İçeriğe Yönlendir

Lastikte Yarık :s

Hasan Varnalı

Recommended Posts

Hasan Varnalı

Lastiği alalı daha 3000-4000 km oluyor dün gece hem biraz su tutayım hemde yıkamak için dışarı çıktığımda lastiğin yanak bölgesinde u şeklinde yarık oldugunu gördüm lastiğin üst tabakasında yani(lastikten fazla anlamadığım için)bunu nasıl giderebilirim yoksa yeni lastik mi almak lazım

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Yanak bölgesinde yarık varsa durum maalesef vahim...Tamiri tavsiye edilmez.Yeni lastik almalısınız.

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

Lastikler michelin primacy abi daha yeni aldık ama bakalım bugün gideceğiz lastikçiye bakalım ne diyecek

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

Geçmiş olsun benimki de 3gün önce yanak bölümünden yarılmış sabah inmişti...değiştirmek zorunda kaldım :flowers:

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar
Eğer kullanıcı hatası yoksa %100 değişim verirler dış yanaktan 10 mm derinlikteki olan yaralar sorun teşkil etmez der Lastikciler yanak kalınlığı piramcy nin 30 mm dir.

10 mm yarık nasıl sorun teşkil etmez ? Bunu bile bile yola çıkılır mı ?

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
lastikler michelin privacy abi daha yeni aldık am abakalım buğün gidicez lastikçiye bakalım ne diyicek

Büyük ihtimalle yanaşırken kaldırıma falan sürtmüşsünüz diyecekler.Yani kullanıcı hatası.Sonuç çıkacağını düşünmüyorum.

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

Aynen dediklerinizi söylediler abi birde sorun teşkil etmez lastiği arkaya alalım dediler ama öylede 200 tl için kendimize riske atmaya değmez dedik yenisini aldık bugün abi 190 tl ye Aynısını 3 ay önce 175 e almıştık zamlanmış heralde

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar
(düzenlendi)

Sorunlu lastiği de saklayın , lazım olur.

tarihinde R?fat tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı
Sorunlu lastiği de saklayın , lazım olur.

satmayı düşündüm ama kim alır kı :)

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Arızalı lastiği ben almam , alan çıkacağını da sanmam. Lastik zaten kullanılabilecek halde olduğundan saklamanız mantıklı gözüküyor.

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı
Ne tür bir vicdanın ürünüdür bu düşünce? :)

Şaka herhalde di mi?

abi bunun satılmasını ben degil lastikçi böyle bir fikir sundu ve ikinciside bence sen benim vicdanımı sorgulamaya kalkamazsın kusura bakma ama

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

yarık dediğiniz yere içeriden iyi bir işçilik ile parça yapıştırılarak sorunsuz kullanılabilir bence..

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı
MAkul rakama stepne olarak kullanmaya razı olan varsa?

evet işte çağlar abi bizde o şekilde dedik varıpta biz zaten demiyoruz kimseye sapasağlam lastik diye

yarık dediğiniz yere içeriden iyi bir işçilik ile parça yapıştırılarak sorunsuz kullanılabilir bence..

biraz çekindiğimiz için yenisini aldık

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
biraz çekindiğimiz için yenisini aldık

Hasan en iyisini yapmışsın yenisini alarak.. diğerini kenara koy bişey olursa sorunsuz kullanırsın..

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı
Hasan en iyisini yapmışsın yenisini alarak.. diğerini kenara koy bişey olursa sorunsuz kullanırsın..

sağol abi öyle yaptık eski lastiği koyduk kenarı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...