İçeriğe Yönlendir

Seatclubworld İle Fordclubtr Halı Saha Maçı Fotoğrafları

Lokman Ceritlioğlu

Recommended Posts

Rıfat Çakar
Lokman abim seni her etkinlikte görmek beni dahada bir mutlu ediyor. Allah kısmet eder ise aynı ortamda birde mangal olayı yapmak isterim. Acaba Gündüz abinin mekanda bu imkan mevcutmudur ? Ne dersin ?

Süha abi gene mangal olayına el attı. :) Ama Gündüz Abi'nin mekanı değerlendirelim bencede.

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

Mangal mı her türlü :) Cavit Ağamda gelir

arkadaşlar hepinizi tebrik ederim keşke gelebilseydim bi daha ki sefere mutlaka orada olacağım.

Adaş nerelerdesin ?

Bu güzel etkinlik ve skor için hepinizi tebrik ederim arkadaşlar.. :good2:

Yedek klubesi ya da locada dahil mi tebriğe,BJK tesislerinde ev sahipliği yapmanı isterdik aslında :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Süha abi gene mangal olayına el attı. :good1: Ama Gündüz Abi'nin mekanı değerlendirelim bencede.

ee hadi hayırlısı, neyse artık kemik kadro gelir diye düşünüyorum :flowers:

Teşekkürler Süha :D

benim için farketmez :D

tamamdır o zaman.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Bizsiz mangalmı..? :flowers:

Olur mu hiç olmaz tabiki mutlu oluruz iyi olur değişik bir şeylerde yaparız illaki çıkarız yollara :D

Yorum bağlantısı
Gündüz Albayrak
ee hadi hayırlısı, neyse artık kemik kadro gelir diye düşünüyorum :clapping:

tamamdır o zaman.

Her zaman beklerim,hafta içi akşam ya da hafta sonu farketmez Süha.Sen yeni konu aç tarih belirle ben malzemeleri terbiyelemeye ve odun toplamaya çıkayım.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Her zaman beklerim,hafta içi akşam ya da hafta sonu farketmez Süha.Sen yeni konu aç tarih belirle ben malzemeleri terbiyelemeye ve odun toplamaya çıkayım.

Abi ben organizasyon düzenleme işini en son halı saha aktivitesinden sonra bıraktım. Gönüllü birilerini bulalım yada sen üstlen abi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...