İçeriğe Yönlendir

Erciyes Mangalda Sucuk

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
Resmen son dakka golü olmuş bu..

Arkadaşlar.. gol falan yok.. Toplantı, kalabalığı ile değerli olur..

Bir kaç deli, "banane kardeşim ben geliyorum" dediği için gittik..

Servet, Ahmet, İlker, Serkan, Yaşar Usta, Yaşar Şişer ve Ben vardık..

Saat 12'ye doğru Erciyes'te olduk..

Pazar olması sebebiyle, yer bulamadık.. Arabaları uygun bir yere park edip, karları çiğneyip sıkıştırarak, kendimize bir yaşam alanı kurmaya çalıştık..

Abdussamet sucuklarımızı göndermişti zaten..

Ahmet de pirzola aldı..

Servet'in lpg'li mangalında ağzınıza layıp yaptık yedik..

Tüpte ısıttığım Niğde gazozu ve Yaşar Ustanın demlediği çay da o soğukta iyi gitti..

Saat 4 gibi dağıldık...

Şu anda, Servet, Aksaray-Ankara yolunda..

İlker Hoca Kırıkkale civarında.

Ahmet Niğde'yi geçmiştir..

Fotoğraflar Serkan ve İlker'de..

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Kıskandık desek? :p . Bu mini buluşma sebebi ile orjinal Kayseri buluşması başka şehire taşınmaz umarım.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

güzel toplantı olmuştur mutlaka, bu arada -21 diyenler nerde :) Servet ve Ahmetle telefonla görüştüm +1 dereceymiş erciyeste :) bütün arkadaşlara selamları vardı bilginize.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Hocam sağ salim vardığınıza sevindim;) resimleri dört gözle bekliyoruz. :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

İlker Hocam ben duşu aldım bile :) Şükür sağsağlim evdeyim. Servet Abi en son Aksaray civarındaydı Cruise Control 90 sabit gidiyorum diyordu.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Kıskandık desek? :) . Bu mini buluşma sebebi ile orjinal Kayseri buluşması başka şehire taşınmaz umarım.

Valla kıskanılacak kadar değildi ama güzeldi..

Espirilerle, fıkralarla ısındık işte. :)

Kayseri buluşması iptal değil..

Nisan başında buluşmak üzere sözleştik.. Bu bir ön ekspertiz oldu diyelim..

güzel toplantı olmuştur mutlaka, bu arada -21 diyenler nerde :) Servet ve Ahmetle telefonla görüştüm +1 dereceymiş erciyeste :) bütün arkadaşlara selamları vardı bilginize.

Abi hava çok ilginçti..

Kayseri şehir için -1 -3 arasında iken 2215 rakımlı tepede sıcaklık +1 derece idi..

Daha önceki testlerimde Erciyes, Kayseri'den 10 derece falan soğuk oluyordu.. Demekki bu durum bir standart değilmiş..

Selamlarınız geldi abi.. Aleyküm selam, Kulaklarımız da çınladı :)

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Güzel bi toplantı olmuş vallahi kıskandım bende orda olmak isterdim.

Resimleri bekliyoruz

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Gayet güzel oldu, Doğukan ile Arda hayatlarından memnundu....Bizlerde ikram edilen yiyecekleri afiyetle yedik...Dönüşte İlker Bey aracı kullanmam için bana verdi...6,5 lt/100 tüketimi 4,3 lt./100 km. ye düşürdüğümü görünce çok şaşırdı doğal olarak...:lol: Po ısrarı ile benim bütün tırnaklarımı yememe sebep oldu...Bulduğumuz ilk Po istasyonu yıkılmış diğeri iflas etmiş kapalıydı ve yol bilgisayarında kalan menzil yerinde gittiği yere kadar diye yazıyordu...Bende de fotolar var, birazdan eklerim...

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

gördüğüm kadarıyla coook güzel bir gün geçirmişiniz... eğlendiyseniz ne ala! :good1: nisandaki buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum(ama kesin sınav zamanlarıma denk gelir) allah fordclubtr'nin bu dayanışmasını,birlik ve beraberliğini bozmasın inşallah... :flowers:

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Cumartesi Günü öğleye kadar forumu takip ettim öğleden sonra arabaya zenon taktırmaya gitmiştim gece de hiç bakamadım . Saat 23:00 de karar değişmiş gelmek istiyordum ama haberim olmadı inşallah nisan da katılırım. Fotoğraflardan çok eğlenceli geçtiği belli oluyor.... :nazar:

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Afiyet olsun arkadaşlar, bizde yapıcazda istanbula kar yağmasını bekliyoz.. :nazar:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Tilki aslında 3 taneydi..

dscf2271000.jpg

Gazozlar donmuş..

dscf2307r.jpg

Abdüssamed? e tekrar teşekkürler?

dscf2301w.jpg

Mangal zahmetsiz?

dscf2299.jpg

Ahmet iştahlı :rolleyes:

dscf2296p.jpg

Ahmet mangalın yanına çıkamıyor, çok panikledi birara?

dscf2288u.jpg

Bu araba kimin, niye çekmişim bilmiyorum?:nazar:

dscf2283e.jpg

dscf2274f.jpg

Yorumsuz..

dscf2308k.jpg

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Tüm yorumlara itiraz hakkım saklı kalmak kaydıyla cevap veriyorum :wub:

65 kg lık bir adam sağ bacağı kasıklarına kadar kara saplanamaz, saplansa da çıkmak için diğer bacağına yük verebilir :good1: Ben gibilerin tek çaresi saplanılan yeri komple yarıp karı dağıtmakla olur :bravo:

İştahlı Ahmet tüm mangal sefası boyunca "Ben doydum bir tane daha yiyemem" diyenlerin ellerine birer sokum sucuk ve pirzola daha tutuşturmakla uğraştı ve her defasında başarılı oldu. :good1:

2215 den aşağı inerken resmen sarhoş gibiydim yüksek rakım çarptı sanırım ve ıslak ayakkabılar ile komple ıslanmış 2 çift çorap ile dizboyu ıslanmış pantolon cabası. Allahtan ihtiyatlı gelmişim. Eşofman takımı ve fazladan çoraplar imdadıma yetişti. Emminin evin orda bıraktığım arabada fazladan 1 çift ayakkabı ile 1 çift çorap daha vardı. Onlar sayesinde kuru bir şekilde Adanaya vardım.

Bizlere evini açıp, Hatice yengemizin hazırladığı güzel yemeklerden afiyetle hüpletmemize ve zemin ısıtmayı kapatmasına rağmen eksi bilmem kaç derecede pencere açık yatmamıza vesile olan Sn. Emmimize tekrar tekrar teşekkür ederim. Allah binkere razı olsun. Arda'nın emminin tepesinde dolaşıp omuzlarına çöktüğü sahne hala gözlerimin önünde :) Bir haftasonu kaçıp gelirlerse Adanada ağırlamak isteriz.

İlker hocam fotoğrafları yüklerken kendisinin saplanıp uçtuğu anda çektiğim fotoyu atlamış sanırım. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Bizlere evini açıp, Hatice yengemizin hazırladığı güzel yemeklerden afiyetle hüpletmemize ve zemin ısıtmayı kapatmasına rağmen eksi bilmem kaç derecede pencere açık yatmamıza vesile olan Sn. Emmimize tekrar tekrar teşekkür ederim. Allah binkere razı olsun. Arda'nın emminin tepesinde dolaşıp omuzlarına çöktüğü sahne hala gözlerimin önünde :nazar: Bir haftasonu kaçıp gelirlerse Adanada ağırlamak isteriz.

Geldiniz, misafirimiz oldunuz, bizleri olurlandırdınız kardeşim.. Biz teşekkür ederiz.. Kusurumuz olduysa affola...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Deliler

Efendim ?? Biri banamı seslendi :)

güzel toplantı olmuştur mutlaka, bu arada -21 diyenler nerde :good1: Servet ve Ahmetle telefonla görüştüm +1 dereceymiş erciyeste :good1: bütün arkadaşlara selamları vardı bilginize.

Abi senle görüşüyorum,,,yandan ''lan hava berbat, heryer buz tipi niye geldik rezil olduk'' gibi feyk bilgi vermemi istediler....:nazar:

Keşke daha kalabalık olsaydık..Her zamanki gibi ne kadar hava soğuk olsada ortamın sıcaklığı harika idi. Mustafa Tüfekci kardeşimde gelebilse idi iyi olurdu,Nasip diyelim.

Yolculuğumda yaşadıklarımıda yazayım;

Kendi aracım kazalı olduğundan şirketten başka Kangoo aldım ve Tuzla'dan yola çıktım. İzmit sanayiye parça bıraktım.Tam yola çıkacağım aracın enjektör hata lambası yandı. Yakın bir reno servisine çekince ''abi bununla yola gitme yolda kalırsın'' dendi ve Gölük'te misafirlikte olan Eşimi arayıp 15 dakika dil döktükten sonra aracını emaneten alabildim.:) Kangoo'yu acil durumlarda kullansın diye bırakıp yola çıkacağım bu seferde cep telefonum ve kapandı birdaha açılmadı. Hatuna yine 10 dakka yalvarıp telefonunu emanet aldım. Nihayet otoyola çıktım daha Bolu'ya gelmiştimki Lpg bitti (normalde 400km gitmesi gerekirken 200km'de yakıtı bitirdi)

Tabi jeton düştü.Aracın onarımı esnasında kutup başı sökülünce tüm ayarlar sıfırlamış..Yapılacak bir şey yok ve 8 silindirli bir canavar gibi 100km'de 15 litre yakarak Nevşehire yaklaştım.Son 4.km'de gece gizli buzlanma 90.dakika golü oldu ve aracı buzda kaydırdım. Ahiret günü ESP'yi icat edeni bulup Yaradana yalvaracağım, Bu kulunu Cennete al diye :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy

Bu plan iptal oldu diye biz de atlayıp Aydın'a gitmiştik. + kaç dereceydi bilmem ama çocukları şapkasız kendimizi ise montsuz çıkarabildik dışarı. Ama Hakan gittiğinizi duyduğunda "Bu ekiple takılmak isterdim" doğrusu dedi. İçi gitti adamcağızın.

Eşli çoluklu çocuklu daha sıcak bir havada tekrarı süper olur bu mangal partisinin.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çocuklu olmazdı bu toplandı Nezaket..

Ben götürmedim çocukları ve götürmediğime sevindim...

Çocuk olarak İlker Hoca'nın Arda vardı ama..

Arda doğuştan komanda olarak yetiştirildiği için sorun yaşamadı..

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

Bu güzel günün bombaları İlker Hocamızda :nazar:

tarihinde Servet Ayd?n tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Normalde bu duruma çok içerlerdim ama Cuma gününden beri çok hastayım, rapor aldım evde yatıyorum. Halen iyileşebilmiş değilim, ama biraz daha canlandım. En azından oturabiliyorum.

Nisan'da kaçar gelirsin.. :nazar:

Bu güzel günün bombaları İlker Hocamızda :nazar:

PO diyorsun yani :angry:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...