İçeriğe Yönlendir

Yüzme


Mehmet Ali Lök

Recommended Posts

Mehmet Ali Lök
(düzenlendi)

Merhaba arkadaşlar,

Forumda sporla ilgili bir alan bulamadım. Ben de buraya açmayı uygun buldum.

İşim gereği sürekli oturarak çalışıyorum. Eskiden minibüse binmek yerine bir kaç durak dahi olsa yürümeyi tercih ederdim. Şimdi fordlanınca yürümeyi de bıraktım. Kilo almaya başladım, biraz spor yapmak istiyorum. İşin aslı yüzmeyi spor olmasından çok sevdiğimden dolayı yapmak istiyorum.. Bahçelievler veya yakınlarında yüzme havuzu var mı bildiğiniz. Temiz ve uygun fiyatlı olması şart.

tarihinde Mehmet Ali L tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

yüzmek güzel ama havuzlar hiç sağlıklı değil mikrop tehlikesi çok fazla ne akdar temiz olsada... bence bir spor salonuna yazılın hoca eşliğinde dengeli kilo veerin ben geçen sene 3 ayda 10 kilo verdim sporu bıraktım geri aldım...

Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik
(düzenlendi)

Vala hocam ben yolu denedim koşmaktan başka çare yok.Yarım saat her gün hafif tempo koşmak gerekiyor. 2 ay koşun göreceksiniz 6-7 kilo veriyorsunuz. Benim şimdi bütün pantolonlar inanılmaz bol geliyor.

tarihinde Sadettin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Bağcılar belediyesinin bir yüzme havuzu var o civarda, eğer uygun olursa tabii..

Bahçelievlerde varmı bilmiyorum..

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı

İyi fikir... Yüzme işini bende bir düşüneyim :) Fazla kilo olayı yok ondan değil ama yapılabilecek en zevkli sporlardan biri olabilir.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Lök

2000 tl çok para hocam veremem o kadar.. Ayrıca fazla kilo demişken ben de 80 kiloyum alt tarafı, ama 75 kilo olmam lazım zira hafif göbek baş gösterdi : )) Bu yaz için bir kaç planım var da göbek görmek istemiyorum aynada o yüzden bu fikri yürürlüğe sokmaya çalışıyorum.. Bu hafta sonu biraz gezip uygun bir yer bulmaya çalışacağım.. Size tavsiye edecek birşeyler bulabilirim belki..

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

yenibosnada arel koleji var buranın yüzme havuzu var araştırmak lazım.cumartesi pazar günleri kalabalık oluyor, herkes girebiliyormu bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...