İçeriğe Yönlendir

Amfi Aküyü Bitiriyor Olabilir Mi?

Naci Özkan

Recommended Posts

Naci Özkan

connecte ses sistemi yaptırdım.en yakın zamanda fotoğraflarınıda eklicem.aklıma takılan bi soru var.teyp kapalıyken tweeterlerdan hafif bi hava sesi geliyo.aküyü yeni değiştirdim ama zayıfladığını hissediyorum :good1: teyp çalışmazkende amfi devredemi? teyp kapalıyken bile aküden güç alırmı?

Yorum bağlantısı
Misafir
connecte ses sistemi yaptırdım.en yakın zamanda fotoğraflarınıda eklicem.aklıma takılan bi soru var.teyp kapalıyken tweeterlerdan hafif bi hava sesi geliyo.aküyü yeni değiştirdim ama zayıfladığını hissediyorum :rolleyes: teyp çalışmazkende amfi devredemi? teyp kapalıyken bile aküden güç alırmı?

amfiye voltaj direk verildi ise power düğmeside var ve açık ise akım çeker.akü için çokta iyi olmaz.

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Bende bir miktar akım çeker biliyorum.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Çok ufak çeker de twitlerden ses çıkarracak kadar değil. Kontak kablosunu bağlamadılarsa amfi devamlı açık kalıyor ihtimalı yüksek.

Yorum bağlantısı
Naci Özkan
amfiye voltaj direk verildi ise power düğmeside var ve açık ise akım çeker.akü için çokta iyi olmaz.

evet oktay bey aküden direk aldılar.hiçte içime sinmemişti

Çok ufak çeker de twitlerden ses çıkarracak kadar değil. Kontak kablosunu bağlamadılarsa amfi devamlı açık kalıyor ihtimalı yüksek.

evet hakan kardeşim kontağa filan bağlamadılar

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)
evet oktay bey aküden direk aldılar.hiçte içime sinmemişti

evet hakan kardeşim kontağa filan bağlamadılar

aküden direk almaları iyidir.kablo önemi büyük.anahtara bağlanmaması iyi değil.ufak detaylar her zaman başağrıtır.

hatay'da zordurda iskenderun'da yokmu iyi bir oto teypci.sayın modumuz fuat üstadım hatay'da idi belki biliyordur. :D

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Naci Özkan
aküden direk almaları iyidir.kablo önemi büyük.anahtara bağlanmaması iyi değil.ufak detaylar her zaman başağrıtır.

hatay'da zordurda iskenderun'da yokmu iyi bir oto teypci.sayın modumuz fuat üstadım hatay'da idi belki biliyordur. :D

ben iskenderundayım zaten oktay bey. peki ne yapılması lazım? siz onu söyleyin ben bi çaresine bakayım artık...

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)
ben iskenderundayım zaten oktay bey. peki ne yapılması lazım? siz onu söyleyin ben bi çaresine bakayım artık...

teyp çıkışından anten için 12 volt çıkar.bu teybin on off düğmesinden geçer.buradan alınacak uç rolenin bobinine bağlanır.kontak çıkışlarıda anfi kablosu çıkışları bağlanır. bu şekilde anfinin power butonuna kumanda edersiniz.bunu teypci rahatca yapabilir. :D

bu arada 1997 de gördüğüm ve yürüdüğüm,şimdi nasıl bilmiyorum.iskenderun sahil yolundaki o upuzun parklık yer hala gözümün önündedir.akşam sefası için harkulade mekandır oralar.duble bardak çay gevrek simit miss gibi gider. :rofl:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

İsterseniz kırıkhan da tanıdığım iyi bir oto müzik sistemleri işi yapan arkadaşım var. İsterseniz yönlendirebilirim

Konuya gelince teypten anfi ye doğru bir REM kablosu çekilir bu kablo teyp açılınca anfinin açılmasını sağlar. Sizde bu kablo sanırım yanlış monte edilmiş ve anfi sürekli devrede olmuş. Bu işlemde aküyü bitiri örneğin içinde 2 fan olan anfiler mevcut.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)
İsterseniz kırıkhan da tanıdığım iyi bir oto müzik sistemleri işi yapan arkadaşım var. İsterseniz yönlendirebilirim

Konuya gelince teypten anfi ye doğru bir REM kablosu çekilir bu kablo teyp açılınca anfinin açılmasını sağlar. Sizde bu kablo sanırım yanlış monte edilmiş ve anfi sürekli devrede olmuş. Bu işlemde aküyü bitiri örneğin içinde 2 fan olan anfiler mevcut.

+1. :D

süha üstadım bu vücudu terket yakışmamış sana. :D:rofl: eski halin daha karizma bence. :)

Yorum bağlantısı
Naci Özkan
teyp çıkışından anten için 12 volt çıkar.bu teybin on off düğmesinden geçer.buradan alınacak uç rolenin bobinine bağlanır.kontak çıkışlarıda anfi kablosu çıkışları bağlanır. bu şekilde anfinin power butonuna kumanda edersiniz.bunu teypci rahatca yapabilir. :)

bu arada 1997 de gördüğüm ve yürüdüğüm,şimdi nasıl bilmiyorum.iskenderun sahil yolundaki o upuzun parklık yer hala gözümün önündedir.akşam sefası için harkulade mekandır oralar.duble bardak çay gevrek simit miss gibi gider. :good1:

teşekkürler oktay bey yeni aküyüde bitirmeden götürmem lazım :D

97den bu yana yaklaşık 15 sene olmuş.ordaki park yine duruyo ama hertaraf çok daha gelişmiş.çay-simit keyfini yine yaşayabilirsiniz ama.yolunuz düşerse beklerim... :rofl:

buda iyi ve basit bir yönteme benziyor.teşekkürler kardeşim.bugün hataya gittim geldim ama kırıkhan biraz uzak olur.ama burda halledemezsem mutlaka gelirim yanına :D

Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

İsmi Ali olabilirmi.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
teyp çıkışından anten için 12 volt çıkar.bu teybin on off düğmesinden geçer.buradan alınacak uç rolenin bobinine bağlanır.kontak çıkışlarıda anfi kablosu çıkışları bağlanır. bu şekilde anfinin power butonuna kumanda edersiniz.bunu teypci rahatca yapabilir. :D

bu arada 1997 de gördüğüm ve yürüdüğüm,şimdi nasıl bilmiyorum.iskenderun sahil yolundaki o upuzun parklık yer hala gözümün önündedir.akşam sefası için harkulade mekandır oralar.duble bardak çay gevrek simit miss gibi gider. :)

:s 2 cümlede, anfiyi bağladın, İskenderun'u anlattın da, hala bi xenon farlarını bitiremedin....

Yorum bağlantısı
Misafir
:rolleyes: 2 cümlede, anfiyi bağladın, İskenderun'u anlattın da, hala bi xenon farlarını bitiremedin....

oda bitecek :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur
connecte ses sistemi yaptırdım.en yakın zamanda fotoğraflarınıda eklicem.aklıma takılan bi soru var.teyp kapalıyken tweeterlerdan hafif bi hava sesi geliyo.aküyü yeni değiştirdim ama zayıfladığını hissediyorum :hahahoho: teyp çalışmazkende amfi devredemi? teyp kapalıyken bile aküden güç alırmı?

Naci bey teyp kapalıyken anfiye baktınızmı ışığı yanyormu?

Yorum bağlantısı
Naci Özkan
Naci bey teyp kapalıyken anfiye baktınızmı ışığı yanyormu?

biraz zor biryerde o yüzden bakamadım cengiz bey

Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi
connecte ses sistemi yaptırdım.en yakın zamanda fotoğraflarınıda eklicem.aklıma takılan bi soru var.teyp kapalıyken tweeterlerdan hafif bi hava sesi geliyo.aküyü yeni değiştirdim ama zayıfladığını hissediyorum :) teyp çalışmazkende amfi devredemi? teyp kapalıyken bile aküden güç alırmı?

ses geliyosa hafif uğuldama sesi gibi büyük ihtimal açık kalıyodur..

Yorum bağlantısı
Güray Ünal

Arkadaşlar abiler bana yardım edebilicek varmı 2 ay önce ses tesisatı taktım ama teyipten acıp kapatmak için herhangi bi kablo almadım teyibimin üzerindede yazmıyo markası Sony Gt424u hangi kabloyu çekmem lazım anfiye otomatik anten kablosu başka ismi varmı bilmiyorum eskiden sarı renkli olurdu :yes:

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

evet tamda tahmin ettiğimiz gibi sistemi yapan arkadaş(içimden daha farklı bi tabir kullanıyorum) amfiyi sürekli açık olacak şekilde bağlamış...yoğunluğum dolayısıyla tekrar oraya götürüp sevgilerimi iletemedim...yol üstünde bi elektronikçiye gösterdim.amfiye giden güç kablosunu kontağa bağladı. kontağı I konumuna getirdiğimde devreye giriyo onun dışında devredışı...akü tekrar kendini toparlar inş. :lol:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
evet tamda tahmin ettiğimiz gibi sistemi yapan arkadaş(içimden daha farklı bi tabir kullanıyorum) amfiyi sürekli açık olacak şekilde bağlamış...yoğunluğum dolayısıyla tekrar oraya götürüp sevgilerimi iletemedim...yol üstünde bi elektronikçiye gösterdim.amfiye giden güç kablosunu kontağa bağladı. kontağı I konumuna getirdiğimde devreye giriyo onun dışında devredışı...akü tekrar kendini toparlar inş. :lol:

akülerin tam şarj süresi teknik olarak 10 saat'tir. Durumu iyi değil ise bir elektrikçide şarja bırakın derim.

Yorum bağlantısı
Naci Özkan
akülerin tam şarj süresi teknik olarak 10 saat'tir. Durumu iyi değil ise bir elektrikçide şarja bırakın derim.

durumu iyi bi sorun yok ama ilk alındığı gibi değil sadece...aracın kendisi sarj ederek akü toparlamazmı kendini

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...