Ali Cihangiroğlu 28 Mart 2011 Paylaş 28 Mart 2011 1 numara olanı özellike farlarada sür, hatta üstüne wax bile at, ben aldığımdan beri yapıyorum, farlar UV den dolayı sararma korumasına sahip, leke ve su tutmuyor yağmurda temizleniyor, hiçbir sıkıntısı yok, hatta ön cam hariç diğerlerinede wax sür, ne leke nede su tutar, ön camda hızlı cila kullan yağmur kaydırıcıya ebediyyen gerek kalmaz silecek atlama falanda yapmaz. Bu cilaları sadece pütürlü yüzeye sahip plastik malzeme' de kullanma, kalıntısı çıkmaz, ama düz yüzeylerde kullanabilirsin, parlak ve leke tutmaz oluyor. Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay 28 Mart 2011 Yazar Paylaş 28 Mart 2011 ben hızlı cılayı kullanırken aracın camına hızlı cila sıçradıgı zaman aracı tekrar bastan yıkama geregı duyuyorum cunku camda iz ve leke bırakıyo burda bahsettıgımız urunler aracın boyası ve metal kısımlar ıcın ... camlar ve farlar su tutmasın ıstıyosanız su kaydırıcı kullanın eger camdaki cizikleri gidericekseniz onun içinde farklı ürün var. bu ürünlerin hepsi kimsayal maddeler ve hepsinin uygulanısı uygulandıgı noktalar farklı bu tarz kimyasal ürünleri hitap ettikleri hizmet dısında farklı yerlerde kulanırsak araclarımız için sıkıntı oluşturabilir ... ve eger yabancı dılınız varsa urunlerın yabancı olan acıklamalarınıda okuyun turkce acıklamalar cok kısıtlı ve yuzeysel olabılıryor ... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Mart 2011 Paylaş 28 Mart 2011 (düzenlendi) ben hızlı cılayı kullanırken aracın camına hızlı cila sıçradıgı zaman aracı tekrar bastan yıkama geregı duyuyorum cunku camda iz ve leke bırakıyo burda bahsettıgımız urunler aracın boyası ve metal kısımlar ıcın ... camlar ve farlar su tutmasın ıstıyosanız su kaydırıcı kullanın eger camdaki cizikleri gidericekseniz onun içinde farklı ürün var. bu ürünlerin hepsi kimsayal maddeler ve hepsinin uygulanısı uygulandıgı noktalar farklı bu tarz kimyasal ürünleri hitap ettikleri hizmet dısında farklı yerlerde kulanırsak araclarımız için sıkıntı oluşturabilir ... ve eger yabancı dılınız varsa urunlerın yabancı olan acıklamalarınıda okuyun turkce acıklamalar cok kısıtlı ve yuzeysel olabılıryor ... Hızlı cilayı kullanma şeklini anlatırmısın, ben şöyle yapıyorum, aracı şampuanla vs. neyse yıkadın, şuan ıslak üstünde su damlaları var, hızlı cilayı yeteri kadar aracın her erine az az sıkıyorsun, sonra nemli bezle bezi hiç sıkmadan cam vs. heryere yayıyorsun, sonra bezi sıkıp silmeye devam ederek aracı kuruluyorsun, araç gıcır oluyor, camda kurumasına izin vermeyceksin, kurursada önemli değil sil çıkar zaten birkaç yıkamda cam tamamen kaplanır, su kaydırıcı kullanmak gereksiz, ayrıca ben normal wax uyguladıktan sonra kalıntıları sildiğim bezle camlarıda bastırarak siliyorum, nerdeyse 6 senedir hep yaparım, cam sileceklerim 5.5 sene dayandı, atlama yapmadı ses yapmadı, sıkıldığımdan banana silecekle değiştim, camlarda sıfır kireç ve leke var, hızlı cila aracın her yerinde kullanılır cam olmaz diye bir şey yok, 90km/h hıza geldiğimde yağmur şiddetli değilse silecek bile açmam, en baba yağmur kaydırıcı bile bundan iyi olamaz, cama direk sürmemen gereken tek şey (o da ön cama ve arka cama) katı-sıvı cila-pasta-koruyucu vs. ama hızlı cila zarar vermez ona göre, bu arada hızlı cila olarak sonax kullanıyorum. Her ürünün üstündekilere kesin bağlı kalacaksın diye birşey yok, denemeylede bulursun, işte sana canlı örnek 28 Mart 2011 tarihinde Ali Cihangiro?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay 28 Mart 2011 Yazar Paylaş 28 Mart 2011 (düzenlendi) Hızlı cilayı kullanma şeklini anlatırmısın, ben şöyle yapıyorum, aracı şampuanla vs. neyse yıkadın, şuan ıslak üstünde su damlaları var, hızlı cilayı yeteri kadar aracın her erine az az sıkıyorsun, sonra nemli bezle bezi hiç sıkmadan cam vs. heryere yayıyorsun, sonra bezi sıkıp silmeye devam ederek aracı kuruluyorsun, araç gıcır oluyor, camda kurumasına izin vermeyceksin, kurursada önemli değil sil çıkar zaten birkaç yıkamda cam tamamen kaplanır, su kaydırıcı kullanmak gereksiz, ayrıca ben normal wax uyguladıktan sonra kalıntıları sildiğim bezle camlarıda bastırarak siliyorum, nerdeyse 6 senedir hep yaparım, cam sileceklerim 5.5 sene dayandı, atlama yapmadı ses yapmadı, sıkıldığımdan banana silecekle değiştim, camlarda sıfır kireç ve leke var, hızlı cila aracın her yerinde kullanılır cam olmaz diye bir şey yok, 90km/h hıza geldiğimde yağmur şiddetli değilse silecek bile açmam, en baba yağmur kaydırıcı bile bundan iyi olamaz, cama direk sürmemen gereken tek şey (o da ön cama ve arka cama) katı-sıvı cila-pasta-koruyucu vs. ama hızlı cila zarar vermez ona göre, bu arada hızlı cila olarak sonax kullanıyorum. Her ürünün üstündekilere kesin bağlı kalacaksın diye birşey yok, denemeylede bulursun, işte sana canlı örnek ali bey ben istanbulda sonaxın eğitim seminerlerine katıldım hemen hemen her ürünü hakkında bilgiye ve nasıl uygulandıklarına dağir bilgiye sahibim, ilgili uzman kişiler tarafından üstüne basılarak soylenen şeylerden birtanesi kesinlikle ürünleri kullanım alanları dısında farklı baska alanlarada kullanmayın,uygulamayın bir diğeride ürünün kutusunda yada arkasındaki belirtilen acıklama ve yönlendirmesine gore hareket edilmesiydi ... 28 Mart 2011 tarihinde Yavuz Gencay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 28 Mart 2011 Paylaş 28 Mart 2011 Hızlı cila uygularken ıslak yüzeye uygulamanız gerekiyor fakat bu yüzey çok fazla ıslak olmayacak. Sıktığınız cilayı hem seyreltirsiniz hemde geçtiğiniz yüzeylerde kalan su damlaları kuruduğunda leke yapabilir. Bunlara ek olarak hızlı cila uygularken kesinlikle bastırmaya gerek yoktur. Elinizin ağırlığı yeterlidir. Çünkü ürünün kendi yapışma ne yüzeye nüfus etme özelliği var. Bastırma gözle göremediğiniz mikro mertebesinde çizilmelere ve aşınmalara sebep olur. Yıkama sırasında ve kurulama sırasında da bastırmaya gerek yoktur. Kaporta yüzeyinde bulunan toz, çamur vs ıslandığında yumuşar, yıkama eldiveni ile yıkarken 1 kg baskı bile fazladır. Kurulama işleminde ise kaliteli mikrofiber bez zaten iyi bir su emicidir ve su ile temas etmesi yeterlidir, suyu üzerine alır. Maksat zaten suyu almaktır. Bastırmak anlamsızdır. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 28 Mart 2011 Paylaş 28 Mart 2011 (düzenlendi) Ali abi camlar konusunda şunu söylüyeyim. Sende arabayı sıfır aldın, bende arabayı sıfır aldım. Dediğin gibi benim arabanın camlarında da su boncuklanması var ve 90km/saat'e doğru çıktığımda rüzgardan dolayı su damlaları cama yapışmadan kayıyor ve sileceği çok nadir kullanıyorum. Düşük süratlerde ise oluşan boncuk boncuk suları itmek için silecek kullanıyorum. Fakat bu su boncuklanması için cama 4 yıldır hiç bir uygulama yapmadım. Bu özelliğin sebebide şu, senin arabada dikkat ettinmi yada varmı yokmu bilmiyorum, benim arabamda camda orjinalinde bir film tabakası olduğunu farkettim. Aquaplaning dediğimiz bir olay var. Lastiğin veya başka birşeyin hızından dolayı suyu tahliye edemeyip üzerine çıkmaya çalışması. Sörfte buna örnektir. Silecekler çalışırken kenarlara geldiğinde durmaya yakın hızı düşer ve sudan oluşan film tabakasını yırtıp cama temas eder. İşte o son noktalarda camda bulunan filmin çok ufacık bir alanında aşınma olduğunu gördüm ve yıkarken veya yağmur yağarken sadece o ufak bölge su tutuyor. Film tabakası oldukca dayanıklı. gidişata göre en kötü 100bin km kadar dayanabilecek durumda. O film her ne ise çok iyi bir teknoloji. Arabayı bugüne kadar kendim yıkadığım içinde o tabaka zarar görmedi ve uzun ömürlü oldu. Camın kendisinin su itici özelliği olan film ile kaplı olması güzel. Yıkarken dahi su akıp gidiyor ve kuru kalıyor. Araba ıslandığında o ufak aşınan ufak bölgenin resmini çekerim. 28 Mart 2011 tarihinde Ayhan ?ent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 28 Mart 2011 Paylaş 28 Mart 2011 Sonax güzel fakat daha iyi sonuç verebilecek ürünler arayışındaydım bu yaz. Collinite 915 (koyu araçlar) ve collinite 476s(açık renkli araçlar) katı waxları keşfettim. El pedi ile uygulanabiliyor. Mükemmel parlaklık ve boya koruma da cabası... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 29 Mart 2011 Paylaş 29 Mart 2011 Zararı yok, aksine faydası var. Birde aman rasgele yerlere boya koruma vs yaptırmayın. Komşum yeni aldığı opeli servise boya koruma için verdi. 300 TL civarıda bir para verdi. Kontrol ettim ve benim gözümde sprey hızlı cila sıkıp 300 TL almışlar. Tırnakla kontrol ettiğinizde nekadar bastırırsanız bastırın verniğin çizilmemesi gerek. O opelde derin gözle görülür çizik oluşuyor. Benim arabada tırnağımı daha fazla bastırmama rağmen sert ve kaygan tabakada kılcal çizik dahi oluşamıyor. Yavuzla birçok cila denedik, hatta bazı cilaları devamlı fırçaya giren şirket arabasına denedim ve uzun vadede sonuçu gördüm. Bizim için hem parlaklık, hemde koruma önemliyli. Unutmayın, normal cilalama yaptığınızda zadece parlatma yaparsınız ve 1-2 yıkamada gider. Aşındırıcı özelliği olmayan zararsız iki ürün tavsiye ediyorum. Bize lazım olan ürün 1 numaralı brillant wax. Net parlaklık sağlar. Bu ürünlerin 3'ünüde açıklayayım. 1 numaralı olan nano parlatıcı bir ürün. Aşındırma özelliği yok. Nano olduğu için mikro boşlukları bile doldurarak mükemmel parlaklık sağlar. Yeni arabalara ve boya-vernik durumu iyi olan arabalara uygulayabilirsiniz. 2 numaralı ürün boya durumu biraz daha körü olan, aşırı kılcal çiziklerden dolayı mat duran arabalar için ideal. Aynı zamanda temizleyicidir. 3 numaralı ürün için ciddi derecede mat olan çok eski ve yıpranmış yüzeyler içindir. ( arabanızın durumuna göre 3ünden birini secebilirsiniz) 1 numaralı ürünü uyguladıktan sonra bu parlaklığı uzun süre korumak içi iyi bir koruyucu olan protective wax gerekir. Bu aynı zamanda parlaklığı destekler. Ürün üzerinde abrasive yazan aşındırıcıdır, onu almayın. Benim çok sevdiğim bir ürün. Uygulaması kolay ve tozu kiri yok. Arabaya ince bir tabaka şeklinde sürdükten sonra 30 dakkika kadar bekleyip 1 mikrofiber bez ile bastırmadan tortuyu alınız. Tortuyu aldıktan sonra 2. mikrofiber bez ile parlatınız. Oluşan koruyucu film tabakasının tam olarak zırhlaşması için 1 hafta arabayı yıkamayınız. Uyguladığınızda parmağınızla bir yere bastırıp sürttüğünüzde film tabakasının sıyrıldığını farkedebilirsiniz. O film tabakası 1 hafta sonra çizlmez bir tabaka olarak yüzeye yapışıyor ve ilk yıkamada mükemmel parlaklığı görüyorsunuz. Hacı, 2 numaralı ürün şu mu oluyor; http://www.hepsiburada.com/Liste/sonax-xtr...35740#Gorseller Şu diğer protective waxı bulamadım nereden alırız? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mart 2011 Paylaş 29 Mart 2011 Koruyucu wax bu (metalik boya için) http://www.hepsiburada.com/Liste/arexons-p...goryId=20035739 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mart 2011 Paylaş 29 Mart 2011 Nasıl yani, senin camlarda bayağı cam filmi gibi dışta kaplmamamı var, öyleyse bu bende yok, taş izleri olduğundan mutlaka farkederdim, ben normla wx ın tozunu aldığım bezle camı bastırarak sildiğim için çok ince bir tabaka oluştu, şimdi aracı zaten cilalı şampuanla yıkadığımızdan istediğin kadar sil camlarda kaplama oluşuyor, oluşmuyor demek yanlış olur, ben üstüne hızlı cilada sıktığımdan dahada iyi oluyor, su tutma olayı sıfır, hatta kuş moku bile camda kurusa bir fiske attımı kopup gidiyor, cama sadece direk cila sürmeyceksin, yoksa silecek atlama yapıyor. Süper, bu arabayada değmezmi kardeşim, cillop gibi araba Bu film konusunu yeni duyuyorum.Arabayı aldığımda İstanbul'dan gelirken bu durum dikkatimi çekmişti. Ama şimdi öyle değil, su tutuyor artık. Bir de arabayı yıkadığım zaman, camlar ıslakken, sileceklerin çalışırken geçtiği yerlerin izi belli oluyor. Bu neden olur acaba. Film değilde sanki bir ilaçla kaplı galiba, sen arabanı Turtlewax cilalı şampuanla yıka, üstünede hızlı cilayla sil, camların eskisi gibi olur. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mart 2011 Paylaş 29 Mart 2011 ali bey ben istanbulda sonaxın eğitim seminerlerine katıldım hemen hemen her ürünü hakkında bilgiye ve nasıl uygulandıklarına dağir bilgiye sahibim, ilgili uzman kişiler tarafından üstüne basılarak soylenen şeylerden birtanesi kesinlikle ürünleri kullanım alanları dısında farklı baska alanlarada kullanmayın,uygulamayın bir diğeride ürünün kutusunda yada arkasındaki belirtilen acıklama ve yönlendirmesine gore hareket edilmesiydi ... Yavuz bey, doğrudur haklısın, zaten bende sıvı-katı wax cila her neyse, bunları direk cama sürme diyorum, ha sürersen ne olur? Silecek olmayan camlarda hiçbirşey olmaz, imkansız olmaz, sadece aşındırıcı etkili sürersen camı cizersin, ön camlara sürmemekteki olayda silecek atlama yapmasın diye, şimdi seminerde falan elbette öyle diyecekler, tersi uygulamalarda sorun çıkarsa sorumluluk almamak için, yanlış anlama sana yanlışsın demiyorum, anlatmak istediğimi anladın sanırım. Benim söylediğim direk uygulayabileeklerin: birincisi cilalı şampuan, bunu zaten cama gelmeden yapamazsın, anında etki eder istediğin kadar sil çıkmaz sen kurumadan sildiğinde leke kalmaz fakat görünmez bir tabaka mutlaka oluşur, suyu tutunca zaten bunu anlarsın, hiçbir zararıda yoktur, ikincisi ise hızlı cila, bunuda her tür yüzeyde uygularsın diye yazar zaten, cam-plastik dahil, sadece bunu yapman bile yeter, hızlı cilada dikkat etmen gereken şu, cama sıktın damla damla dururken kurutmayacaksın, bezel heryerine güzelce yayarak kurut, bak bakalım leke kalıyormu, zaten süremezsin diye yazmıyorda, herşeyi dediklerine göre yaparsak olmaz, deneme yanılmada olmalı, ben 6 senedir şimdiki aracımda kullanıyorum, daha öncede hızlı cila yokken cilayı sildiğim bezle taunusun camlarını silerdim (cilayı değil sadece tozunu sildiğim bezle camları silerdim) zararını görmedim, 25 senelik taunusun camlarıyla senin arabnınkini yanyana getirelim taş izleri hariç fark bulman imkansız, ben şuanki fistemla fark bulamıyorum, gerisini sen düşün. Sonax güzel fakat daha iyi sonuç verebilecek ürünler arayışındaydım bu yaz. Collinite 915 (koyu araçlar) ve collinite 476s(açık renkli araçlar) katı waxları keşfettim. El pedi ile uygulanabiliyor. Mükemmel parlaklık ve boya koruma da cabası... Elbette daha iyileri' de var, bizim dediklerimiz kolay bulunan ucuz ürünler, o yüzden tavsiye ediyoruz, zaten aralarında çok büyük farklarda yok, ana fark dayanma sürelerinde, en dandiği bile 3-4 ay dayandığından ve zaren sık uygulama yaptığımızdan farketmiyor, dediklerini markette satsalar hemen alalım, yalnız onlarıda alsam yine çok sık kullanacağımdan, ben gerek duymuyorum mesela Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 29 Mart 2011 Paylaş 29 Mart 2011 (düzenlendi) Hacı,2 numaralı ürün şu mu oluyor; http://www.hepsiburada.com/Liste/sonax-xtr...35740#Gorseller Evet 2 numaralı ürün o. Ali abinin verdiği linkteki ürün parlatıcı. Bize lazım olan protective olanı. Bu linkte en başta 27.56TL+KDV olan üründe güzel bir koruyucu. Eskiden piyasada 19TL'ydi. İyi prim yapmış..Onuda tercih edebilirsin. Koruyucunun kullanım talimatina dikkat et. araba üzerinde çok fazla beklemesin, silerken sıkıntı yaratır. http://www.netteenucuz.com/KMDefault.aspx?...mp;brnd=Arexons 29 Mart 2011 tarihinde Ayhan ?ent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mart 2011 Paylaş 29 Mart 2011 Benim link koruyucu wax değilmiymiş :lol2: Bu wax larda daha iyi olanları katılarıymış, alacaksak katı yani seninkinden alalım. 22.14tl. http://www.netteenucuz.com/store/ProductDe...roductid=148462 Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 29 Mart 2011 Paylaş 29 Mart 2011 Malesef türkçe isimlere ve açıklamalara hepsine ortak kalıbı yapıştırmışlar. Ürünleri incelediğimizde zaten farklı oldukları belli. Kutu üzerine bakmak daha garanti, abrasive yazan aşındırıcı pasta. Protective yazan koruyucu wax, glanz yazan ise parlatıcı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mart 2011 Paylaş 29 Mart 2011 Ayhan şimdi tekrar baktım, senin dediğin arexons protective wax üretimden kalkmış, onun yerine ciladan sonra koruyucu olarak bu gelmiş, yani doğru vermişim, açıklayıcı bilgide ekledim, doğrumu tespitim, wax olarak bunu alırız o zaman. Ürün bu http://www.hepsiburada.com/Liste/arexons-p...35739#Gorseller buda açıklama http://www.arexons.com/arexons/cms/en/data_sheet/ST7170.pdf Wax has been specifically designed for metallic paints. Its paste formula is ideal for polishing and protecting paint, leaving a protective film on the body work which efficiently protects against weather conditions and UV rays. Does not contains abrasive agents and is especially mildon the transparent upper layer of metallic paint. Lasts for repeated washes. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 29 Mart 2011 Paylaş 29 Mart 2011 Linkteki ürünün açıklamalarını okudum. Bizim bahsettiğimiz türde bir koruyucu değil. Hava şartları ve güneşin UV ışınlarına karşı koruduğu yazıyor. Bizim bahsettiğimiz çizilmelere karşı ve yaptığımız cilanın parlaklığını koruyan bir ürün. Kılcal çiziklerin üzerine uyguladığınızda, kılcal çizikleri gidermek isteyip pasta uygulasanızda etki etmiyor. Arabanın anahtarını kaportaya sürttüğünde çizilmemesi lazım. B Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 29 Mart 2011 Paylaş 29 Mart 2011 MirageUltra GlossPaste Wax has been specifically designed formetallic paints. It spaste formula is ideal forpolishingand protectingpaint, leavinga protectivefilm on the bodyworkwhichefficientlyprotectsagainstweatherconditionsand UV rays. Doesnotcontainsabrasive agentsand isespeciallymildon the transparentupper layerof metallicpaint. Lastsforrepeatedwashes. Şöyle yazıyor. Metalik boyalar için özel olarak geliştirilmiştir. Macun kıvamında olup parlatıcı ve koruyucudur. Yüzeyde koruyucu bir tabaka oluşturarak hava şartlarına ve UV ışınlarına karşı korur. Aşındırıcı içermez. Yıkama sonrasında uygulanır. DIRECTIONS FOR USE 1.Wash the bodyworkwithArexonsSuper Shampoo and wipedry witha suedecloth. 2.Applya thinlayerusingthe spongeprovidedworking on one area of the bodyworkat a time, witha circularmotion. 3.Leavetodry untila whitefilm forms; rubwitha soft and cleanclothtobringout the shine. IMPORTANT: do notapplyin direct sunlightor whenthe bodyworkishot Özet olarak, Arexsons şampuan ile yıkayın ve kurulayın, dairesel hareketler ile uygulayı. Beyaz bir film tabakası oluşana kadar kurumasını bekleyin, yumuşak ve temiz bir bez ile silin ve parlatın. Sıcak yüzeylere ve direk güneş ışığına maruz kalan yüzeylere uyguamayın. Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay 29 Mart 2011 Yazar Paylaş 29 Mart 2011 ayhan yeni bir ürün keşfettim korumaya yönelik ciddi manada film tabakası oluşturuyo ve aracı sunger ile yıkandıgı surece arac uzerinde 1 yıl kadar koruma olursuturuyo ancak ürünün müşteri satışı yok ne yapıp edip o üründen bulmam gerek fiyatı 30 ? + kdv ürün içeriğinde : -cam seramik -gümüş -elmas -alkol -su Yorum bağlantısı
Caner Güneş 3 Nisan 2011 Paylaş 3 Nisan 2011 MirageUltra GlossPaste Wax has been specifically designed formetallic paints. It spaste formula is ideal forpolishingand protectingpaint, leavinga protectivefilm on the bodyworkwhichefficientlyprotectsagainstweatherconditionsand UV rays. Doesnotcontainsabrasive agentsand isespeciallymildon the transparentupper layerof metallicpaint. Lastsforrepeatedwashes. Şöyle yazıyor. Metalik boyalar için özel olarak geliştirilmiştir. Macun kıvamında olup parlatıcı ve koruyucudur. Yüzeyde koruyucu bir tabaka oluşturarak hava şartlarına ve UV ışınlarına karşı korur. Aşındırıcı içermez. Yıkama sonrasında uygulanır. DIRECTIONS FOR USE 1.Wash the bodyworkwithArexonsSuper Shampoo and wipedry witha suedecloth. 2.Applya thinlayerusingthe spongeprovidedworking on one area of the bodyworkat a time, witha circularmotion. 3.Leavetodry untila whitefilm forms; rubwitha soft and cleanclothtobringout the shine. IMPORTANT: do notapplyin direct sunlightor whenthe bodyworkishot Özet olarak, Arexsons şampuan ile yıkayın ve kurulayın, dairesel hareketler ile uygulayı. Beyaz bir film tabakası oluşana kadar kurumasını bekleyin, yumuşak ve temiz bir bez ile silin ve parlatın. Sıcak yüzeylere ve direk güneş ışığına maruz kalan yüzeylere uyguamayın. http://urun.gittigidiyor.com/SONAX-500ml-N...0QQidZZ22059278 Ayhan bey bu linkteki ürün nano bir ürün ve kırmızı araçlar içinmiş. benim aracımda kırmızı. boyayı cilalama, parlatma, koruma sağladığı yazıyor. sizce bunu alıp tek ürün halinde kullansammı daha iyi sonuç elde ederim; yoksa dediğinz gibi xtrem 2 noluyu alıp üstüne wax mı atsam ? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Nisan 2011 Paylaş 4 Nisan 2011 Linkteki ürünün açıklamalarını okudum. Bizim bahsettiğimiz türde bir koruyucu değil. Hava şartları ve güneşin UV ışınlarına karşı koruduğu yazıyor.Bizim bahsettiğimiz çizilmelere karşı ve yaptığımız cilanın parlaklığını koruyan bir ürün. Kılcal çiziklerin üzerine uyguladığınızda, kılcal çizikleri gidermek isteyip pasta uygulasanızda etki etmiyor. Arabanın anahtarını kaportaya sürttüğünde çizilmemesi lazım. B Ayhan, bu arexons a baktım, senin ürün dediğim gibi üretimden kalmış, daha doğrusu ambalaj değiştirmiş, artık üstünde mondeo resmi olan geliyor, banada aynısı geldi, bir kaç yere sordum aynıymış, zaten kutusunun üstündede uv vs. korur yazıyor ama esas uzun bir süre dayanır koruyucu çizilmez tabaka oluşturur falanda yazıyor, bu ereyon' a resimdekindekinden niye yollamadınız diye yazdım aynı cevabı aldım. Neyse havalar düzelsin arabayı hazır hale getirip önce nano yu sonra bunu denerim, bakalım zırh oluşucakmı Yorum bağlantısı
Recommended Posts