İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk1 Xenon Far çalışması.

Misafir

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

Abi uzun far ile aynı rengi tuturabilisen tüm siyahlıkları boya fardaki. bir değişk duruyor şimdi.

Yorum bağlantısı
Misafir
Abi uzun far ile aynı rengi tuturabilisen tüm siyahlıkları boya fardaki. bir değişk duruyor şimdi.

uzun far kısmı far tasının ayna rengi.merceği taktığım yer mercekten dolayı kararmış durumda.kısa far bölümünün içini gri renkte boyayınca daha iyi olcak gibi. :lol2:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Sol merceğin hatalı.. Saat yönünün tersine dönmesi lazım...

Vidalı yaptın.. nasıl dönecek bu şimdi... ?

emmi ye katılıyorum.

Oktay vidalı yaptıysan lastik conta kullan aralara.

Yorum bağlantısı
Misafir
emmi ye katılıyorum.

Oktay vidalı yaptıysan lastik conta kullan aralara.

abi kırmızı ısıya dayanıklı silikon ile tam sabitleme yapacağım.birazda bunun için iç tası boyayacağım.gerçi mercek çevresini mecburen kapatmam lazım.bunuda yapınca her şey netleşecek.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mercek kapağı bulabildin mi.. ?

Bence boyamalısın..

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)
Mercek kapağı bulabildin mi.. ?

Bence boyamalısın..

merceğin kendi kapağı mevcut.ben arka tarafı için kapak düşünüyorum ama buna sıra gelmedi.merceğin bu kendi kapağındaki hali yanına gündüz farıda eklenince yeterli olacak diye düşünüyorum.o nedenle sadece arka tarafı kapatmayı uyğun görüyorum.daha iyi duracak kapak bulursamda denerim.hafta içi hurdacıları ziyaret edicem gibi.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

merceğin arka kısmını şeffaf bir parça ile kapatıp park ışığını bu şeffaf parçaya yansıtıp kullanmayı düşünüyordum galiba vazgeçeceğim.merceğin arkasını aliminyum parça ile kapatıp tasın içini ve mrceğide komple ısıya dayanıklı boyada 600derece yazıyor,gümüş gri renkte boyayıp günışığı ledler ile tasın üst kımından tas içine bakacak şekilde park ışığını sağlamak daha güzel olacak gibi. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Farlarla arabanın tipi bayağı değişmiş ve bence süper olmuş.

Benimkileri söktüm, kargodalar, pazartesi ansızın gelebilirler :i-ih:

Yorum bağlantısı
Misafir
Farlarla arabanın tipi bayağı değişmiş ve bence süper olmuş.

Benimkileri söktüm, kargodalar, pazartesi ansızın gelebilirler :i-ih:

sağolasın.naylon farı kalite olacak çok sevindim.

Yorum bağlantısı
Misafir

dün gece ayar işi bitti.uzunlardada sorun çıkmadı.emminin uzunlarla çektiği resmi baz aldım.sorun yoktu.resim çekemedim sony telimi yanıma almamışım.2km mesafe vardı üşendim gidip almaya.

önce pateks ile vida üzerlerini yapıştırdım.sonra dikkatlice far kasasından sökerek eve götürdüm ısıya dayanıklı silikon ile merceğin dibini ve vida başını silikonladım.salon peteğinin altında kurumaya koyuldular.topladımda(kısmet olursa) :( geniş bir duvarda her çeşit resmini çekeceğim. :)

safar2.jpg

safar3.jpg

solfar3.jpg

solfar4.jpg

fartakm.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu kırmızı şeyden nefret ediyorum :)

illet bir şey.kokusuda epey ağır.salona girilmiyor.

Oktay bu şekilde bile güzel görünüyor ;)

sağolasın abi.benimde hoşuma gitti.acayip farklı görünüyor.

Yorum bağlantısı
Misafir

bu şekli bencede güzel ama her hata fazlasıyla yansıyor.gündüz farı oluncada bu tas renginin anlamı kalmayacak.yinede nasıl duracak göreceğiz.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ya hazır far çizgisi burada varken sorayım. Farlarımın ayarları kesinlikle doğru. 1 ay evvel bosch serviste kontrol edildiler. Önümdeki arabaya çok yaklaşınca farın _/ çizgisi belli oluyor. Ama öndekinden biraz uzaklaşayım çizgi anında O ya dönüşüyor. Başka bir arabayla yanyana geldik, onunki düzgün, benimki anormal. Önerisi olan? Acaba merceklenesi mi gelmiş?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
10 metreden duvar resmi yükle..

İstanbul'da 10 metre ara ile duvar bul, duvarı hediye edeceğim sana :nazar::fiuw:

Şaka bir yana, otoparka sokmam lazım arabayı.

Yorum bağlantısı
Mete Yaban

sanırım son haliyle görünce harika bir düzen çıkacak hele bitsin sizin evin önüne kamp kuracam. :) ellerinize sağlık oktay abi

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
İstanbul'da 10 metre ara ile duvar bul, duvarı hediye edeceğim sana :):rolleyes:

Şaka bir yana, otoparka sokmam lazım arabayı.

Ben okula yada petrole gidiyorum...

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

sani gece sabah 4 te büyük market garajları bomboştur.uyuma bir gece ne olacakki. :D:p

mete üstadım çok teşekkür ediyorum.şekillendikce bende sevmeye başladım doğrusu korkum iyice azaldı. :)

mercek için kapak türü birşiler ayarladım bakalım.naylon reno megan mercek kapağı çok ideal gibi geldi bana.onu oturtmaya çalışacağım bakalım.bulduğum kapaklar haşat durumdalar mecburen boyamam gerekiyor.yıkadım kuruyorlar.

megane11.jpg

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)

Abi tasları siyah yap bence. Bu kadar emek,görsellikle birleşsin.

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Abi tasları siyah yap bence. Bu kadar emek,görsellikle birleşsin.

Katılıyorum. Siyah yakışır

Bu arada bugün kangoo kullandım şirketinkini, benim farlar kesinlikle çizgiyi çekemiyor uzaktan. Çok yakında resim gelecek ayrı konuda.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...