İlkay Başaran 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: S600 öldürmez. Bizde de var öyle şeyler. İnterpolün kırmızı bültenle aradığı kişi ile istanbul emniyet müdürü aynı s600 de ölmüşlerdi zırhlıydı hatta değil mi. 06 ac 600 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz İlkay Başaran yazdı: İnterpolün kırmızı bültenle aradığı kişi ile istanbul emniyet müdürü aynı s600 de ölmüşlerdi zırhlıydı hatta değil mi. 06 ac 600 sonra her akşam 1 dk ışıkları aç kapa yaptık. Ampül geldi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz İlkay Başaran yazdı: İnterpolün kırmızı bültenle aradığı kişi ile istanbul emniyet müdürü aynı s600 de ölmüşlerdi zırhlıydı hatta değil mi. 06 ac 600 Birde s.e.b adlı milletvekili vardı. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Oldukça tehlikeli bir tablo. Frene basmamak ve sağ sol dengesi kurtarıyor. https://www.instagram.com/reel/DNBEKXdtaWk/?igsh=YWRuM2JyeDJxc2cz 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: piyango gibi, şans denk gelebiliyor Senin gaza basıp kurtarman gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Koray Demir yazdı: Oldukça tehlikeli bir tablo. Frene basmamak ve sağ sol dengesi kurtarıyor. https://www.instagram.com/reel/DNBEKXdtaWk/?igsh=YWRuM2JyeDJxc2cz Helal olsun. Çoğunun aklına ilk frene basmak gelir. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Servet Aydın yazdı: Senin gaza basıp kurtarman gibi eski bir pilot demişti: gaz güldürür fren üzdürür 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Yol kenarında asla ve asla araçtan inip yanında durmamak lazım https://x.com/hlk5835/status/1965055666009338003?s=46 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yol kenarında asla ve asla araçtan inip yanında durmamak lazım https://x.com/hlk5835/status/1965055666009338003?s=46 BMW bundan dolayı runflat lastik koyuyordu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Evren Erakçora yazdı: BMW bundan dolayı runflat lastik koyuyordu. arıza da olabilir. Çiş bile olabilir. Durmamak lazım. Jantın üstünde giderim. Ya da çekici çağırırım 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: sonra her akşam 1 dk ışıkları aç kapa yaptık. Ampül geldi Bak bu iyiydi. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yol kenarında asla ve asla araçtan inip yanında durmamak lazım https://x.com/hlk5835/status/1965055666009338003?s=46 En korktuğum ikinci senaryo bu. İlki çocuk fırlaması. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mertol Kip yazdı: En korktuğum ikinci senaryo bu. İlki çocuk fırlaması. evet ya düşünsenize binbir güçlükle çocuk oluyor ama ergenlikte fırlama birine dönüşüyor. evlat olsa sevilmez. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Doğan Arşiray yazdı: evet ya düşünsenize binbir güçlükle çocuk oluyor ama ergenlikte fırlama birine dönüşüyor. evlat olsa sevilmez. Güçlükle oluyor derken? Benimki gayet keyifliydi valla ajsjsjsjd 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mertol Kip yazdı: Güçlükle oluyor derken? Benimki gayet keyifliydi valla ajsjsjsjd maddi anlamda tımammmı.... ühühhh 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: arıza da olabilir. Çiş bile olabilir. Durmamak lazım. Jantın üstünde giderim. Ya da çekici çağırırım Ankaradan gelirken sağ arka tekerim patlamıştı, müsait yer bulana kadar öyle ilerledim. Baya bi arandım uygun yer bulamadım, sellektör atanlar korna çalanlar filan sanki haberim yokmuş gibi davranıyorlar. İçerden "HABERİM VAR" diye bağırıyorum tabi duymuyorlar. Durduğumda janta ateş gibiydi el değmiyordu lastik tamamen parçalanmıştı. 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Ankaradan gelirken sağ arka tekerim patlamıştı, müsait yer bulana kadar öyle ilerledim. Baya bi arandım uygun yer bulamadım, sellektör atanlar korna çalanlar filan sanki sanki haberim yokmuş gibi davranıyor. İçerden "HABERİM VAR" diye bağırıyorum tabi duymuyorlar. Durduğumda janta ateş gibiydi el değmiyordu lastik tamamen parçalanmıştı. Yol kenarında yokmuşum gibi davranacak yer yoksa durmamak lazım, durmamda. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Ankaradan gelirken sağ arka tekerim patlamıştı, müsait yer bulana kadar öyle ilerledim. Baya bi arandım uygun yer bulamadım, sellektör atanlar korna çalanlar filan sanki haberim yokmuş gibi davranıyorlar. İçerden "HABERİM VAR" diye bağırıyorum tabi duymuyorlar. Durduğumda janta ateş gibiydi el değmiyordu lastik tamamen parçalanmıştı. Hayati tehlike yaratmaktan iyidir. Bundan sonra biz de öyle yapalım. Araç nasıl davranıyordu peki jant üzerinde giderken? Hız kaçtı? 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Hayati tehlike yaratmaktan iyidir. Bundan sonra biz de öyle yapalım. Araç nasıl davranıyordu peki jant üzerinde giderken? Hız kaçtı? 30-40 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Dörtlüyü yaktım ve direksiyonu sıkıca tutuyordum. Hangi yönün lastiği patlamışsa oraya doğru yöneliyor araç. Lastik parçalanana kadar bir süre daha ilerliyor araç. sonra lastikler yanaklardan parçalanmaya başlıyor. Janta binene kadar bi yer bulman lazım. Bindikten sonra ilerlemek çok tehlikeli. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Uff. En korktuğum şey. TIR ın tam kör noktasına denk geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Metin Akbal yazdı: Gectigimiz hafta Çorum da oldu. bunların hepsi devletin suçu. Trafik düzeni yok. Ne yaya için ne taşıt için. Caydırıcı ceza da yok. Yaya ve taşıt için. Kıza çok üzüldüm. Allah ailesine sabır versin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts