Nurullah Akyüz 23 Şubat 2011 Paylaş 23 Şubat 2011 arkadaşlar herekese iyi günler.bugün bende bir ford alarak ford ailesine katıldım.aldığım araç 1,6 hb dizel ford focus titanium 5k 2011 sıfır aldım aytozu gri aracım cuma günü gelicek hayırlısıyla.inşallah bir sorun yaşamam memnun kalırım .kullananların yorumlarını görüşlerini merak ediyorum.sizce focus almakla bi hata mı yaptım ? Yorum bağlantısı
Nurullah Akyüz 23 Şubat 2011 Yazar Paylaş 23 Şubat 2011 Hayırlı olsun.Kaç liraya mal oldu acaba? 46 ya mal oldu park sensörü hediye olarak aldım.ama memnun kalırmıyım bilmiyorum araçtan sizce doğru bir karar mı? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Şubat 2011 Paylaş 23 Şubat 2011 Hayırlı olsun.Kaç liraya mal oldu acaba? +1 hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Nurullah Akyüz 23 Şubat 2011 Yazar Paylaş 23 Şubat 2011 +1hayırlı olsun tşkler .araç nasıl kullananız varsa bilgi verirseniz sevinirim.forumdada yeni olduğum için başlığı yanlış yazmışım memnun kalırmıyım diye sorcaktım eklemede yapamadım geri kaldı öle Yorum bağlantısı
Guest G 23 Şubat 2011 Paylaş 23 Şubat 2011 Bende 90 bg sedan collection var performası bana yetiyor 109 hayli yetecektir. Tek sorun pütürlü asfaltta yol sesi,alırken alabilirsen,lastiklerini mutlaka michelin iste.. Yorum bağlantısı
Nurullah Akyüz 23 Şubat 2011 Yazar Paylaş 23 Şubat 2011 Bende 90 bg sedan collection var performası bana yeteyor 109 hayli yetecektir. Tek sorun pütürlü asfaltta yol sesi alırken alabilirsen lastiklerini mutlaka michelin iste.. şansımızı deneriz bakalım Yorum bağlantısı
Necat Ertan 23 Şubat 2011 Paylaş 23 Şubat 2011 Hayırlısı olsun. Bence aracın tek kusuru, bozuk zeminde içeriye yol gürültüsü alması. Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 23 Şubat 2011 Paylaş 23 Şubat 2011 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Focus iyidir kullandıkça daha çok seveceksiniz. Yorum bağlantısı
Nurullah Akyüz 23 Şubat 2011 Yazar Paylaş 23 Şubat 2011 Hayırlısı olsun. Bence aracın tek kusuru, bozuk zeminde içeriye yol gürültüsü alması. Artık onada katlanıcaz napalım .bunu almasam honda civic 1,6 elegance alacaktım çok yaktığı gibi oda yol gürültüsü alıyor.mantıklı olanı yaptım sanırım hayırlı olsun kazasız belasız kunlanmanızı dilerim.focus iyidir kunlandıkça daha çok seveceksiniz. Çok teşekkür ederim,daha iyileri sizlerin olur inşallah. Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 23 Şubat 2011 Paylaş 23 Şubat 2011 yeni fordunuz hayırlı uğurlu olsun. Allah kazalardan belalardan esirgesin. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Şubat 2011 Paylaş 23 Şubat 2011 tşkler .araç nasıl kullananız varsa bilgi verirseniz sevinirim.forumdada yeni olduğum için başlığı yanlış yazmışım memnun kalırmıyım diye sorcaktım eklemede yapamadım geri kaldı öle Araç çok nefis bir araç. tek sıkıntısı biraz lastik sesi alması. Onuda çeşitli izalasyon yöntemleri ile gidermek mümkün. Yol tutuşu çok çok iyi. Performansı gayet iyi, Hayırlı uğurlu olsun allah ağız tadı ile mutlu günlerde binmek nasip etsin. Yorum bağlantısı
Nurullah Akyüz 23 Şubat 2011 Yazar Paylaş 23 Şubat 2011 (düzenlendi) yeni fordunuz hayırlı uğurlu olsun. Allah kazalardan belalardan esirgesin. Allah razı olsun daha iyileri sizin olsun inşallah Hayırlı olsun,güle güle kullanın,kolay kolay arıza vermeyen güzel bir araç almışsınız,fotoğraflarınıda bekliyoruz artık... Çok sağolsun araç cuma günü gelicek inşallah geldiğinde koyarım fotoğraflarını 23 Şubat 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Şubat 2011 Paylaş 23 Şubat 2011 Şu anda bu rakama alıncak en güzel seçenek. Yorum bağlantısı
Nurullah Akyüz 23 Şubat 2011 Yazar Paylaş 23 Şubat 2011 Şu anda bu rakama alıncak en güzel seçenek. tşkler aynı düşüncedeyim sizinle Yorum bağlantısı
Guest Ramazan Demir 23 Şubat 2011 Paylaş 23 Şubat 2011 (düzenlendi) Aldıktan sonra severseniz paçalık lastiği taktırın sevmezseniz fibercide sağ-sol marşpiyel yaptırın.(arka kapı altına sıçrayan taşlar ordaki bombenin boyasını kaldırıyor.Ben yandım siz yanmayın.Hayırlı olsun. 23 Şubat 2011 tarihinde Ramazan Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Enis Sever 23 Şubat 2011 Paylaş 23 Şubat 2011 Yeni aracınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın bulursanız mercekli far ve xenon bir de chip tuningle aracın tadından yenmez. Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 23 Şubat 2011 Paylaş 23 Şubat 2011 Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Şubat 2011 Paylaş 23 Şubat 2011 hiç kafanıza takmayın yapmış olduğunuz tercih en iyi tercih olmuş yakıtından ve performansından çok memnun olacağınız ve donanım olarakta çok üstün bir araç almışınız Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 23 Şubat 2011 Paylaş 23 Şubat 2011 Bu fiyata daha iyisi ( belli kriterler içinde ) yok zaten. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Nurullah Akyüz 23 Şubat 2011 Yazar Paylaş 23 Şubat 2011 Aldıktan sonra severseniz paçalık lastiği taktırın sevmezseniz fibercide sağ-sol marşpiyel yaptırın.(arka kapı altına sıçrayan taşlar ordaki bombenin boyasını kaldırıyor.Ben yandım siz yanmayın.Hayırlı olsun. çok tşk ederm uyarınızı dikkati alıcam Araç çok nefis bir araç. tek sıkıntısı biraz lastik sesi alması. Onuda çeşitli izalasyon yöntemleri ile gidermek mümkün. Yol tutuşu çok çok iyi. Performansı gayet iyi, Hayırlı uğurlu olsun allah ağız tadı ile mutlu günlerde binmek nasip etsin. çok sağolsun yorumunuz için tşk ederim Yeni aracınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın bulursanız mercekli far ve xenon bir de chip tuningle aracın tadından yenmez. çok sağolun tşk ederim dediklerinizi araştırıcam Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. çok sağolsun daha iyileri sizlerin olsun inşallah çok tşkler hiç kafanıza takmayın yapmış olduğunuz tercih en iyi tercih olmuş yakıtından ve performansından çok memnun olacağınız ve donanım olarakta çok üstün bir araç almışınız çok sağolun bende sizinle aynı düşüncedeyim alırken baya bi araştırdım neticede az para vermiyoruz ve en uygun ve mantıklısı ford du bizede onu almak nasip oldu Yorum bağlantısı
Nurullah Akyüz 23 Şubat 2011 Yazar Paylaş 23 Şubat 2011 hiç kafanıza takmayın yapmış olduğunuz tercih en iyi tercih olmuş yakıtından ve performansından çok memnun olacağınız ve donanım olarakta çok üstün bir araç almışınız çok sağolun bende sizinle aynı düşüncedeyim alırken baya bi araştırdım neticede az para vermiyoruz ve en uygun ve mantıklısı ford du bizede onu almak nasip oldu Bu fiyata daha iyisi ( belli kriterler içinde ) yok zaten. Hayırlı olsun. aynen öyle araştırdım bu fiyata en iyisi çok tşk ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts