Tansu Kalafatoğlu 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Çağlar Bayur yazdı: bir zeytin almışım böyle kımll kımıl, unutulmaz yani, ama nasıl yağlı güzel üfff Aracı gıdaları aradan çıkardım. Pestisit aldım. Direkt onu yiyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Gişedeki ikinci kazanın videosu. Direkt vurmuş. Böyle bi vurma şekli yok yani. https://www.instagram.com/reel/DILpoM9oGcV/?igsh=MXJidHF2ejl1NHB6Mw== 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan Paylaş 8 Nisan yerde şeritler mi yok ben mi görmüyorum? ayrıca dikey ses çıkartan hız azaltıcı şertiler de hemen yapılabilir buraya lazım demek ki Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Peki madem adam mı suçlu yol mu suçlu karar veremediğimiz bu durumlar yaşanmasın diye bu HGS gişelerini kaldıramıyor muyuz? Sene olmuş 2025. Yapay zeka ile Radar cezası yazabiliyor polisimiz. Ulaştırma bakanlığımız bu gişeleri plaka okuyacak hale getirip neden direkt plakaya yazmıyor? Yaz adamın plakasına eve gidince ayrıca bir sistemden ödesin. Saçmalık bu gişe sistemi zaten 1980'lerde değiliz. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Bu durum çeşitlilikten kaynaklanıyor. Yıllardır Göcek Tüneline durur para ödenir, orada bu şekil bir kaza görmedik duymadık hiç. Ama İstanbul’da bir çok gişe bariyersiz iken, özel işletmelerin bariyerli uygulamaları kafa karışıklığına, dalgınlık halinde ölümcül hatalara sebep olmaktadır. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Gişeyi göremeyen adama ne yapsan boş. Trafiğe çıkmaması lazım. Taviz tavizi doğurur. Adam gişeyi göremiyor diye gişeyi kaldırırız. Yarın yolu göremiyorum der. Yolu mu kaldıralım 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Taviz tavizi doğurur. Adam gişeyi göremiyor diye gişeyi kaldırırız. Bu taviz değil. İşkenceyi ortadan kaldırmış oluruz. Herkes mecbur mu otoban ortasında dur kalk yapmaya ya da bu çok mu oturmuş, sağlıklı bir sistem ki kaldırmanın adı taviz olsun? Ak git. Teknoloji halletsin. Hem millet dur kalk yapıp yakıt israf etmez hem de tehlikelerin önüne geçilir. O adam belli 700 kilometre çok iyi geldi de o gişede dalgınlık anına denk geldi, bilemeyiz. Bir yerde her hafta kaza oluyorsa hatta haftada 2 tane kaza oluyorsa bence suçu sürücüye yüklememeli. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 Nisan Paylaş 9 Nisan bu yolları sık kullanıyorum gişelere yaklaşırken kalabalık olmayanı seçmeye çalışırken hıza dikkat etmiyoruz Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Nisan Paylaş 9 Nisan oto geçiş varsa gişe olmaz, hatta gişe dedikleri beton yığını hiç olmamalı, bırak aksın trafik, koyarsın biraz geriden sıklaşacak şekilde hafifden şerit hız kesiciler millet sesten titreşimden anlar rahatsız olur az yavaşlar, kamera okur geçer bitti, gişe ne, duracaksında nakit vereceksin daha çok kar yapacaklar, yaptıkları buna zorlamak bence... 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Öyle böyle şöyle derken hırsızın hiç suçu yoka gidecek bu durum. İnsan hayatı değerli iyi güzelde insan kendi hayatına değer vermezse ben ne yapabilirim hem vatandaş hem devlet olarak? Bu bir anlık dalgınlık falan değil. Metrelerce ötede gişe tabelası bellidir hız tabelaları bellidir, gişe hız sınırı 30 dur falan, tabelaların birini kaçırırsan diğerini muhakkak görürsün, trafiği takip edersin, yorgunsan kenara çekersin bi elini yüzünü yıkarsın eee onu yapma bunu yapma o var mıydı bu yokmuydu nerde devlet nerde bilmem ne. Eleştirebileceğimiz şeyler tabiki var ama önce iğneyi bir batıralım kendimize. 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Nisan Paylaş 9 Nisan fransa, italya otoyollarında da gişe var. Telepass geçişleri var. Abd’de de var. Her yerde var. İnsanlar sorumsuzlaştı. Rahatlığını daha da artırırsak yarın daha basit örneklerle kaza haberleri duyarız. ayrıca kaçak geçiş çok fazla. Bir de gişeyi kaldırsan tonla olacak. şirket sürekli dava açmak zorunda mı? Bunun için bir sürü çalışan tutup para harcıyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Sağda mecburen durup lastiğiyle, arızasıyla uğraşan bir ailenin aracına girmemiş iyi ki. Ya ben o tırın arkasında motosikletle bekliyor olsam? 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Nisan Paylaş 9 Nisan İlkay Başaran yazdı: Ya ben o tırın arkasında motosikletle bekliyor olsam? Sonumuz son durak filmi gibi olacak doğrudan veya dolaylı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Metin Akbal yazdı: Sonumuz son durak filmi gibi olacak doğrudan veya dolaylı ilk filmde miydi tomruk kamyonu sahnesi vardı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Nisan Paylaş 9 Nisan İlkay Başaran yazdı: ilk filmde miydi tomruk kamyonu sahnesi vardı. 2 olması lazım. İlki uçak kazasıydı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Gişeler kaldırılmalı bir şekilde.. Ancak bu olaylarda gişe olmasa bile bu sürücüler sağdan giden tırın altına girebilecek durumdaydı diye düşünüyorum.. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Konu gişe değilki. İnatlaşıp gişenin olduğu kanallarda sıkışan araba görmedik mi? Ortadaki betona kafadan giren insanlar görmedik mi? Bin tane tabela var öncesinde. Tabakhaneye poh yetiştirmiyorsa kurala uyup yavaşlasın. Herkes kendini ambulans sanıyor. Sorsan "acelem vardı". Zaten yolda hız cezası yiyenin acelesi, uçak kaçıranın cenazesi var. Gişe o adama özel konmuyor. Hep orada. Herkes kaza yapmıyorsa sorun gişe olmasında değildir. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Nisan Paylaş 9 Nisan İzmir İkea kavşağında dur levhası var ( iki tane var kocaman) , doğal olarak duruyorum, arkadan kadın sürücü nasıl kornaya basıyor yürü diye. Uzaktan da selektör yapıyor, nasıl bir öz güven varsa ablada. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Mertol Kip yazdı: Konu gişe değilki. İnatlaşıp gişenin olduğu kanallarda sıkışan araba görmedik mi? Ortadaki betona kafadan giren insanlar görmedik mi? Bin tane tabela var öncesinde. Tabakhaneye poh yetiştirmiyorsa kurala uyup yavaşlasın. Herkes kendini ambulans sanıyor. Sorsan "acelem vardı". Zaten yolda hız cezası yiyenin acelesi, uçak kaçıranın cenazesi var. Gişe o adama özel konmuyor. Hep orada. Herkes kaza yapmıyorsa sorun gişe olmasında değildir. Şöyle bir gerçekte var. Kameralı gişeler çıktığından beri ben Anadolu otoyolunda köprü ve tünellerde gişede kaza haberi okumadım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Evren Erakçora yazdı: İzmir İkea kavşağında dur levhası var ( iki tane var kocaman) , doğal olarak duruyorum, arkadan kadın sürücü nasıl kornaya basıyor yürü diye. Uzaktan da selektör yapıyor, nasıl bir öz güven varsa ablada. Audi q 2 ya da bmw x1 artı şişme yelektir. Özel okula yetişiyordur.. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Nisan Paylaş 9 Nisan İlkay Başaran yazdı: Audi q 2 ya da bmw x1 artı şişme yelektir. Özel okula yetişiyordur.. Orada saçma bir alışanlık gelişmiş, yol diğer tarafın olduğu halde diğer taraf bekliyor, bizim taraf yürüyor. Olması gerekenin tam tersi yerleşmiş, bizim gibi köyden gelen 10 plakaya selektör yapıp korna çalıyor , vatandaş. Abla da herkes böyle yapıyor diye bize korna çalıyor, halbuki kocaman dur lehvası var. Okuma yok. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Evren Erakçora yazdı: İzmir İkea kavşağında dur levhası var ( iki tane var kocaman) , doğal olarak duruyorum, arkadan kadın sürücü nasıl kornaya basıyor yürü diye. Uzaktan da selektör yapıyor, nasıl bir öz güven varsa ablada. İzmir ve trafiği efsane ya. Başka hiçbir yerde öyle sürücülere rastlamadım ben. Ali Darbaz yazdı: Şöyle bir gerçekte var. Kameralı gişeler çıktığından beri ben Anadolu otoyolunda köprü ve tünellerde gişede kaza haberi okumadım Gişeyi kaldırdıktan sonra gişede kaza haberi olsaydı o gazeteciyi sorgulamak gerekirdi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Mertol Kip yazdı: İzmir ve trafiği efsane ya. Başka hiçbir yerde öyle sürücülere rastlamadım ben. Gişeyi kaldırdıktan sonra gişede kaza haberi olsaydı o gazeteciyi sorgulamak gerekirdi. Abi gişe gene var ama bariyer yok transit geçiyorsun abi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Nisan Paylaş 9 Nisan İyiki gişe varmış. Ölen kişi başka yerde bana da gelip vurabilirdi. Şimdi simülasyondan elenmiş oldu. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Ali Darbaz yazdı: Abi gişe gene var ama bariyer yok transit geçiyorsun abi. Yaw onda da ortadaki betona vuruyor insanlar. Bence hepsi kalksın. MTV yi yol yapmak için alıyorlar paralı yol ne demek ama realite öyle değil işte. :) Yorum bağlantısı
Recommended Posts