Ali Çukur 13 Haziran 2013 Yazar Paylaş 13 Haziran 2013 Ali bey güle güle kullanın aracınızı? KN filtreden memnun musunuz? Teşekkürler Yavuz Selim Bey, Memnunum tabi TDCI olduğu için ses yok fakat chip ile + kullanılması gerektiği için kullanıyorum... Güzel araç. Teşekkür ederim Mustafa Bey. Yorum bağlantısı
Ali Çukur 13 Haziran 2013 Yazar Paylaş 13 Haziran 2013 Benim derdim sesten ziyade aracın rahat hava almasıydı aslında. Bakalım ilerleyen dönemde alacağım herhalde ben de. 1.4 TDCI dı galiba sizin Fiestanız da bence alın derim 1.500.000 KM garantili pamuk - kauçuk karışımı bi malzeme. Diğer kağıt filitrelerden daha iyi nefes alacağı bariz ortada... Yorum bağlantısı
Ali Çukur 13 Haziran 2013 Yazar Paylaş 13 Haziran 2013 Temizlemesi biraz zor diyorlar. Hiç temizlediniz mi siz? Yok 1 kere hava tuttum çok kirli değildi. Fazla km yapmadığım için. Normal sabunlu su ile yıkanıp kurutup temizleme kiti ile temizleniyormuş (yani yağlanıyormuş) güneşte bekletilip takılıyormuş kullanan arkadaşlar söyledi... Yorum bağlantısı
Burak Ekici 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Masallah kazasiz belasiz cezasiz kullanin arac cok guzel olmus. Aracta yay varmi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 14 Haziran 2013 Yazar Paylaş 14 Haziran 2013 Eyvallah Burak. Teşekkürler araçta yay yok... Yorum bağlantısı
Burak Ekici 15 Haziran 2013 Paylaş 15 Haziran 2013 Bence son nokta yay olmali yayda oldumu tadindan yenmez 1 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 16 Haziran 2013 Yazar Paylaş 16 Haziran 2013 Bence son nokta yay olmali yayda oldumu tadindan yenmez Farkındayım Yalnız bulunduğum yerde yollar sıkıntı Yorum bağlantısı
Ali Çukur 27 Haziran 2013 Yazar Paylaş 27 Haziran 2013 Arkadaşlar difizörümü satıyorum bilginize... Satılık bölümünde ilanı mevcut. Yorum bağlantısı
Ali Çukur 28 Haziran 2013 Yazar Paylaş 28 Haziran 2013 Difizör satılmıştır bilginize... Yorum bağlantısı
Ali Çukur 7 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2013 % 90 tamamdır Yakında yeni bir modifiye ile 5 7 7 6 karşınızda... % Yorum bağlantısı
Ali Çukur 8 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2013 Evet arkadaşlar 07 BOB 66 plakalı namı değer BOB un difizörünü bugün taktık. Araç uzun yoldan geldi yıkatmaya fırsat olmadı bir de montajla uğraştık acele bir fotosunu ekliyorum. En kısa zamanda pırıl pırıl hali ile karşınızda olacak... Yorum bağlantısı
Mahmut Cemiloğlu 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 abi bu difüzör orjinal mi ? yada nasıl nerden buldun aldın cok beyendim cunku . 1 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 abi bu difüzör orjinal mi ? yada nasıl nerden buldun aldın cok beyendim cunku . Difizör orjinal kardeş 2 kapı sport fiestaya ait 3 parçalı difizör normalde mat plastik renkte benim ki + olarak piano black boyalı Servisten 518 TL + boya ücreti ve montaj ödeyerek temin edebilirsin. Yorum bağlantısı
Ali Çukur 2 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2013 Kimse eski - yeni kasa 1.4 tdci için intercooler uygulamamış mı bi örneği lazım ??? Yorum bağlantısı
Mahmut Cemiloğlu 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Ali abi merhabalar ilk önce senin arabanın aynı renkte benzinli bende var sana bircok konuda danısmak isderim ilk olarak 205 40 17 lastik mi yoksa 45 taban mı cok arada kaldım jant hazır 17 ama lastik cok dusunduruyor beni . 1 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 3 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2013 Ali abi merhabalar ilk önce senin arabanın aynı renkte benzinli bende var sana bircok konuda danısmak isderim ilk olarak 205 40 17 lastik mi yoksa 45 taban mı cok arada kaldım jant hazır 17 ama lastik cok dusunduruyor beni . Merhabalar Mahmut Benim jantlar 16. Kısaca görüntü istersen 40 rahatlık istersen 50 ama 17 jantta 50 zor olacağından ben 45 derim ama yerinde olsam ikisini de janta takıp çıplak gözle bakmak gerekir... abi park sensörü fikri güzelmiş Spoiler üstündeki sensörü mü kastediyorsunuz Tarık Bey Yorum bağlantısı
Ali Çukur 4 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2013 yok hocam ortadaki gözler difüzörle uyumlu siyah renge boyanmış kenardakiler araç ile aynı renk çok hoş olmuş maşallah bu arada bu egzos ucu mu son susturucu falan mı abi nerden ne kadara temin ettiniz bilgi alabilir miyim ? bende çok tatlı ses çıkaran bi egzos var ama uç kısmından sıkıldım çıkardım egzosu, onun kafasını kestirip bu tarz bi uç kaynattırmayı düşünüyorum ek olarak da aynı egzosdan bağlantı borusu ile sol tarafa da çift çıkış kafalık takalım diye düşünüyorum ama kesin kararı veremedim bi türlü o mu olsun bu mu olsun diye sizin araçta ki egzos ucu hoş duruyo maşallah Hmm aslında sensörler siyah. Beyaza denk gelen yerler araç rengine boyandı bu siyah olanlarda difizörde takılı idi. Difizörü değiştirince sensörleri yukarı aldım beyaza boyanacaktı kaldı şimdilik bu şekilde de dediğiniz gibi bir uyum oldu gibi bakalım artık. Ben sadece egzost ucu kullanıyorum araç dizel olduğu için son susturucudan pek performans alacağımı düşünmüyorum.Difizörü ve egzost uçlarını bi arkadaştan 2. el aldığım için inenın nereden kaç tl ye temin edilir bilmiyorum. Sol tarafa gelince biraz uğraş gerektirir alt taraf çok da müsait değil... Yorum bağlantısı
Ali Çukur 4 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2013 Tamamen doğaçlama oldu :') bakalım bayramsonu gözüme kötü görünmezse böyle kalır Teşekkür ederim görüşleriniz için... Yorum bağlantısı
Mehmet YILDIRIM 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 Bana böyle araçlar göstermeyin, Yaptıramıyorum fiestamdan soguyorum sonra satasım geliyor aracı Ali bey çok güzel çalışma yapmışsınız hayran kaldım arabanıza güle güle kullanın.Jantlar orjinalinde siyahmıydı. Yoksa sizmi boyattınız. Ebat ve fiyatı?Birde jantlar takıldıgında yay taktırmak zorunda kaldınızmı?Şimdiden teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts