Sedat Şeker 15 Mart 2011 Paylaş 15 Mart 2011 Axa 675 TL Allianz 1100TL - 200 TL ford servis indirimi. Ak sigorta 1000 TL Bu fiyatları ford servisi bünyesindeki kasko bölümünden aldım. Arabanın 15000 bakımı geldi 200 TL diyorlar bakım için koç alyanz aksa aynı fiyat gibi oluyor aslında fikir verirseniz sevinirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2011 Paylaş 15 Mart 2011 Allianz'da, öğretmen indirimi girildi mi ? Yorum bağlantısı
Fatih Ada 15 Mart 2011 Paylaş 15 Mart 2011 axa neden bukadar ucuz? hasarsızlık kademesi var ise yada o otonun hasar dengesi iyi ise,axa kaçırmamak için ucuz fiyat verebiliyor.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mart 2011 Paylaş 16 Mart 2011 Şu durumda aralarındaki fark yüksek. Bence AXA gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mart 2011 Paylaş 16 Mart 2011 Arabaya ve model yılına göre değişiyor arkadaşlar.. Az önce % 30 hasarsızlık indirimli 2002 mondeo trend için fiyat çalıştım... Allianz F-Kasko 1014 Axa 1115 Ergo 1600 lira standart fiyatı çıktı.. Ergo % 30 daha ekstra indirim verebileceğini söyledi.. Bununla 1120 liraya geliyordu.. Şu an gördüğüm, Axa yeni modellerde ucuz ama eski modellerde pahalı.. Şu an yine bir fiyat çalıştım... Bu sefer sadece Axa ile Allianz'ı karşılaştırdım.. 2009 model Mercedes C180 1,6 Yeni tescil bir araç.. Axa 1600 lira.. Allianz 1100 lira çıktı... Renonun ticarisinde Axa ucuz.. Fransızlarda Axa ucuz... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mart 2011 Paylaş 16 Mart 2011 Benim merso yu ulu orta yazma demedim mi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mart 2011 Paylaş 16 Mart 2011 Seninki değil bu... Seninki 2011 değilmiydi Yorum bağlantısı
Sedat Şeker 16 Mart 2011 Yazar Paylaş 16 Mart 2011 (düzenlendi) Allianz'da, öğretmen indirimi girildi mi ? Abi geçen yıl da aynı yerde Ak sigortayı 1160' a yaptırmıştım bu yılda aynı fiyat çıkarıyorlar anlamadım. tabi bu fiyatları telefonda aldım. Alyanzda 200 tl servis indirimi ile 900 tl ye geliyor Aksa 675 + 200de arabanın bakımı geldi 875'e geliyor. Bu açıdan 25 TL fark var ikisi arasında. Aslında ben 30 üstü yaş indirimi, % 30 hasarsızlık ve öğretmen indirimi 700'e yaptırırım diye düşünüyordum. Galiba sadece birini dikkate alıyorlar. Şu durumda aralarındaki fark yüksek.Bence AXA gibi duruyor. Axa ya bakım üçretide katılınca Alyanz F ile arada 25 tl fark kalıyor Alyanz da 200 tl servis indirimi var Axa , agresif. Allianz derim. Abi agresif derken arabayı heryere park etme, üçüncü vitesi geçme mi diyorsun 16 Mart 2011 tarihinde Sedat ?eker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mart 2011 Paylaş 16 Mart 2011 Aslında ben 30 üstü yaş indirimi, % 30 hasarsızlık ve öğretmen indirimi 700'e yaptırırım diye düşünüyordum. Galiba sadece birini dikkate alıyorlar. Ayrı ayrı haklardır... İkisinden de faydalanabilirsiniz.. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 16 Mart 2011 Paylaş 16 Mart 2011 (düzenlendi) Abi geçen yıl da aynı yerde Ak sigortayı 1160' a yaptırmıştım bu yılda aynı fiyat çıkarıyorlar anlamadım.tabi bu fiyatları telefonda aldım. normal.. arabanız 1 yaş daha yaşlandı,yedek parça fiyatlarında artış oldu,hasar frekanslarında değişiklik oldu.. genelde müşteri olarak ucuz olsun isteriz,unutmayın (özel indirimleriniz yok ise) acente kendi komisyonundan keserek size daha iyi fiyat sunmaz çünkü o komisyonda onun ekmek teknesi.. sizin teminatlarınızdan keserek fiyatı uygun hale getirir.. bu sebeple çok uygun bir fiyat veriliyorsa kesinlikle alıp teminatlarına bakın,işinize gelirse yaptırın.. 16 Mart 2011 tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sedat Şeker 16 Mart 2011 Yazar Paylaş 16 Mart 2011 Yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 17 Mart 2011 Paylaş 17 Mart 2011 Groupama dan da fiyat aldınız mı? beniki yıldır groupamada yaptırıyorum sgortamıçalışmasından da memnunum.iki kez işim düştü birinde marsbiel(umarım doğru yazmışımdır)de küçük bir ezik yapmıştım diğerinde de bir öğrenci kampüste sola sinyal verip sağa üzerime dönmüş sol açmurluğumu zezmişti ikisinde de hemen eksper gönderdiler ikincisinde de bildirdiğim andan itibaren sürekli telefonla destek verip çekici yi 15 dk içinde gönderdiler( ikame araç için çekiciyle servise gitmasi gerkli diye duymuştum o nedenle çekici istemiştim ) kiralık aracımı da ertesi gün öğleden önce iş yerime kadar gönderip teslim etmişlerdi. Yorum bağlantısı
Serkan Armahan 17 Mart 2011 Paylaş 17 Mart 2011 Alyanzda 200 tl servis indirimi ile 900 tl ye geliyor Aksa 675 + 200de arabanın bakımı geldi 875'e geliyor. Bu açıdan 25 TL fark var ikisi arasında. hesapta hata var.. AXA 675 kasko 200 tl bakım = 875 tl Allianz 1100 kasko (200) tl bakım = 1100 tl ama yinede Allianz derim, inşallah ihtiyaç duymazsınız ama olurda lazım olursa 200tl'nin farkını ancak o zaman anlarsınız Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mart 2011 Paylaş 17 Mart 2011 hesapta hata var..AXA 675 kasko 200 tl bakım = 875 tl Allianz 1100 kasko (200) tl bakım = 1100 tl Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2011 Paylaş 17 Mart 2011 Axa 675 TL Allianz 1100TL - 200 TL ford servis indirimi. Ak sigorta 1000 TL Bu fiyatları ford servisi bünyesindeki kasko bölümünden aldım. Arabanın 15000 bakımı geldi 200 TL diyorlar bakım için koç alyanz aksa aynı fiyat gibi oluyor aslında fikir verirseniz sevinirim. Sadece prime bakılacaksa Axa tabi ki mantıkı bir seçenek. Ancak ben aracımın perte çıkması için, hasarın araç bedeline oranının %85 olmasını şart koyan bir firmayı tercih etmem mesela. Ya da deprem hasarlarında muafiyet uygulanmasını istemem. Tabi selde de. Üstelik bunlar full kasko denen poliçede yer alıyorsa... Yukardaki muafiyetlerin aldığınız teklliflerde olup olmadığını bilmiyorum. Ancak konuya sadece primle yaklaşırsanız, hasar anında sizin karşınıza bu muafiyetler çıkarsa ne yapacaksınız? düşünmek gerekir. Tüm teklifleri yazılı alarak aldıysanız teminatları karşılaştıralım beraber, ona göre karar verelim. Genel olarak bu üç şirket arasında en geniş teminatları veren Allianz'dır. F kasko avantajını kullanın, verdiğiniz farkı (Allah gösretmesin) kaza anında misli misli alıp, rahat ederiniz. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Sedat Şeker 17 Mart 2011 Yazar Paylaş 17 Mart 2011 Sadece prime bakılacaksa Axa tabi ki mantıkı bir seçenek. Ancak ben aracımın perte çıkması için, hasarın araç bedeline oranının %85 olmasını şart koyan bir firmayı tercih etmem mesela. Ya da deprem hasarlarında muafiyet uygulanmasını istemem. Tabi selde de. Üstelik bunlar full kasko denen poliçede yer alıyorsa...Yukardaki muafiyetlerin aldığınız teklliflerde olup olmadığını bilmiyorum. Ancak konuya sadece primle yaklaşırsanız, hasar anında sizin karşınıza bu muafiyetler çıkarsa ne yapacaksınız? düşünmek gerekir. Tüm teklifleri yazılı alarak aldıysanız teminatları karşılaştıralım beraber, ona göre karar verelim. Genel olarak bu üç şirket arasında en geniş teminatları veren Allianz'dır. F kasko avantajını kullanın, verdiğiniz farkı (Allah gösretmesin) kaza anında misli misli alıp, rahat ederiniz. Saygılarımla. Evren bey bu benim telefondan aldığım full kasko değerleri. Birde Alyanz 1100 TL ye yaparım 200 Tl de 10 gün sonra yapılacak olan bakım indirimi diyor = 900 TL yapmaz mı ? Yorum bağlantısı
Sedat Şeker 26 Mart 2011 Yazar Paylaş 26 Mart 2011 Allianz'da, öğretmen indirimi girildi mi ? Abi bugün yaptırdım kaskoyu ööretmen indirimi+30 yaş üstü derken Allianz 1120 den 800'e düştü 200 TL de servis indirimi 600' geliyor ) iyi oldu arabanın fiyatınıda 37500 TL gösteriyor kaskoda Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 Abi bugün yaptırdım kaskoyu ööretmen indirimi+30 yaş üstü derken Allianz 1120 den 800'e düştü 200 TL de servis indirimi 600' geliyor ) iyi oldu arabanın fiyatınıda 37500 TL gösteriyor kaskoda 30 yaş indirimi, aslında bir indirim değil kısıtlamadır.. Bu anlatıldı değil mi ? Yorum bağlantısı
Sedat Şeker 26 Mart 2011 Yazar Paylaş 26 Mart 2011 30 yaş indirimi, aslında bir indirim değil kısıtlamadır.. Bu anlatıldı değil mi ? Yoo kısıtlamadan falan bahsetmediler. Kötü birşey değildir inşallah. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 Allianz poliçesinde bu durum seçimliktir.. Bunu seçerseniz, poliçe primi % 17 düşer ancak; buna karşılık aracı sadece belirlenen sürücüler kullanırken tam teminattan faydalanılır.. Yani; Sizin ehliyet bilgileriniz girildi ve bu poliçe sizin adınıza düzenlendi ise, siz kullanırken bir kaza yaparsanız sorun yok.. Bu poliçede ismi bildirilmemiş bir kişi aracı kullanırken kaza yaparsa, hasar % 17 muafiyet ile ödenir.. Poliçe elinizde ise ilk madde de bunlar yazar.. Zaten bunun adı da 30 yaş indirimi değildir.. Allianz'da bu klozun adının 30 yaş indirimi olarak bilinmesinin sebebi Bu sürücü kısıtlaması ve indirimin 30 yaş üstü ve en az 3 yıllık ehliyet sahibi kişilere verilebilmesidir.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts