İçeriğe Yönlendir

İç Aydınlatma Lambası S&#246nmüyor.

Eren Çiftçi

Recommended Posts

Eren Çiftçi

Bugün akşam arabadan indim kapıları kitledim iç lamba sönmedi tekrar kapıları kitledim açtım gene aynı sizce neden olmuştur?.

Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi
Tahminimce düğmeleri kontrol etmişsinizdir.

Kapılar açıldığında lambaları açan sviç oksitlenme yapmış olabilir. Söküp temizlemeyi bir deneyin derim.

evet kontrol ettim,bi deniyim onu..

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci

akü sigorta kutusu ( motor evinde ) F 33 numaralı 7.5 amper sigortayı çıkarın biraz bekleyin tekrar takın düzelecekmi bir bakalım

Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi
eğer hiçbir şekilde olmuyorsa, göstergeler çıkıp ford servisinde tekrar program atılması gerekir.

yasar ustanın dedigni bi yapıyım olmadı öle yapcaz..

akü sigorta kutusu ( motor evinde ) F 33 numaralı 7.5 amper sigortayı çıkarın biraz bekleyin tekrar takın düzelecekmi bir bakalım

tamam,yaşar usta yarın deneyim sana haber vercem..

Yorum bağlantısı
Sefa Bostan

biri tavan lambasının anahtarıyla oynamış olabilir tam ortada durması gerekiyor anahtarın saga yada sola çekilmiş se araba yı kılıtlesenız bile lamba sönmez bunun için tam ortada olmasına dikkat edin !

Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi

sorun çözülmüştür, yasar usta teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi
Sorun neymiş peki?

sigorta kutusundaki sigortayı çıkartıp takınca düzeldi,sviçleri kontrol ettim onlarda bişey yok,bi anda takılı kaldı sabah baktımda düzelmemişti sigortayı çıkartıp takınca düzeldi..

Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi
Teşekkürler Eren Bey.

Başımıza böyle bir durum gelirse bir fikir sahibi oluruz en azından.

Rica ederım,bız burda hep fikir alışverişimizle sorunlarımızı çözüyoruz tabiki aklımızda bulunsun.. :seytan:

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Mehmet Arıgümüş
Bugün akşam arabadan indim kapıları kitledim iç lamba sönmedi tekrar kapıları kitledim açtım gene aynı sizce neden olmuştur?.

benim sorunum da tam tersi, iç aydınlatmalar kapılar açıldığında, motor stop edildiğinde ve kilit açıldığında yanması gerekirken yanmıyor.

sizin de belki kapılardan birinde sorun olabilir. Soğuık havada ise buzlanmadan da olabilir diye düşünüyorum. Komşumuzun opel astrasında da kapı açık ikazı yanıyor sürekli kar yağdı yağalı..

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
İnan Erbil Sefer
mehmet kardeşim gördüğüm kadarı ile aynı aracı kullanıyoruz. aynı sorundan ben de çok çektim. önceleri akü kutup başını söküp takıyordum. artık teyp codu girmekten bıkmıştım. sorun şu imiş. göstergeleri sökülüp yeniden programlamaya gönderiyorlar. ondan sonra kesin çözüm oluyor. yapıldığından şu ana kadar tekrar bir sorun olmadı. herhalde bu 2006 connect marka araçların sorunu.

osman bey benım 2006 connectte de kapılar açıkkeen yanmıyor lambalar gösterge paneli olayını birinden daha duydum nasıl oluyor detaylı anlatabılırmısınız zahmet olmazsa

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer
inan bey;

ben çok uğraştım ve bayağıda can sıkıyordu. ilk aldığım zamanlar servis akü başlarını söküp takıyor, üç beş gün çalışıyor sonra bozuluyordu. 2006 connectlerde bu çok sorun olmuş ki bir alet getirtmişlerdi sonunda. servise gidiyorsunuz, gösterge panelini tamamen söküyorlar. türkiye de 1-2 taneydi o zamanlar bu alet. göstergeyi yetkili servise en yakın servise gönderiyorlardı. yeniden program yükleniyormuş. uzaklığına göre 1-2 günde geri geliyor. tabii araç o zamana kadar serviste kalıyor. bu şekilde yapılmıştı ve o günden bugüne bir sorunum olmadı. fiyat yoktu çünkü garantiden yapılmıştı. 2008 de yapılmıştı herhal. ve o şekilde 2 sene binmişim. gına gelmişti artık...sanayii de ki durumu bilmiyorum.

aydın servisinde yapılmıştı. sormadığım servis kalmamıştı. aydın, denizli, ısparta, manisa, izmir dugles. hepsine bire bir araçla giderek sormuştum.

Tesekkürler benim aracımda 2006 model bende 2007 2008 li yıllarda duglese kayıt yaptırdım arıyacagız dedıler bende bıdaha gıtmedım arızada ole kaldı ama sımdı sızın yazınızı gorunce halloluyo dedım ve yenıden heveslendım bakalım sonucu ne olacak

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...