İçeriğe Yönlendir

Aracım Hararet İbresi 5 Sn İçinde 90'a Geliyor Ve Hiç İnmiyor

Murat Köse

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

analog gösterge ama digital tavırlı :p  bu gün  uzun rampa inişinde hararetin düştüğünü gördüm ilk defa :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi bende sürekli oynamasına alıştım işte :biggrin:  hatta uzun yolda 70 lere düşüyor taunusda da sürekli oynardı.Focusda da 90 da sabit durmasını yadırgamıyorum ama 2 3 dk içinde sıfırdan 90 yükseliyor gauge menude daha 50 falan yazarken bunu yadırgıyorum sadece.

Opel vectramda oynuyordu o ibre. Hatta birgün karlı bir kış günü Tekir'den Adana'ya doğru inerken ibre 0'a kadar inince anladımki termostad bozuk :D mondeoda da ortadan sağa doğru yatmaya başlayınca ibre dedim termostad bozuk :) Bizde sabit olunca hareket ettiğinde arıza tespiti kolaylaşıyor :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

birden sağa yaslanan ibre adamın aklını alıyor ama :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

birden sağa yaslanan ibre adamın aklını alıyor ama :p

Hemde bu otobanda trafiğin tek şeritten aktığı Düzce Kaynaşlı yakınlarıda ve yolda durma imkanın yoksa cep bulana kadar döktüğün soğuk terlerle motor soğutursun :D şükür 1 km gitmeden cep buldum :)

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

Hemde bu otobanda trafiğin tek şeritten aktığı Düzce Kaynaşlı yakınlarıda ve yolda durma imkanın yoksa cep bulana kadar döktüğün soğuk terlerle motor soğutursun :D şükür 1 km gitmeden cep buldum :)

iyiymiş :shok:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu

analog gösterge ama digital tavırlı :p  bu gün  uzun rampa inişinde hararetin düştüğünü gördüm ilk defa :D

senin müşür yolcu :bye:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Etmaaa. Kalorifer açık 2_3 km kompresyonda indim hava soğuk diyedir diyodum.

Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu
(düzenlendi)

Etmaaa. Kalorifer açık 2_3 km kompresyonda indim hava soğuk diyedir diyodum.

ettim bilem..hatılıyomusun benimde başıma gelmişti aynısı,eski arabada lpg montajından sonra ;)

kesin müşürün altında bakır pul var,

tarihinde Murat Akaloğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...