İçeriğe Yönlendir

W210 E200 Elegans

Mahmut Şahin

Recommended Posts

Rıfat Çakar

Çok güzel araç , hayırlı olsun. LPG sistemini taktıktan sonra yakıt tüketiminizi de paylaşırsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Hayırlı uğurlu olsun :D

kaça aldınız, fiyat görmedim yada gözümden kaçtı.

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar
Bu araba ise benimkisi ne. ;)

Maşallah çok da diri duruyor. :mangal:

Kompresör olsa imiş tadından yenmezmiş o yüzden olmadığı iyi olmuş. :angry:

AMG Mercedes alsak hiç binemeyeceğiz o zaman Ahmet Abi. :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
AMG Mercedes alsak hiç binemeyeceğiz o zaman Ahmet Abi. :D

kardeşim ne yapacan sen AMG yi. 68hp üstü fazla sana :D kangoo da 65hp dimi :D

Yorum bağlantısı
Emir Altun
(düzenlendi)

hayırlı olsn dahada inemezsiniz mercedesten 97 w140 s320L babamın aracı bağımlılık yapar dikkat edin.:)

tarihinde Engin Deniz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Duran

Hayıtlı olsun. Güle güle kullanın. Güvenli ve kazasız sürüşler..

Yorum bağlantısı
Ali Çukur

Yıldızınız Hayırlı Olsun :nazar: Bizim W211'e arkadaş gelmiş :nazar::fiuw:

Kazasız, Belasız, Cezasız kullanın.

Bu arada çaktırmadan Mersocuların sayısını arttırıyoruz FordClub'da ilerde isyan çıkarmazsak iyi :fiuw:

merso.jpg

Yorum bağlantısı
Recep Ali Tellioğlu
arabamı sattıktan sonraki 2 ay sürecinde epey bir ikinci el araba araştırdım, soruşturdum. niyetim ve kriterlerim belli idi. özetle; 2.000 motor hacminde, kesinlikle manuel, mümkünse alman arabası, olmadı japon ama öncelikle alman şeklinde idi. marka olarak ise elimdeki paraya bu kriterleri sağlayan arabalardan marka bazında sırasıyla; mersedes, bmw, wolkswagen, ford(2005-2007 arası mondeo 2,0 manuel ghia), opel den hangisini alabilrsem alayım diye niyetlenmiştim. çevremden çoğu kişi bu tercih meselesine kafamı çok taktığımı şöyle normal bir araba almam konusunda bana epey telkinde bulunsalarda; sonunda Allah nasip etti ve 1996 model w210 kasa manuel e200 elegans aldım. arabaya hiç lpg takılmamış ve nerdeyse ben ikinci sahibiyim. ilk sahibi 2010 yılının mart ayına kadar kullanmış, benim aldığım kişi ise ihtiyar bir emekli öğretmen. o ise 2010 mart ayından bugüne kadar kullanmış. bu arabayla ikinci el araba almak için kafamda hedeflediğim tüm kriterleri karşılamış oldum. hem 2000 motor, hem almanın babası, hem manuel, hem tüpsüz. bu arada tüpe karşı değilim. ilk fırsatta arabama prins lpg kiti bağlatacağım inşallah. ben lpg yi kendim bağlatayım diye benzinli araba arıyordum. yoksa bu arabalara ben benzinle zor binerim.

malum bizim memleket bu aralar normal olarak soğuk, aynı zamanda işlerimde biraz yoğun. fotoğraf isteyeceğinizin farkındayım. en kısa zamanda resimlerini eklemeye çalışacağım. Allah cümlemizi kazalardan belalardan muhafaza eylesin inşallah.

Allah kazsız belasız vede cezasız kullanmayı nasip etsin.Hayırlı olsun

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ümit Atmaca

Mercedes kalitesine diyecek lafımız yok :crazy: Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.. ;)

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Mahmut Şahin
(düzenlendi)

bugün biraz temizlik zamanıydı. yıkamanın üstüne bir de meguiars M21 cila ile lastiklere endurance jel sürerek işlemi tamamladım. işte resimler.

bugün biraz temizlik zamanıydı. yıkamanın üstüne bir de meguiars M21 cila ile lastiklere endurance jel sürerek işlemi tamamladım. işte resimler.

resimler başka sitelerde görünüyor. burada çıkmadı. sorun nedir anlayamadım. kusura bakmayın lütfen.

tarihinde Mahmut Şahin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Maşallah çiçek gibi :)

bizde 2001 model vardı Komp :) çok iyiydi beee

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...