İçeriğe Yönlendir

Focus I Egzoz Modifiyem

Semih İzgi

Recommended Posts

Semih İzgi
sesi duyunca anlıycaksın ne demek istediğimi :nazar: direk bopp booop :nazar: bedavaya yapılcak en guzel mod. bu plakalık iptalinden sonra :nazar:

Sabırsızlıkla bekliyorum günün aymasını. :D

Yorum bağlantısı
Aytaç Emre

ses çok cılız değil mi sencede?egsozu tamir ettirirken usta susturucuyu çıkartmıştı,gaz ver dedi motoru açtım aynı böyle ses geliyordu yüklendiğimde.ilk zamanlarda cezbedebilir ama sonradan susturucuyu geri takıcağnı düşünüyorum=))

Açık hava filtresini dene,biraz büyük tak tok ses alırsın.

Sıcak hava olayınada çok takılma araba 150 200 beygir olmadıkca motora düşük hızda sıcak hava girse nolur ki??heleki sürekli trafikte değilsen

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
ses çok cılız değil mi sencede?egsozu tamir ettirirken usta susturucuyu çıkartmıştı,gaz ver dedi motoru açtım aynı böyle ses geliyordu yüklendiğimde.ilk zamanlarda cezbedebilir ama sonradan susturucuyu geri takıcağnı düşünüyorum=))

Açık hava filtresini dene,biraz büyük tak tok ses alırsın.

Sıcak hava olayınada çok takılma araba 150 200 beygir olmadıkca motora düşük hızda sıcak hava girse nolur ki??heleki sürekli trafikte değilsen

Benim hoşuma gitti,beğenerek kullanıyorum. Zaten japon tuning araçlardaki gibi ince ve cızırtılı sesi severim. :unknw: Açık hava alıp kış aylarında kullanabilirim. teşekkürler :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...