İçeriğe Yönlendir

Carbon Clean

Nuri Başer

Recommended Posts

Cihan Beliceli

bu uygulama manisa da yok olsa muhakkak haberim olurdu. izmirli arkadaşlardan ricam bu uygulamayı güvenilir bi şekilde izmirde nerde yaptırabilirim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Yorum bağlantısı
Vesile bana fısıldadı: 30.000 de bir yaptırın, bakarsınız siz 30.000e gelinceye kadar Ford zaten standart bakım içine alıvermiş :)

merhaba çaglar abi, hazır seni yakalamışken;arabam 240 000 de hiç cc yapılmadı, üç boshc servise sordum,üçüde konvektör tıkanabilir dedi,bu mümkünmüdür acaba? saygılar.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
merhaba çaglar abi, hazır seni yakalamışken;arabam 240 000 de hiç cc yapılmadı, üç boshc servise sordum,üçüde konvektör tıkanabilir dedi,bu mümkünmüdür acaba? saygılar.

Prof. amatörce hiçbir uygulama-testte hiçbir tıkanma duymadım, ama

1. 240.000 deki bir kat, zaten ne kadar tıkanmamıştır, o Boş çulara bunu da bir sorun

2. Şahsen 190.000 lerdki motora yaptırmıştım (o güne kadar yapılmamış), tek farkı, ilk 20-30 km tekledi (normal) sonra düzeldi (normal) 3000km sonra yeniden yaptırdım (teknik normal). Bu araç 250.0000 lere gelmiştir, bundan yana sıkıntısı yok!

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu

Çağlar Abi, Fatih Dizdar bu boşçulara demiyor mu her arabaya yapabilirsiniz diye? Ya da uygulama için aracın km.si bir kriter değildir demiyor mu? Bana da Ankara'da boş servisinde dediler 100.000km üzeri araçlara pek yapmıyoruz diye.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ezginler
arkadaşlar 10 1.6 tdci titanıum aracım 12600 km de bakımı erken yaptırcam(15bin)yazın memlekete gidecem gitmeden bakımı yaptırmak istiyorum fakat bi sorum olacak sizlere carbon clean için erkenmi sizce...yaptırmalımıyım faydası olurmu?

Aracınız çok yeni sayılır 12600 km yazmışsınız mutlaka hala garanti kapsamındadır ve peryodik olarak 15000 km bakımında servis tarafından bakımı yapılacaktır fakat C. C için daha çok erken aracınız 25.000 km leri görmesi lazım boşuna masraf etmeyin derim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Çağlar Abi, Fatih Dizdar bu boşçulara demiyor mu her arabaya yapabilirsiniz diye? Ya da uygulama için aracın km.si bir kriter değildir demiyor mu? Bana da Ankara'da boş servisinde dediler 100.000km üzeri araçlara pek yapmıyoruz diye.

Maalesef , eğitim, Boş a ait.

Yorum bağlantısı
Kaan Yasin
Aracınız çok yeni sayılır 12600 km yazmışsınız mutlaka hala garanti kapsamındadır ve peryodik olarak 15000 km bakımında servis tarafından bakımı yapılacaktır fakat C. C için daha çok erken aracınız 25.000 km leri görmesi lazım boşuna masraf etmeyin derim.

saolsun ne bilim servis elemanları ile gide gele kanka olduk adamlar normal zamanlarda bi hafta gitmesen inanın arayıp hal hatır soruyolar:)servisteki elemana sordum yaptırmanın faydası var sen bilirsin dedi bende forumdaki ford doğayenlerinin görüşlerini merak ettim....

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli
(düzenlendi)

bugün ford yetkili servise gittim c.c. yapıyormusunuz dedim adam yüzüme boş boş baktı c.c. dedim o ne dedi tamam yok o zaman sizde dedim ayrıldım ordan. hyundai servisine gittim orda varmış 50+kdv dediler fiyat olarak sizce nasıl pahalı mı birde aracım 90.000 de ilk defa yaptıracağım bi sıkıntı olmaz de mi

tarihinde Cihan Beliceli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

50+kdv, ulaşılacak en dip fiyat, fazlası ile yaptıkları için fiyatları sabitlemişler.

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

çağlar bey fiyat düşük diyorsunuz yani "ucuz etin yahnisi" muhabbeti olmaz inşallah

Yorum bağlantısı
Kaan Yasin

herkese teşekkürler...bu hafta servise tam anlamıyla sorıcam bakim kankalar ne diyecek eğer tavsiye ederse benim gibi km düşük arkadaşlarıda buradan bilgilendiririm.

Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat
Her 15.000 bakım periyodumda CC de yaptırıyorum.

Sefa abi uygulama olarak kimde yaptırıyorsunuz acaba?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Sefa abi uygulama olarak kimde yaptırıyorsunuz acaba?

Kadosan san. sit. Teknik Dizel Bosch yetkili servisinde yaptırıyor.

Yorum bağlantısı
Soner Gültekin

focus II TDCİ de carbon cleane gerek yoktur. 30.000 km de bir veya istediğiniz zaman vitesi 3 e takın 90 km hız yapın 20 dk. carbon felan kalmaz. (kullanım Kıtabında var )

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Hangi syafasında ne yazıyor bilemem ancak, DPF için önce ekranda uyarı verir, sonra yüksek devirde durmaksızın sürmek gerekir, kurum ile alakası yoktur.

Yorum bağlantısı
Davut Çavdar

Abilerim Ankara da carbon clean yaptırabileceğimiz Bosch ya da başka servis tavsiyelerinizi alabilirmiyim, sanırım artık vakti geldi benim ki için de :)

Yorum bağlantısı
Soner Gültekin

yanlış bilgi için özür dilerim. ben aynı şey zannettim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Siyah duman yanmamış diesel yakıtıdır, enjektörler kapalı kalmıyor olabilir (tahmin), katkıların belgesi var ise kullanırdım, enjketörler pahalı parçalar.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Enjeksiyonlar belirli mili sn lerde açılıp kapanıyor. Tam kapanma olmazsa yakıt kaçıyor. Hatta ileri seviyesi işeme denilen olay yani tam açık kalma olması lazım ;)

Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz

geçenlerde bir yerde okumuştum "çok km yapmış otolarda kurum kompresor basıncına pozitif etki yapar" diye...kafam karıştı :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...