H.Cenk Bayrakçı 7 Mart 2011 Paylaş 7 Mart 2011 Sizde de oldu mu bilmiyorum ama, mozilla firefox'un son güncellemesini kurunca, hiç açılmamaya başladı ve ekrana "Güncelleme kurulamıyor. Lütfen Firefox uygulamasının başka kopyasının çalışmadığına emin olun ve Firefox programını tekrar başlatıp işlemini tekrar deneyin." şeklinde mesaj gelmeye başladı. İşin enteresan yanı firefox'un başka kopyası açık değil ve de ilk defa açmaya çalışınca bunu yapıyor, açamıyorum da. Şimdi Opera'dan yazıyorum. Tekrar indirip kurmayı deneyeceğim, aynı şey başına gelen var mı? Bendeki 2 bilgisayarda da aynı şey oldu, hem notebookda hem de okuldaki masaüstü PC'de... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Mart 2011 Paylaş 7 Mart 2011 İlginç, bende sürüm eski dedi, güncelledi ve çalıştı, tamamen kaldırıp tekrar kurucaksınız sanırım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart 2011 Paylaş 7 Mart 2011 Herhalde günceldir ne dese yes diyorum, bir sorun yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Mart 2011 Paylaş 7 Mart 2011 Benimki güncelledi, kapandı ve açıldı... Sorun yok.. Bu durumda, görev yöneticisinde çalışmakta olan firefox'u kapatmak gerekebilir. Hocam bence her iki bilgisayarına da kurduğun bir eklenti yüzünden sorun yaşamışsın.. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 Mart 2011 Yazar Paylaş 7 Mart 2011 Tekrar kurdum çalıştı, Mehmet Abi söylediğin mantıklı gibi. Herhalde her iki bilgisayardaki ortak bir programdan kaynaklandı.. Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 7 Mart 2011 Paylaş 7 Mart 2011 Bende aynı durumla karşılaştım, o anda firefoxu kullanan bir program oluyor, firefoxun açık olmasına gerek yok. Oda engelliyor. Böyle durumlarda güvenli modda başlatıp firefoxu çalıştırıp update işlemini orda tamamladıktan sonra geri dönmeniz. Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş 7 Mart 2011 Paylaş 7 Mart 2011 Ben güncelledim eklentiler devre dışı kaldı,tekrar önceki sürüme döndüm... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Mart 2011 Yazar Paylaş 10 Mart 2011 Bende yine yapmaya başladı, başka bir bilgisayarda deneyeyim bari... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mart 2011 Paylaş 10 Mart 2011 Ne evde ne işte sorun yaşamıyorum... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 10 Mart 2011 Paylaş 10 Mart 2011 Plugin container miydi öyle bir çalışan işlem vardır firefoxun. O süreç çalıştığı zaman yapar genelde güncelleme sorununu. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Mart 2011 Yazar Paylaş 12 Mart 2011 Kabahatliyi buldum..Babylon programı imiş. Kapatınca güncellemeyi yaptı. Aklınızda olsun. Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 12 Mart 2011 Paylaş 12 Mart 2011 Plugin container miydi öyle bir çalışan işlem vardır firefoxun. O süreç çalıştığı zaman yapar genelde güncelleme sorununu. Hakan sorma gıcık oluyorum o plugine, durmadan donduruyor. Config ekranından kapatıyorum. Ama her güncellemede geri geliyor. Bıktım düzeltmekten Kabahatliyi buldum..Babylon programı imiş. Kapatınca güncellemeyi yaptı. Aklınızda olsun. Cenk bende Babylon yüklü değildi ama? Dediğin gibi firefoxu kullanan 3. parti programlar engelliyor. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Mart 2011 Yazar Paylaş 13 Mart 2011 Ruhi, dediğin gibi kullandığımız bazı programlardan kaynaklanıyor. Ben denerken buldum, çünkü arka planda firefox çalışmıyordu, ancak babylon interneti kullanıyor. Ben de denerken, babylon'u kapattım, güncelleme sorunsuz kuruldu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts