaa. Ben bu sektörün içindeyim. Her araç sahibinin gözünde güzeldir. Bir dünya para veriyoruz bunlara. Teneke otomobiller 1980 li yıllarda kaldı. şu anda sektörde korkunç rekabet var. Her marka en iyiyi en ucuza maal etme savaşında. Tununabilmesi ve kazanabilmesi için bu şart .

Yorum bağlantısı
Engin Özarı
Engin bey hayırlı uğurlu olsun.Araçla ilgili deneyimlerinizi bekliyoruz.

Cihan Bey,

Henüz 240 Km'lik bir deneyime göre,

Araç dıesel olmasına karşın, ses yalıtımında oldukça başarılı. Araba çalışırken dıesel olduğunu dışarıdayken anlıyorsunuz.

2000-4000 devir arası max 240 Nm tork üretiyorki.,bunu hissediyorsunuz. bu benim için çok önemli. 2000 devirde ,biraz yüklenince, turbonun hafif sesini duyuyorsunuz, Buda performans sesiymiş gibi ayrı bir dıesel ses ergonomiyi çıkartıyor ortaya

Güvenlik özellikleri , yeni nesil araçlarda bulunan tüm seçenekler mevcut.

Viraj ve yol tutunma oldukça başarılı. Bunda 17 " jantlarında katkısı var tabii.

Frenleme ve duruş performansı iyi.

Sadece iç döşeme konusunda biraz da ar-ge çalışması yapılabilirdi.

yakıt tüketiminde , bilgisayar sehir içi ve sehir dışı olarak kullandığım için 240 km ortalamasında 6,7 /100 olarak veriyor. (1500 km'lik rodaj döneminde dengesiz tüketim olabileceği katologda belirtilmiş. )

Yorum bağlantısı
Engin Özarı
Engin Abi geçen gün işyerinin otoparkında gördüm, senin arabanın aynısıydı heralde, jantları aynıydı çünkü. Siyah renkli, aynaları ve tampon altı ızgaralarının çerçeveleri griydi. Çok hoş görünüyordu ve o anda iki şey dikkatimi çekti:

1- Arka tarafı neredeyse aynı, ön tarafı ise hissedilir derecede Focus III'e benziyordu. O anda acaba Focus III'ü canlı canlı görsek o da hoşumuza gider mi diye düşündüm.

2- Abi bu arabanın altı yerden ne kadar yüksek öyle. Neredeyse küçük SUV'lar kadar yüksekti benim gördüğüm araba.

Ahmet,

Yüksekliğine dikkat etmedim. Ama Eski F1 2005 Collectıondan yüksek geldi bana.

Yorum bağlantısı

Engin abi tekrardan güle güle kullan. Yerinde bir tercih olmuş, ama keşke aracı alacağını söyleseydin fikir alsaydık. Yaklaşık 20 gün önce aracı aldığım izmir bayiden dizel megane 3 dinamik + premium paket için nakit 43,600Tl fiyat almıştım. Bana 44 senin araç için biraz fazla gibi geldi?

Yorum bağlantısı
Engin Özarı
Engin abi tekrardan güle güle kullan. Yerinde bir tercih olmuş, ama keşke aracı alacağını söyleseydin fikir alsaydık. Yaklaşık 20 gün önce aracı aldığım izmir bayiden dizel megane 3 dinamik + premium paket için nakit 43,600Tl fiyat almıştım. Bana 44 senin araç için biraz fazla gibi geldi?

Bende kendi kendime şaşırdım zaten. Çok ani karar verdim. Honda cıvıc Elegant otomatik ile anlaşmıştım. Sözleşme imzalamaya giderken geri döndüm. Sanayinin oradaki honda bayisinin kapısından vazgeçip geri çıktım. Çok aradılan, hala daha aranaya devam ediyorlar.

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Abi cevap için teşekkür ederim. Fakat öyle bir donanım var mıydı ya ? Ben konuyu ilk okuduğumda SW sandığım için viraj ile ilgili soru sormuştum. Bu megane bana çok değişik geldi. :rolleyes: Direksiyon göbeği, kapı tutma yerleri (iç) , farlar falan coupeye göre çok değişik. :) Ayrıca çok yüksek araç abi ya... :moto: Ama güle güle kullan güzel motordur. Ha bu arada 105 lik mi 110luk mu ?

Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez

Engin Abi, hayırlı olsun yeni araban, Allah kaza bela vermesin.

Bu arada eskisini ne yaptın?

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Teşekkür ederim kardeşim. Allah sana daha iyilerini nasip etsin.

Yorum bağlantısı
Engin Özarı
Abi cevap için teşekkür ederim. Fakat öyle bir donanım var mıydı ya ? Ben konuyu ilk okuduğumda SW sandığım için viraj ile ilgili soru sormuştum. Bu megane bana çok değişik geldi. :elveda: Direksiyon göbeği, kapı tutma yerleri (iç) , farlar falan coupeye göre çok değişik. :) Ayrıca çok yüksek araç abi ya... :) Ama güle güle kullan güzel motordur. Ha bu arada 105 lik mi 110luk mu ?

Evet var kardeşim. Bu donanımlar. auto showlar için üretilmiş özel donanımlı araçlar. Onun için fiyatları diğer versiyonlarına göre biraz yüksek. Bu araba kasım 2010 daki Auto showda görücüye çıkan bir araç. Bundan sonra 2011 ağustas ayından sonra seri üretime geçecek olan bir versiyon.Ve 2012 model olarak piyasada seri satışa sunulacaklardan. 105 hp 1,5 cDI arac.

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Eskisini Güven otoya takasa verdim Sezgin ..22 'ye saydılar. Enyüksek orası vermişti zaten.

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...