Mehmet Ozyurek 7 Şubat 2011 Yazar Paylaş 7 Şubat 2011 Komanda derken abi?.... Anlaşıldı, son toplantıda Hakan'ın elinden yemek yemişsin. Yanlış yazmışız işte.. ne var bunda. Ahmet senin canınsağolsun.Ara ve deki toplanacaz ben buradan Serkanı sürüye sürüye alırım.Erkan desen zaten kırmaz eğer programı yoksa.Resim yükleme asistanımsız ben zaten gelmem.E bak 4 ettik.Server hoca deliliğin en üst mertebesinde olduğunu zaten az önce anlatmış yol macerasıyla.Gördün mü bak.Sen yeterki toplanalım de... E been... Yorum bağlantısı
Ali Elöver 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 Şu an kolumu kıpırdatacak halim yok. İyileşeyim de inşallah. Hayrola Jitem Ahmet, kolunu kanadını mı kırdı yöre halkı İyleş tabi, memleketin sana ihtiyacı var, bi sürü faili meçhul olacak dosya birikti. E hadi dön işinin başına. Geldiniz, misafirimiz oldunuz, bizleri onurlandırdınız kardeşim.. Biz teşekkür ederiz.. Kusurumuz olduysa affola... Metmet Abi, sen yaşlandın. Eski Emmi olsa, bir tane Tilki sağ bırakmazdı, hepsini 50 AS ile ezerek telef ederdi. Az mı tampon altı çıtası eğdin sen Focus 2000 ile ? O zaman uçan tilkileri bile havada ön silecekle yakalayıp arabanı altına alıp çğnerdin ya. Vahvah bak hepsi canlı, dolanıyorlar ortada sana nispet yaparcasına. Dedelerimizi geberttin ama bizi asla öldüremeyeksin der gibi bakıyorlar. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 Tilkileri İlker abi ile gelirken gördük...Daha doğrusu ben uçan pejoda yoldan gözümü ayıramıyordum o tarlalara bakıyormuş meğerse... Tilkiyi gördün mü dedi, bende ezdik sandım...Allah sizi inandırsın tilki yola 300 metre mesafede ve karların içinde...Neyse fotoları çekerken tilkiler iki tane oldu...Abi iki oldular diyordum ki 3 oldular...Dedim binin arabaya burası tehlikeli oluyor... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 Servet abiden çok nazik bir teklif aldım. hatta öyleki 3-4 defa aramış. burdan tekrar özür dileyim İşlerim vardı izmitte okul-ev felan filan. Gelmeyi çok isterdim ama olmadı Mustafa böyle bir teklif kırk yılda bir gelir kaçırılır mı?Bana teklif gelseydi bütün şartları zorlayabilirdim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 Adnan abi listemde sende vardın ama muhtemelen çalışıyorsundur diye aklını almak istemedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Şubat 2011 Yazar Paylaş 7 Şubat 2011 Metmet Abi, sen yaşlandın. Eski Emmi olsa, bir tane Tilki sağ bırakmazdı, hepsini 50 AS ile ezerek telef ederdi. Az mı tampon altı çıtası eğdin sen Focus 2000 ile ? O zaman uçan tilkileri bile havada ön silecekle yakalayıp arabanı altına alıp çğnerdin ya. Vahvah bak hepsi canlı, dolanıyorlar ortada sana nispet yaparcasına. Dedelerimizi geberttin ama bizi asla öldüremeyeksin der gibi bakıyorlar. Kurtlar kocayınca tilkilerin maskarası oluyor işte... Benim de önümden geçip duruyorlar da mondeo ile bişey yapamıyorum.. Focus olsa şimdiye kürkçü dikkanı açmış olurdum Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 Sağol düşünmen bile yeter evde 2 aylık bebeği bırakıp ve de işi asacak durumda değildim.Bir daha ki sefere İnşallah. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 Tilkiden mi korktunuz abi, ayıp size, kocaman adamlar. :lol2: Korkacak ne var dimi, baktın üstüne geliyolar sıkarsın 3 tane MKE çekirdeğini kafalarına, tehlike bertaraf Kurtlar kocayınca tilkilerin maskarası oluyor işte... Benim de önümden geçip duruyorlar da mondeo ile bişey yapamıyorum.. Focus olsa şimdiye kürkçü dikkanı açmış olurdum Estğafurullah Ben o mondeo'nun ön tamponunu, farlarını ve panjurunu eskisi gibi kıpkırmızı, tüy yumakları dolu görmek istiyorum. Elini korkak alıştırma Metmet Abi, aynı motor şanzıman bunda da var, bas gaza ez tilki familyasını. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Şubat 2011 Yazar Paylaş 7 Şubat 2011 Estğafurullah Ben o mondeo'nun ön tamponunu, farlarını ve panjurunu eskisi gibi kıpkırmızı, tüy yumakları dolu görmek istiyorum. Elini korkak alıştırma Metmet Abi, aynı motor şanzıman bunda da var, bas gaza ez tilki familyasını. Yukardaki mesajımda herhangi bir ima yoktu Ali'cim.. Bizzat tilkilerin maskarası oldum.. Hayatımda görmediğim kadar tilki önümden geçiyor bu günlerde :lol2: Bu farlar dandik Ali.. Focus'ta uzunları taktımmı donup kalıyorlardı, bunu tınlamıyorlar.. Önümden geçip gidiyorlar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Şubat 2011 Yazar Paylaş 7 Şubat 2011 Kasdi bir çarpmam olmadı hiç abi.. Olayın geneli espiridir ama aslı şudur... Senin de görmüş olduğun eski focusumda hem uzun hem kısa zenondu, arabam 2,0 motor ben genelde uçar halde seyahat ederdim.. Yaşar Usta'ya çayı koy geliyorum derdim.. Çay demlenmeden Kayseri'de olurdum.. Bu hızlarla seyrederken de xenon uzunları yanık bir focusun önünden bu güne kadar kaçabilen tilki olmamıştı.. (Allah affettin) Eskiden çok fazla konu açardım ve genelde başlık şöyle olurdu, Tilkiye çarptım, sis farı lazım, Tilkiye çarptım, hava yönledirici lazım, Tilkiye çarptım, falan filan.. Çocuklarım doğduktan sonra benim hızım 100 km düştü abi.. Mondeo da xenon da yok.. Dolayısı ile daha siftahım yok.. Yoksa, tilkiler sevdiğim hayvanlardır, her çarptığımda da çarpmamak için çabalamışımdır.. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 (Allah affettin) Tövbe tövbe, lafa bak... Allah affettin, emir kipimsi dua Hani ben yaparım, döner rica ederim sende affettin yarabbim. Kasdi bir çarpmam olmadı hiç abi.. Tabi tabi, çak bixenon uzunları hayvancıkların gözbebeklerine, paralize olsunlar kitlensinler yolun ortasında, sonra patlat tamponla 2oo km hızla, hayvancağız binparça, visteon sis farı bin parça. Tilkiye çarptım, sis farı lazım, Tilkiye çarptım, hava yönledirici lazım, Tilkiye çarptım, falan filan.. Benim hatırladığım en son bir tilki ailesini yok etmiştin Metmet Abi, ana, baba yavru bebek tilkigiller, sanırım 5-6 nüfüsa aynı anda kıymıştın değil mi ? Yorum bağlantısı
Ali Elöver 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 Yukardaki mesajımda herhangi bir ima yoktu Ali'cim.. Bizzat tilkilerin maskarası oldum.. Hayatımda görmediğim kadar tilki önümden geçiyor bu günlerde Metmet Abi, tiz zamanda sana çakma bixenon alalım, silahlan tilkilere karşı. Mehmet Özyürek'in arabasının önünde kaçmak ne demekmiş görsünler. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 E Ahmet o resim sanırım Serkan'ın makinede bende olanları yükledim birkaç solo fotograf vardı onları da kişilere ilettim reklam olmasın diye:).Ama bak şimdi bakınca bazı videoları farkettim yüklememişim istersen yükleyeyim ya da sana özelden hotfile adresini vereyim. Abi özelden atma, direk yayınla gitsin. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 E tamam attım gitti ozaman.Ama Mov formatı cok yer tutuyordu galiba mkv ye çevirdim.O yüzden de nasılsa ses ile görüntü aynı gitmiyor.Konusmalar geriden gelse de izleyin Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 Yönetici eli deymiş iletime Fena olmamış bence... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 Ama ses hala arkadan geliyor.Ben yönetici olsam sesi de düzeltirdim. Yutuba yönetici olayım olur...Keşke benim kamera ile çekseydik, senin kameranın videosu da tırt sanırım.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 (düzenlendi) İyi bir hafta sonu olmuş. Mutluluk resimlerden belli oluyor.Sucukları Ahmet üstadım değilde Arda yemiş gibi geliyor bana acayip bakıyor manğaldaki sucuklara. Emmi iptal cümlesinden sonra kapıyı açık bırakmıştı.Neden şaşırdınız anlamadım. 7 Şubat 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 ben de katılanlara ve katılmayanlara teşekkür ediyorum. yolcuların sag selamet evlerine ulaştıgına çok sevindim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Şubat 2011 Yazar Paylaş 7 Şubat 2011 E tamam attım gitti ozaman.Ama Mov formatı cok yer tutuyordu galiba mkv ye çevirdim.O yüzden de nasılsa ses ile görüntü aynı gitmiyor.Konusmalar geriden gelse de izleyin. Fake bu video... Sesler bile oturmamış zaten baksanıza Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 8 Şubat 2011 Paylaş 8 Şubat 2011 (düzenlendi) Ben bu konuşmaları bi yerden hatırlıyor gibiyim. alemsiniz arkadaşlar Ahmet abi seni biraz kilolu gördüm.sporu bıraktınmı yoksa yediklerinede dikkat etmiyorsun. Ankara buluşmasında götürdüğün kokoreçi 1,5 İskender, mini sarmalar abi bunlar sana kilo olarak döner aman dikkat et neyse abi biz işin şakasındayız yedikleriniz afiyet gül bahar olsun. 8 Şubat 2011 tarihinde Cengiz Aratemur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts