Oğuz Yılmaz 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 Çok şık.. kazasız belasız Eski jantları ne yaptınız acaba :fiuw: Yorum bağlantısı
Ali Çukur 6 Nisan 2013 Yazar Paylaş 6 Nisan 2013 Çok şık.. kazasız belasız Eski jantları ne yaptınız acaba :fiuw: Teşekkür ederim Oğuz Bey Eski jantlarım kapalı garajda poşet içinde beklemede Sadece o değil orjinal spoiler, difizör, ön ızgara vs mevcut Yakında stock bi fiesta çıkarırım Yorum bağlantısı
Ali Çukur 17 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2013 Maaşallah:) Eyvallah Doğu Nasılsın nasıl gidiyor 41 i göremez oldum artık... :nazar: Yorum bağlantısı
Atilla Atun 17 Mayıs 2013 Paylaş 17 Mayıs 2013 şu plakalardaki mavileri kırmızıya çevirin demiştim ama anlaşılan okumamışsınız arkada ve önde çok farklı renk uyumsuzluğu var mavi kırmızı .halbuki ağırlık kırmızı olmuş . ceza yerim diye korkuyorsanız o vakit başka. 1 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 18 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2013 şu plakalardaki mavileri kırmızıya çevirin demiştim ama anlaşılan okumamışsınız arkada ve önde çok farklı renk uyumsuzluğu var mavi kırmızı .halbuki ağırlık kırmızı olmuş . ceza yerim diye korkuyorsanız o vakit başka. Görmez miyim Atilla Bey Plakalara müdehale edemiyorum bölgemizde trafik denetimlerinde problem çıkıyor. Arka orjinal renkli camlarla bile sorun yaşıyorum :'( Yorum bağlantısı
Atilla Atun 18 Mayıs 2013 Paylaş 18 Mayıs 2013 Görmez miyim Atilla Bey Plakalara müdehale edemiyorum bölgemizde trafik denetimlerinde problem çıkıyor. Arka orjinal renkli camlarla bile sorun yaşıyorum :'( valla ne diyeyim kolay gelsin. yanlış anlamayın ama yeri geldiği zaman önümde ekip arabası varsa ve limitin altında gittiğini görürsem sellektör yapıp yol isterim. (çevre yolu ) 70 in üstüne çıkmadığım ve kemerim bağlı olduğu sürece şehir içinde bi sorun olmaz. gıcıklık yapmaya da gerek yok .ne o bana nede ben onlara. 1 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 18 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2013 valla ne diyeyim kolay gelsin. yanlış anlamayın ama yeri geldiği zaman önümde ekip arabası varsa ve limitin altında gittiğini görürsem sellektör yapıp yol isterim. (çevre yolu ) 70 in üstüne çıkmadığım ve kemerim bağlı olduğu sürece şehir içinde bi sorun olmaz. gıcıklık yapmaya da gerek yok .ne o bana nede ben onlara. Geçen yıllarda Muğla / Fethiye Karadeniz turu yaptım özel araçla 2.500 - 3.000 km yol gittim dönüşte evime 3km kala ekip çevirdi o derece yani Yorum bağlantısı
Atilla Atun 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 Geçen yıllarda Muğla / Fethiye Karadeniz turu yaptım özel araçla 2.500 - 3.000 km yol gittim dönüşte evime 3km kala ekip çevirdi o derece yani hay allah nedense içimden gülmek geldi. olurmu olur valla insan şansına kaderine razı olmalı. ben yurt dışında iken arkadaşımın bi turbo porche arabasıyla otoban'a çıktık ama ne hikmetse çıkar çıkmaz takibe başladılar ve ne yazıkki araç 90 km den fazlasını göremedi. bi sonraki çıkışa göre. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 MaşAllah güzel olmuş. Lastik yanakları 50 mi? 1 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 21 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2013 hay allah nedense içimden gülmek geldi. olurmu olur valla insan şansına kaderine razı olmalı. ben yurt dışında iken arkadaşımın bi turbo porche arabasıyla otoban'a çıktık ama ne hikmetse çıkar çıkmaz takibe başladılar ve ne yazıkki araç 90 km den fazlasını göremedi. bi sonraki çıkışa göre. :') MaşAllah güzel olmuş. Lastik yanakları 50 mi? Teşekkür ederim Hasan Bey Lastik ebadı 205 45 16 Yani 45 yanak... 1 Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Eyvallah Doğu Nasılsın nasıl gidiyor 41 i göremez oldum artık... Ali ilgilenemiyorum artık arabayla; yeni birşeyler de yaapamadım 1 Yorum bağlantısı
Alper çelik 25 Mayıs 2013 Paylaş 25 Mayıs 2013 Geçen yıllarda Muğla / Fethiye Karadeniz turu yaptım özel araçla 2.500 - 3.000 km yol gittim dönüşte evime 3km kala ekip çevirdi o derece yani Ceza yazdılarmı bari?? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 25 Mayıs 2013 Paylaş 25 Mayıs 2013 Genel olarak benimde kendi arabama yaptırmak istediklerimi yaptırmışsınız ancak arka difüzordeki gibi kırmızı şeritleri jantlarada çekerseniz çok daha güzel görünürler diye tahmin ediyorum yinede karar sizin tabi. Bu arada yakında bir fethiye planım var birde yakından görmek isterim aracınızı 1 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 26 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2013 Ceza yazdılarmı bari?? Yok ceza yemeden kurtuldum Öncelikle araca 3.5 cmlik yay takın. Ayrıca jant boyası aşırı koyu olmuş. Bir garip geldi gözüme. Açıkcası biraz daha mat mı olsaydı bilemedim. Bana kalsa 5lik yay veya coliover istiyorum fakat arada sırada da olsa aracı ailem kullandığı ve malum yollarımızdaki dengesizlikten bu projeyi gerçekleştiremiyorum. Aslında jant boyası koyu değil boyadan çıkınca süperdi yalnız lastiğe takılınca koyu durdu Genel olarak benimde kendi arabama yaptırmak istediklerimi yaptırmışsınız ancak arka difüzordeki gibi kırmızı şeritleri jantlarada çekerseniz çok daha güzel görünürler diye tahmin ediyorum yinede karar sizin tabi. Bu arada yakında bir fethiye planım var birde yakından görmek isterim aracınızı Difizördeki kırmızı şerit derken anlayamadım Fatih Bey. Aslında jantlara şeridi ben de düşünüyorum bi deneyeceğim. Fethiye'ye gelince bi alo derseniz (tel no pm den gönderdim) müsait bi zamanıma denk gelirse tabikide görebilirsiniz... Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Arkadaşlar "Beyaz" 'ımda yaptığım son değişikliklerin fotoları: Karbon kaplı kırmızı fosforlu difüzör: Fosforlu ön Panjur: Park sensörünün ekranı, Hemen dikiz aynasının üzerindeki boşluğa monte ettik: Vayyy canına gezerken forumda fark ettim. Reno sizden çalmış fikri clioya uygulamış. 1 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 27 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2013 Vayyy canına gezerken forumda fark ettim. Reno sizden çalmış fikri clioya uygulamış. Dava mı açsam telif hakkı için O eski haliydi şimdi sade durumda panjur... Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 (düzenlendi) Dava mı açsam telif hakkı için O eski haliydi şimdi sade durumda panjur... ben de dün gördüm bu konuyu, çok hoşuma gitti. kısmetse 1 ay sonra teslim alacağım ben de beyaz fiestamı. kırmızı şerit çok hoşuma gitti, yaptırsam mı acaba... siz neden çıkarttınız ? yeni kasaya da uyar mı acaba ? düzeltme : sadece arka taraf uygun gibi, ön taraf değişti makyajla... 28 Mayıs 2013 tarihinde Yılmaz Ertek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 28 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2013 ben de dün gördüm bu konuyu, çok hoşuma gitti. kısmetse 1 ay sonra teslim alacağım ben de beyaz fiestamı. kırmızı şerit çok hoşuma gitti, yaptırsam mı acaba... siz neden çıkarttınız ? yeni kasaya da uyar mı acaba ? düzeltme : sadece arka taraf uygun gibi, ön taraf değişti makyajla... Yılmaz Bey Fiestanız şimdiden hayırlı olsun. En kısa zamanda fotolarını görmek isterim. Yeni kasada panjur farklı olduğu için deneyerek görmek lazım biraz zevk işi. Ben panjuru pilasti dip ile kapladığım için sökmüştüm şeridi sonrada bi daha uğraşmadım... Çoook güzell Çoook teşekkür ederim Hakan Bey 1 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 4 Haziran 2013 Yazar Paylaş 4 Haziran 2013 Fethiye Ölüdeniz & fieSTam... 2 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 8 Haziran 2013 Yazar Paylaş 8 Haziran 2013 Ali bey, Arabanız çok güzel bende de siyah renginden var, ama tabii sizinki kadar al benisi yok Jantlar siyah olmasa bence daha güzel olur ama tabii zevk meselesi böylede güzel İç mekanda değişiklik yaptınız mı? Teyp, navigasyon, ipad entegrasyonu vs. ?? Teşekkür ederim Murat Bey, Aracınıza haksızlık yapmayın herkesin aracının kendi gözünde bir albenisi muhakkak vardır ki onun için sahip olmuştur Jantlar aslında siyah değil. Koyu kahve ve bol simli metalik renk yalnız lastıkle birleşince siyah durdu... İç mekanda sadece kırmızı direksiyon logosu, iç aydınlatmalar led birde arka yolcu ayak aydınlatması bir de arka kapılara MA audio nun tizlerini ekledim Multimedya ünite istiyorum fakat kaliteli ve hesaplı bi cihaz bulamadım Yorum bağlantısı
Ali Çukur 12 Haziran 2013 Yazar Paylaş 12 Haziran 2013 DETAYLI TEMİZLENDİK... NOT: Araç yay istiyor farkındayım yalnız kullanım tarzıma uygun olmadığı için yay takamıyorum. Beni coilover keser ama o da şuan çok pahalı geliyor... MA Audio tiz: Yorum bağlantısı
Recommended Posts