Çağlar Bayur 22 Temmuz 2010 Paylaş 22 Temmuz 2010 Carbon clean uygulaması için aracınızın uygulama kilometresi geçmiş durumdadır .Standartlarda 50.000 km ve periyodlarında uygulama yapıldığında etkili sonuç verir. Km'nin 106.000 de olması araçtaki kurumun çok fazla olduğunu gösterir. Dizel araçlar sıkıştırma ile çalıştığıiçin kurumlaşma benzinliye göre daha fazla olur. Carbon Clean uygulaması yapıldığında araçtaki kurumların fazla olması,kurumların kalıp halinde çıkıp subap aralarına kaçmasına neden olur. Ayrıca önceden kurumun kapattığı motor içerindeki yaraların ( hararettten dolayı çatlama vs.. gibi) açılması gibi sorunlar doğurur. Bu sebepten aracınıza Carbon Clean uygulamasını önermiyoruz. ****** BOSCH Car Service Bunu hangi servis yazdı acaba adını bahşederseniz; gidip bedava carbon clean yaptırayım, hatta size de yaptırtılmasını sağlayayım.Bir de özür dilettireyim... 1. kalıp halinde çıkıp (sabun mu bu ) , subabın ara-deresine kaçacağı deliği göstersinler, onlara motor hediye edelim, yazılan dünya fiziğine ters. 2. motor içinde yara-bere var ise, selobant ile kapanır da, kurum la kapanmaz Bu yazıları yazanlara ne kadar maaş verirler cidden merak ederim müşteriye yazık.... Oktay Bey Ankara Otokoç Başteknisyeni Ahmet Usta Ford Servislerinde bu uygulamanın standart prosedürde yapılmadığını ve bu uygulamayı tavsiye etmediklerini belirtti. Bunun yerine araclara yakıt katkısı şeklinde uygulamaları yaptıklarını belirtti. Başteknisyen Ahmet e selam, Ahmet'e eğitim verenlerin O'na yolladıkları mailleri iyi okuması, kariyeri açısından iyi olacaktır. Yakıt katkısı olarak kullanılan uygulamaların da nasıl işlediğini, kime ne yarar sağladığını çok iyi bilirim....... ; teknik olarak Otosan ın tavsiye etmediğini de , okumayı unuttuğu e-mail de mevcut.... Müşteriye hakikaten yazık oluyor ama.. Yorum bağlantısı
Yiğit Saraç 23 Temmuz 2010 Paylaş 23 Temmuz 2010 (düzenlendi) Uraz Motorlu Araçlar Uraz BOSCH Car Service Uzayçağı Caddesi 210. Sokak No:41-43-45 Ostim/ ANKARA 0 312 354 06 05 - 0 312 385 22 82 - 0 312 385 16 32 urazservis@bosch-autonet.com ; uraz@uraz.com.tr Sonuç olarak yaptırmalı mıyım ? yaptırmamalı mıyım ? Bu bilgi kirliliğinde doğru bilgi nerede ? 23 Temmuz 2010 tarihinde Yi?it Sara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Temmuz 2010 Paylaş 23 Temmuz 2010 Sonuç olarak yaptırmalı mıyım ? yaptırmamalı mıyım ? Bu bilgi kirliliğinde doğru bilgi nerede ? Kirlilik falan yok... Kirli olan sizin ustanız... Yaptırmalısınız... Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi 23 Temmuz 2010 Paylaş 23 Temmuz 2010 Bencede kirlilik felan yok.Gidin yaptırın. Bende Bu hafta yaptıracam İnşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2010 Paylaş 23 Temmuz 2010 (düzenlendi) Kirlilik falan yok... Kirli olan sizin ustanız... Yaptırmalısınız... +1 salı günü ostimde adam yazmış cc yapılır diye bosch servisi var iki dükkan yanında yamıyorlar bu dükkan servis degil almış makinası yapıyorum diyor 100tl fiyat verdi dedim compresyon ölçümü yapıyormusunuz biraz baktı yüzüme cihazımız yok dedi.hayırlı işler dedim çıktım. usta yok ve bu gittigim yerdeki kişinin tecrübesi nedir bilemedim sadece cihazı alıp yapıyorum demek günümüz yeni yetme ustaların sıkca yaptıgı bir yöntem buna şahidim. 23 Temmuz 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Toparlak 23 Temmuz 2010 Paylaş 23 Temmuz 2010 peki benim araç 82946 km de cc yaptırmamın avantajı olurmu yoksa şu 100bin km davası bizide vururmucc uygulaması sonrası çekiş yakıt çok abartımı değişiklik gösterir Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2010 Paylaş 23 Temmuz 2010 peki benim araç 82946 km de cc yaptırmamın avantajı olurmu yoksa şu 100bin km davası bizide vururmucc uygulaması sonrası çekiş yakıt çok abartımı değişiklik gösterir bence bu sorunun yanıtını compresyon ölçümü verir.ölçtürün burda paylaşın neticeyi daha net yorum gelicektir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Temmuz 2010 Paylaş 23 Temmuz 2010 100bin km davası diye bi şey yok arkadaşlar. Çağlar bey güzelce açıkladı... Yorum bağlantısı
Enis Sever 22 Ağustos 2010 Paylaş 22 Ağustos 2010 Bir özel servisten fiyat aldığımda C.C ilacı olarak 2 marka Auto Plus ve Würth kullandıklarını belirttiler. Auto Plus'ı Ford yetkili servislerinin kullandığını belirttiler bu doğru mudur? Yorum bağlantısı
Mehmet Solak 22 Ağustos 2010 Paylaş 22 Ağustos 2010 (düzenlendi) 100bin km davası diye bi şey yok arkadaşlar. Çağlar bey güzelce açıkladı... arkadaşlar benim arabam 112 km de aşağı yukarı 1500 km önce yaptırdım.arabamın çekişinden gayet memnunum,şimdiye kadar hiç bir sorunum olmadı.würtün ürünlerini kullandılar. 22 Ağustos 2010 tarihinde Ali Akar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam 22 Ağustos 2010 Paylaş 22 Ağustos 2010 En kisa zamanda ben de yaptirayim. Zaten bu sene devletin bana verdigi ogrenim kredisi son bulacak, o da arabaya gidiversin Ankara'da Evren Bey yaptirmisti, onunla baglanti kurayim en iyisi. Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam 22 Ağustos 2010 Paylaş 22 Ağustos 2010 (düzenlendi) 1-) Zaten aylik 150 TL'den 8.500 TLlik senet imzalamistim, su ana kadar baya zam geldi, en son hesapladim, 11.000 TL civari kredi cekmis olacagim, 2.5 sene sonra odemeye baslayacagim, faizi falan fismekan, 13.000 Tl olur ( Tek care askerligi yedek subay olarak yapip maasi oldugu gibi KYK'ye gondermek ) ( Ya da okulu uzatip w&t ile ABD'ye gidip kacaktan 1 sene calisip o parayi mi KYK'ye odesem? ) 2-) Evren Bey baska bir yerde yaptirmisti ve memnun kalmisti, gunumuzde referans onemli 22 Ağustos 2010 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Enis Sever 23 Ağustos 2010 Paylaş 23 Ağustos 2010 Carbon cleani bakım öncesi mi yaptırayım? bakım sonrası mı yaptırayım? Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 23 Ağustos 2010 Paylaş 23 Ağustos 2010 URAZ a elektronik posta attım 50.000 üstü araçlara önermiyoruz az da olsa sorun çıkabiliyor dedi. Ekzoz sisteminde tıkanma filan olabiliyormuş. Fakat müşteri gene de isterse onay imzası alınarak yapılıyormuş. Bende böyle bir cevap aldım 86.000 deki fiestama düşünüyordum... Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ağustos 2010 Paylaş 23 Ağustos 2010 En kisa zamanda ben de yaptirayim. Zaten bu sene devletin bana verdigi ogrenim kredisi son bulacak, o da arabaya gidiversin Ankara'da Evren Bey yaptirmisti, onunla baglanti kurayim en iyisi. Çağrı Bey; Oto İpek'te Murat Usta'ya yaptırdım. Adres: Oto San. Sit. 33.Sok. No:30 Şaşmaz/Ankara Tel : 278 13 20 - 0542 344 29 78 Burada kullanılan ilaç Carbon Clean. Biraz pahalı fiyatı var. İstanbul'da 70.-TL civarında sanırım ama ben 100.-TL vermiştim. Yanlız Bosch car servis gibi bir yer değil burası. Tamirhane türü ama, kaliteli ustalar. Acemi bir hareket görmedim işlem sırasında. Bu arada Şaşmaz'da cc yaptıracağım zaman epey bir araştırmadan sonra önerdiler burayı. Çok bilinmediği için, uygulama birçok ustaya gereksiz geliyor. Ancak benim forumdan öğrendiklerim neticesinde zorla yaptırdım desem yeridir aracıma. Yaklaşık 12.000km geçti üzerinden cc'den sonra. İlk yapıldığındaki bariz farkı artık anlayamıyorum. Nedeni belli bir süre sonra aracın tepkilerine alışmak tabi. İlk yaptırdığımda ise aradaki farkı hissetmemek mümkün değildi. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam 23 Ağustos 2010 Paylaş 23 Ağustos 2010 Çağrı Bey;Oto İpek'te Murat Usta'ya yaptırdım. Adres: Oto San. Sit. 33.Sok. No:30 Şaşmaz/Ankara Tel : 278 13 20 - 0542 344 29 78 Burada kullanılan ilaç Carbon Clean. Biraz pahalı fiyatı var. İstanbul'da 70.-TL civarında sanırım ama ben 100.-TL vermiştim. Yanlız Bosch car servis gibi bir yer değil burası. Tamirhane türü ama, kaliteli ustalar. Acemi bir hareket görmedim işlem sırasında. Bu arada Şaşmaz'da cc yaptıracağım zaman epey bir araştırmadan sonra önerdiler burayı. Çok bilinmediği için, uygulama birçok ustaya gereksiz geliyor. Ancak benim forumdan öğrendiklerim neticesinde zorla yaptırdım desem yeridir aracıma. Yaklaşık 12.000km geçti üzerinden cc'den sonra. İlk yapıldığındaki bariz farkı artık anlayamıyorum. Nedeni belli bir süre sonra aracın tepkilerine alışmak tabi. İlk yaptırdığımda ise aradaki farkı hissetmemek mümkün değildi. Saygılarımla. Evren Bey, verdiginiz yanit icin tesekkur ederim. Bir sorum daha olacak: Bu islemi yaptirdiginizda araciniz kac bin kilometredeydi? Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ağustos 2010 Paylaş 25 Ağustos 2010 Evren Bey, verdiginiz yanit icin tesekkur ederim. Bir sorum daha olacak: Bu islemi yaptirdiginizda araciniz kac bin kilometredeydi? 82.000km'de yaptırdım Çağrı Bey. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Türkkanı 26 Ağustos 2010 Paylaş 26 Ağustos 2010 Bende uygulatmak istiyorum .Arabanın 90000 bakımıda geldi bakımdan öncemi sonramı yaptırsam faydası daha fazla olur acaba ? Son olarak avrupa yakasında işi hakkıyla yapan bi servis tavsiye edermisiniz ? Yorum bağlantısı
Mehmet Türkkanı 27 Ağustos 2010 Paylaş 27 Ağustos 2010 Bugün uğradım liderler otoya 90000 kmdeki dizel arabaya carbon clean gerekmez dediler.Haklı olabilirlermi acaba ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ağustos 2010 Paylaş 27 Ağustos 2010 Kim dedi? Osman usta'ya iletelim bu mesajı hemen. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ağustos 2010 Paylaş 27 Ağustos 2010 Bugün uğradım liderler otoya 90000 kmdeki dizel arabaya carbon clean gerekmez dediler.Haklı olabilirlermi acaba ? Çağlar duymasın... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ağustos 2010 Paylaş 27 Ağustos 2010 Osman usta'ya attım mesaj, bakarsa kesin cevaplar Yorum bağlantısı
Mehmet Solak 28 Ağustos 2010 Paylaş 28 Ağustos 2010 ben yaptırdım memnunum.şu ana kadarda bir sorunum olmadı.şimdilik tek sorunum içeri gelen ekzost kokusu. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Ağustos 2010 Paylaş 28 Ağustos 2010 ben yaptırdım memnunum.şu ana kadarda bir sorunum olmadı.şimdilik tek sorunum içeri gelen ekzost kokusu. o-ring kontrol derim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts