İçeriğe Yönlendir

Sony Mp3 Ve 6000cd çalar

Turkay Enez

Recommended Posts

Turkay Enez
(düzenlendi)

O halde, 1. mesajdaki 2. fotodak sony den bulacaksın. 2. el olarak 350-400 TL arasında bulunabilir...

AFrZT.jpg

Standart Ford 6000CD en üsteki resimde olan modelden.

tarihinde Turkay Enez tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

O halde, 1. mesajdaki 2. fotodak sony den bulacaksın. 2. el olarak 350-400 TL arasında bulunabilir...

AFrZT.jpg

Bu teyplere cd changer bağlanabiliyor mu?

Yorum bağlantısı
Kenan Kopuz

Zaten Mp3 çaldığı için sanırım bağlanmaz :nea:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Mp3 çalar olduğu için cd changer e gerek yok ki...

Yorum bağlantısı

Zaten Mp3 çaldığı için sanırım bağlanmaz :nea:

Mp3 çalar olduğu için cd changer e gerek yok ki...

USB bağlantısı yapabilirmiyim diye düşünmüştüm de... teybim gelince merakım bitti:)

Bugün mp3 çalarlı teybimi taktım, ses gerçekten hoşuma gitti, oval sony den bile güzel gibi.

Birşey dikkatimi çekti; VFD ekranın parlaklığı parkları açınca biraz azalıyor. Sizlerde de durum böyle mi?

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Evet öyle.

Akşamları göze almasın diye...

USB bağlantısı yapabilirmiyim diye düşünmüştüm de... teybim gelince merakım bitti:)

Bugün mp3 çalarlı teybimi taktım, ses gerçekten hoşuma gitti, oval sony den bile güzel gibi.

Birşey dikkatimi çekti; VFD ekranın parlaklığı parkları açınca biraz azalıyor. Sizlerde de durum böyle mi?

Yorum bağlantısı
Kenan Kopuz

Arkadaşlar bir satıcıda hem yeni tip Sony(Yeşil Ekrenlı)hemde yeni tip Sony(Kırmızı ekranlı) teyplerden var hangisini alayım kararsız kaldım :unsure2:

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Bahsettiğin 2 teyp de araca uygunsa, torpido ışıklarına uyumlu olan renkli olanı seç...

Gösterge aydınlatma yeşilse, yeşil olan uyar. Aydınlatma beyaz veya kırmızı tonlardaysa kırmızı olan uyar.

Arkadaşlar bir satıcıda hem yeni tip Sony(Yeşil Ekrenlı)hemde yeni tip Sony(Kırmızı ekranlı) teyplerden var hangisini alayım kararsız kaldım :unsure2:

Yorum bağlantısı
Kenan Kopuz

Bahsettiğin 2 teyp de araca uygunsa, torpido ışıklarına uyumlu olan renkli olanı seç...

Gösterge aydınlatma yeşilse, yeşil olan uyar. Aydınlatma beyaz veya kırmızı tonlardaysa kırmızı olan uyar.

Renkten daha ziyade ikisi arasında ses kalitesi açısından fark varmıdır.

Yorum bağlantısı
Kenan Kopuz

DtDWK.jpg

pyL6U.jpg

Sanırım çalışma konusunda benim araçta sorun olmaz(2008 model Fiesta)benim öğrenmek istediğim almışken hangisini tercih etmeliyim renk konusu ses kalitesinden sonra geldiği için kararsız kaldım :unsure2:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yeni model daha iyidir matığıyla bende kırmızı ekranlılardan aldım, aydınlatman yeşilde olsa teyp güzel duruyor, zaten collection larda da bu teyp var, ah birde şu sony mp3 e harici usb yada sd kart okuyucu takabilsek ne güzel olucaktı, parrota mahkum kaldım vallahi.

Yorum bağlantısı
Kenan Kopuz

Yeni model daha iyidir matığıyla bende kırmızı ekranlılardan aldım, aydınlatman yeşilde olsa teyp güzel duruyor, zaten collection larda da bu teyp var, ah birde şu sony mp3 e harici usb yada sd kart okuyucu takabilsek ne güzel olucaktı, parrota mahkum kaldım vallahi.

Aynen öyle söylediğinize kesinlikle katılıyorum Mp3 bile artık eski teknoloji oldu :( usb olamazsa olmaz usb li bir tayp mi mantıklı yoksa sony mi arada kaldım durdum :(

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sony nin sesi çok iyi, senin arabayada bu yakışır, usb olayı şart değil ama olsa iyiolurdu tabii, ben mp3 player ı Aux soketten bağlayıp kullanıyorum, gayet güzel, usb yoksa yüksek hafızalı mp3 çalar var, aynı kapıya çıkar nasılsa. :)

Yorum bağlantısı
Kenan Kopuz

Tamam o zaman netten bir kişi ile konuştum benim 6000cd alacak üste 300 tl verip yani takas yapacaz

İlk fırsatta gidip halledeyim :)

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Bende çok düşünmüştüm hangisini alayım diye, mp3 çalar aldım usb girişli ama takmak daha nasip olmadı. Bağlantı için gerekli olan diğer parçaları tamamlamaya çalışıyorum.

Yorum bağlantısı
Kenan Kopuz

Bende çok düşünmüştüm hangisini alayım diye, mp3 çalar aldım usb girişli ama takmak daha nasip olmadı. Bağlantı için gerekli olan diğer parçaları tamamlamaya çalışıyorum.

Bağlantı için parçalar derken anlamadım ne demek istediniz ?

jOlDv.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

1. Direksiyon kumanda aparatı.

2. Arabanın üzerindeki soketi kesmeden bağlamak için ara soketli kablo

3. mp3 çaların kumanda devresini besleyen soketli kablo

4. Teyp çerçevesi

5. Kapılara uyumlu hoparlör.

İlk 4 madde için hama türkiye distribütörüne parça kodlarını verdim hiç ithal etmemişler dönüş yapmalarını bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Kenan Kopuz

1. Direksiyon kumanda aparatı.

2. Arabanın üzerindeki soketi kesmeden bağlamak için ara soketli kablo

3. mp3 çaların kumanda devresini besleyen soketli kablo

4. Teyp çerçevesi

5. Kapılara uyumlu hoparlör.

İlk 4 madde için hama türkiye distribütörüne parça kodlarını verdim hiç ithal etmemişler dönüş yapmalarını bekliyorum.

Ben o kadar uğraşmaktansa direksiyon kumandasından vaz geçmiştim :(

Benim tek sorunum radyo hep cızırtı yaptı hiç dinleyemedim ancak ses çok kaliteli oldu ve orjinal hopörlerleri ile hiç beklemediğim kadar iyi ses aldım ama işte cızırtı canıma tak etti o yüzden orjinale dönme kararı aldım :)

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Ben o kadar uğraşmaktansa direksiyon kumandasından vaz geçmiştim :(

Benim tek sorunum radyo hep cızırtı yaptı hiç dinleyemedim ancak ses çok kaliteli oldu ve orjinal hopörlerleri ile hiç beklemediğim kadar iyi ses aldım ama işte cızırtı canıma tak etti o yüzden orjinale dönme kararı aldım :)

Forumda konu açmıştım Fiesta V için Alpine cd/mp3 çalar tavsiyesi diye.

Sorularımın birinde Alpine ın radyoda cızırtı problemi olduğu söyleniyor diye burada bende sormuştum. Pek cevap alamadım. İşyerimde denedim hiç cızırtı yapmadı şimid siz cızırtı var deyince şüpheye düştüm.

Yorum bağlantısı
Kenan Kopuz

Forumda konu açmıştım Fiesta V için Alpine cd/mp3 çalar tavsiyesi diye.

Sorularımın birinde Alpine ın radyoda cızırtı problemi olduğu söyleniyor diye burada bende sormuştum. Pek cevap alamadım. İşyerimde denedim hiç cızırtı yapmadı şimid siz cızırtı var deyince şüpheye düştüm.

Evet hatırlıyorum o konuyu evet sırf bu yüzden sattım o cıhazı ki üst model bir üründü ses kalitesinden çook memnundum ama dediğim gibi istanbulun göbeginde radyo dinleyemiyordum canıma tak etti ve sattım :( Bir usb kayfide çok iyi oluyor :)

Kaldıkı şimdi bile orjinal teypinde bile dikkat edersen cızırtı var ama cıhaz iyi olmadığından sorun ortaya çıkmıyor :(

Ben bir ara pioneer double'de kullandım ama onda da ses kalitesini beğenmedim High Pass

• Low Pass ayarları hiç etki etmiyordu :(

Sen o zaman çok şanslısın aman nazar değmesin :nazar:

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Evet hatırlıyorum o konuyu evet sırf bu yüzden sattım o cıhazı ki üst model bir üründü ses kalitesinden çook memnundum ama dediğim gibi istanbulun göbeginde radyo dinleyemiyordum canıma tak etti ve sattım :( Bir usb kayfide çok iyi oluyor :)

Kaldıkı şimdi bile orjinal teypinde bile dikkat edersen cızırtı var ama cıhaz iyi olmadığından sorun ortaya çıkmıyor :(

Ben bir ara pioneer double'de kullandım ama onda da ses kalitesini beğenmedim High Pass

• Low Pass ayarları hiç etki etmiyordu :(

Sen o zaman çok şanslısın aman nazar değmesin :nazar:

Sağolun. Umarım arabaya taktığımda cızırtı yapmaz benimki. Teyp çerçevesini nereden almıştınız ? Markalı bir ürünmü ?

Ben bu tip çerçeve kullananlara bakıyorum hepsinin boş cep bölümünün orta kısımları eğri duruyor. Sizinki düzgün duruyor ama rengi farklı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...