Mustafa Tüfekçi 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 analog gösterge ama digital tavırlı bu gün uzun rampa inişinde hararetin düştüğünü gördüm ilk defa Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Abi bende sürekli oynamasına alıştım işte hatta uzun yolda 70 lere düşüyor taunusda da sürekli oynardı.Focusda da 90 da sabit durmasını yadırgamıyorum ama 2 3 dk içinde sıfırdan 90 yükseliyor gauge menude daha 50 falan yazarken bunu yadırgıyorum sadece. Opel vectramda oynuyordu o ibre. Hatta birgün karlı bir kış günü Tekir'den Adana'ya doğru inerken ibre 0'a kadar inince anladımki termostad bozuk mondeoda da ortadan sağa doğru yatmaya başlayınca ibre dedim termostad bozuk Bizde sabit olunca hareket ettiğinde arıza tespiti kolaylaşıyor Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 birden sağa yaslanan ibre adamın aklını alıyor ama Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 birden sağa yaslanan ibre adamın aklını alıyor ama Hemde bu otobanda trafiğin tek şeritten aktığı Düzce Kaynaşlı yakınlarıda ve yolda durma imkanın yoksa cep bulana kadar döktüğün soğuk terlerle motor soğutursun şükür 1 km gitmeden cep buldum Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 Hemde bu otobanda trafiğin tek şeritten aktığı Düzce Kaynaşlı yakınlarıda ve yolda durma imkanın yoksa cep bulana kadar döktüğün soğuk terlerle motor soğutursun şükür 1 km gitmeden cep buldum iyiymiş 1 Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 analog gösterge ama digital tavırlı bu gün uzun rampa inişinde hararetin düştüğünü gördüm ilk defa senin müşür yolcu Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 Etmaaa. Kalorifer açık 2_3 km kompresyonda indim hava soğuk diyedir diyodum. Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 (düzenlendi) Etmaaa. Kalorifer açık 2_3 km kompresyonda indim hava soğuk diyedir diyodum. ettim bilem..hatılıyomusun benimde başıma gelmişti aynısı,eski arabada lpg montajından sonra kesin müşürün altında bakır pul var, 10 Kasım 2013 tarihinde Murat Akaloğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts