Misafir 30 Aralık 2010 Paylaş 30 Aralık 2010 gezinirken bu linke rastladım.depo marka oto aydınlatma parçalarının türkiye distribiritörü.bir çok marka otoların aydınlatma grubunu çok detaylı listelemiş.pdf.dosyası olarak sunmuş.parça kodları olarak yaralanılabilecek bir site.belki alışverişte yapılabilir. http://www.kinaotomotiv.com.tr/kataloglar/depo/FORD.html Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Aralık 2010 Paylaş 30 Aralık 2010 Gayet güzel bir site...Paylaşım için teşekkürler.Depo marka ürünler hakkında pek fikrim yok.Ancak sis ve sinyallerin çabuk renk değiştirdiği söylenmekte... Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2010 Yazar Paylaş 30 Aralık 2010 (düzenlendi) Gayet güzel bir site...Paylaşım için teşekkürler.Depo marka ürünler hakkında pek fikrim yok.Ancak sis ve sinyallerin çabuk renk değiştirdiği söylenmekte... depo çok kalite değil ama tyc markadan daha çok muadile sahip.ve fiyatıda daha makul tutuyorlar.kodları ve resimleri çok güzel derlemişler bu hoşuma gitti.tek pdf dosyasında araç serisini vermişler.sırf bu nedenle ekledim. teşekkürler emmi.işe yarar umarım. 30 Aralık 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Aralık 2010 Paylaş 30 Aralık 2010 Focus sedan için farklı arka stoplar var. Forumda çok arayan olmuştu. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Aralık 2010 Paylaş 30 Aralık 2010 abi site güzel lakin fiyatları yok değil mi ? Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2010 Yazar Paylaş 30 Aralık 2010 toptancı firma bu.fiyat listyesi yazmış ama irtibat kurmak lazım. Yorum bağlantısı
İsmet Oruç 30 Aralık 2010 Paylaş 30 Aralık 2010 Oktay bey, paylaşım için teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2010 Paylaş 30 Aralık 2010 (düzenlendi) Yararlı bir link vermişsiniz Oktay Bey. Teşekkürler. Ben taiwan MK3'ün stoplarını çok beğendim . 30 Aralık 2010 tarihinde Evren ?skent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 30 Aralık 2010 Paylaş 30 Aralık 2010 çok güzel bir paylaşım.teşekkürler sık kullanılanlara ekledim bile. focus 2.5 için birşey bulsam dişimi kırcam zaten:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts