İçeriğe Yönlendir

İphone İçin Tavsiye


İmran Aktürk

Recommended Posts

İmran Aktürk
(düzenlendi)

Arkadaşlar bu konuda hiç bilgim olmadığı için soruyorum şimdi bir arkadaşımda gördüm geçen gün hyundai i20 si vardı aux girişinden iphone bağlamış ama aux un bir ucu ses diğer uc normal auxlar gibi ses değil direk iphone un şarj yerinden girmiş bağlantı ve direksiyondan iphone u kontrol edebiliyor(yani müzik değiştirebiliyor) şimdi sizlere sorum bu kabloyu alsam fordda işe yararmı yani yazılım v.s gerekiyormu yoksa bendede çalışırmı o şekilde eğer olmazsa bunu başka türlü yapabilirmiyim?

tarihinde ?mran Akt tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sadece ses alırsın, kontrol henüz desteklenmiyor, yakında donanım değişicek o zaman olur.

Sende Ford alıp sinir olanlar kervanına katılırsın artık, şunu adam gibi bir seferde getirmiyorlarya acaip sinir oluyorum, en uyduruk markada bile nerdeyse standart, Ford ise demode olunca getiriyor :good1:

Yorum bağlantısı
İmran Aktürk

kontrol şansımızın olmaması kötü olmuş donanım değişimi kısmını anlamadım yalnız 2011 model araç artık bundan sonra yeni kasa çıkarırlar öyle bir değişim olur sanırım :good1: neyse ben yinede aracımdan memnunum yalnız şarkı değiştirebilsem iyi olurdu yav :good1: ne anladım ben bu işten o zaman yeni bir sorum olacak bu araç tutacakları var fm transmitter lı iphone için hangisini tavsiye edersiniz yada sadece tutacak alıp auxtanmı bağlayım cihazı birde şu vantuzlulardan istemiyorum yani cama yapışanlardan istemiyorum şu kalorifer çıkışına oturanlar var ama bizdeki küçük ona uydurabilirmiyiz birşeyler?

Yorum bağlantısı
C.İlker Özsaraç

Konu, müzik ve görüntü sistemleri bölümü altında olsa daha iyi olurdu. Buarada benim yaptığım bir çalışma var 2. sayfada fotoğraflar mevcut. Link

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
kontrol şansımızın olmaması kötü olmuş donanım değişimi kısmını anlamadım yalnız 2011 model araç artık bundan sonra yeni kasa çıkarırlar öyle bir değişim olur sanırım :lol2: neyse ben yinede aracımdan memnunum yalnız şarkı değiştirebilsem iyi olurdu yav :) ne anladım ben bu işten o zaman yeni bir sorum olacak bu araç tutacakları var fm transmitter lı iphone için hangisini tavsiye edersiniz yada sadece tutacak alıp auxtanmı bağlayım cihazı birde şu vantuzlulardan istemiyorum yani cama yapışanlardan istemiyorum şu kalorifer çıkışına oturanlar var ama bizdeki küçük ona uydurabilirmiyiz birşeyler?

Yeni kasamı, yok canım, Ford ilk çıkan yeni modellere ilk başta fazla donanım koymaz, sonra yavaş yavaş verir, sizin fiestanın şuan sesli kontrol sistemli olanı geldi, kısa süre sonrada teybi Sony olanlar gelicek vs. yani böyle donanım değişicek, neyse diğer konudan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...