İçeriğe Yönlendir

Carbon Clean

Nuri Başer

Recommended Posts

H.Yusuf Kantarcılar
CC nin km sınırı yoktur, ne kadar erken, o kadar iyi.

çağlar abi ne kadar erken derken hakikaten ne kadar erken? ben 8900'lerdeyim, benzinli aracım. gerçekten şartsa yaptırayım bu uygulamayı.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
çağlar abi ne kadar erken derken hakikaten ne kadar erken? ben 8900'lerdeyim, benzinli aracım. gerçekten şartsa yaptırayım bu uygulamayı.

O cümle 100.000li km içindi, 20-30.000km civarlarında yapılırsa iyi olur.

Yorum bağlantısı
Abdullah Koç
100 lira çok geldi bana...

Kadosan daki Teknik Dizel ile görüştüm 70 TL dediler. Cumartesi günü yaptıracağım kısmet olur ise.

Bilginize,

Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman

Bugun Fatih beyi aradım kadosan da yaptıracagım yer icin tlf verdi Güven bey ile gorusup aksam icin randevu aldım aksam 6-7 arası yaptırdım ve 70TL verdim

yaptırır yaptırmaz yakıt tüketimim 10lt den 7lt ye düstü :yes: piskolojik olarak,

izlenimleri daha sonra yazarım

Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman

carboncelan yaptıralı 3 gun oldu

oncesinde ortalamam 10lt uzerindeydi

3 gunluk kullanımda once depoyu full doldurup kullanım sonrası tekrar yakıt aldım

lt ortalaması durum soyle

carbonclean oncesi son

60km yaptım .6.32lt yakıt aldım (100km ortalama 10,53)

carbonclean sonrası

61km yaptım 5.73lt yakıt aldım (100km ortalama 9,39)

122km yaptım 7.83lt yakıt aldım (100km ortalama 6,4)

ayrıca bunun uzerine Motorsilk Bor Yağ Katkısı +% 10 Tasarruf Dizel Katkısı siparisi verdim yakıt tüketimini 3lt ye indiricem :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Valla ben kullandım abi. Bir ara CC de yaptırırım.

Askerken araç kullanamazsın :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Kullandığımı kim söyledi :rolleyes: O katkıyı kullandım.

Bırak bırak, tırtolla'dan ayrı kalamazsın :D

Yorum bağlantısı
Okan Yeşim

60 liraya yaptırdım serviste işe yaradı gidişi falan değişti bakalım yakıta etkisi olur mu dediler yakıttada tasarrud sağlar diye söylemişlerdi

Yorum bağlantısı
Okan Yeşim
Tasarruf işi biraz karışık, yanma verimi kayıptı, geri geldi diyelim.

olabilir ama faydalı yaptıktan sonra hemen fark etti

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1 hafta yıkanmadan bekleyip, şampuan kullanmak kadar tehlikesi var, yani tehlike vs. yoktur içiniz rahat etsin, motor da rahat nefes alsın. Hele ki 1.4 Fun da, çiplenmiş gibi sonuç verecektir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Distribütörü arayın, Şenol bey bu konuda en iyi tavsiyeyi verecektir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

İlandaki ürün, depo içinde su birikimi var ise, bunu yakıt ile karıştırıp yanmasını sağlıyor, açıklamada dikkat ederseniz temizlik kelimesi yoktur, sadece ürün başlığında var, şahsen başlığını sevmedim, distribütöre de söyledim :(

Yorum bağlantısı
Orhan Taştekin

Selam arkadaşlar. okuduğum kadarıyla karbon temizleme iyi bir şeye benziyor. bu karbon temizlemeyi kim yapar? ford servisleri yapıyor mu? bodrumda veya milasta bildiğiniz yapan yer var mı?

teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Selam arkadaşlar. okuduğum kadarıyla karbon temizleme iyi bir şeye benziyor. bu karbon temizlemeyi kim yapar? ford servisleri yapıyor mu? bodrumda veya milasta bildiğiniz yapan yer var mı?

teşekkür ederim.

Direk Bosch Car servise gidip yaptırabilirsin, dikkat et Carbon Clean marka kırmızı bir makina olacak, ayrıca kullandıkları malzeme Motorvac firmasının olacak, bunun dışında sadece Wurth kullanıyorlarsa yaptır, bu markalar yoksa hemen uzaklaş ordan, bu arada bazı Ford servislerindede oluyor, sizin ordakine sorman lazım.

Yorum bağlantısı
Murat Yıldırım

Bugün arabamın yakıt deposuna Würth enjektör temizleyici ekledim.bakalım inşaallah faydasını görürüm.gerçi çekişte ve çalışmada herhangi bir problem yok.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
Bugün arabamın yakıt deposuna Würth enjektör temizleyici ekledim.bakalım inşaallah faydasını görürüm.gerçi çekişte ve çalışmada herhangi bir problem yok.

Sonuçları ögrenmek isteriz

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Çağlar abi, benim usta Otokoç'ta çalışırken 100.000 üstü araçlara yapmadıklarını(benim araç 122.000), yapılsa bile çıkan kurumun katalitik konvektörde kalabileceğini, işle sonrası aracın yağ eksiltebileceğini söyledi. Dinlemeli miyim?

100bin km'deyken KA'ma yaptırmıştım. Süper sonuç almıştım. Hiç korkmayın...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Mekanik işi, kahve falına benzemez, fişek gibinin uluslarlarası ölçülebilir tarifini yapsınlar, sıfır fiesta hediye edelim. Benzinli motorun nimeti:

1. Kompresyon ölçülür, muhtemelen 10-12 arası şıkar

2. CC yapılır ve sonrasında yine ölçülür, muhtemelen 13-15 arasına gelimiştir

Yaklaşık 80 Tl masraf, değer mi? Bence değer. Kat ı tıkar diyen varsa, bedava eğitim almasını sağlarız, bilmiyorum demek de bir erdemdir..

Yorum bağlantısı
Necati Dur

dsc00001gh.jpg

Bende bugün yaptırdım CC'yi. aracım 104000'de. Ordu/Fatsa Hasgüller'de yaptırdım. 70 TL. umarım faydasını görürüm

Yorum bağlantısı
Aziz Göktan Başaran

Bendeki araçta bir tekleme, devir almama, triger değişimi sonrasında eskisi kadar hızlı kalkamama sorunu var. 200.000'i aşmış durumda. Tavsiyenize uyup Kadosan'a bir uğrayacağım bakalım. Sanırım orada da detaylı bilgiler verirler.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

CC bir tamir yöntemi değildir? Bence öncelikle ateşleme kontrol, gerekirse yeniden triger kontrolü yaptırın.

Yorum bağlantısı
Abdullah Koç
(düzenlendi)

Merhaba Sevgili Arkadaşlar,

Yakın zamanda (2 hafta önce) carbon clean yaptıran biri olarak izlenimlerimi ve yapılanları paylaşmak istedim.

Yapılanlar;

Uygulamayı kadosan sanayi sitesindeki Teknik Dizel Bosch Car Service de yaptırdım.

Uygulama yaklaşık 1-2 arası sürüyor.

Carbon Clean uygulaması yapılır iken gaz kelebeği bir sprey ile temizleniyor.

Uygulama öncesi bujilerimin ne zaman değiştiği soruldu. Şayet bujiler yeni değişmiş ise eski buji takarak uygulama yapılıyor ve kendi bujilerinin tekrar geri takılıyor şeklinde bir bilgi verildi. Benim bujilerim eski olduğu için böyle bir duruma gerek kalmadı.

Uygulama sonrası ; Aracın çekişinin eskisine nazaran daha seri olduğunu hissediyorum.

İyi Günler

tarihinde Abdullah Ko tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...