Mehmet Ozyurek Dün saat 07:01 Paylaş Dün saat 07:01 Bmw Togg'a çarpmadan önce de epey bir şey yaşamış gibi görünüyor. Ana etken hız, o yol tehlikeli bir yol. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 07:02 Paylaş Dün saat 07:02 Servet Aydın yazdı: Kimle? Araba ile. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Dün saat 07:10 Paylaş Dün saat 07:10 Bu Togg’ları da ne zaman kazada görsek sağı solu feci dağılıyor ama içindekiler hep hafif yaralı kurtuluyorlar. Bataryasının patladığını da görmedim. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 18:06 Paylaş Dün saat 18:06 Çağrı Alaf yazdı: Bu Togg’ları da ne zaman kazada görsek sağı solu feci dağılıyor ama içindekiler hep hafif yaralı kurtuluyorlar. Bataryasının patladığını da görmedim. İyi bişey arabanın parçalara ayrılması 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Fındık kadar ama sağlam. https://www.instagram.com/reel/DU2_cVLDAfA/?igsh=MXNrbjd6NHVidzcwYw== 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Fındık kadar ama sağlam. https://www.instagram.com/reel/DU2_cVLDAfA/?igsh=MXNrbjd6NHVidzcwYw== İşin kötüsü ne biliyor musun.. Bunların trafik sigortası bile yok. 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: İşin kötüsü ne biliyor musun.. Bunların trafik sigortası bile yok. Kaskon yoksa yandın o zaman. Adamla uğraş dur. Uzak durayım bunlardan. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Kaskon yoksa yandın o zaman. Adamla uğraş dur. Uzak durayım bunlardan. Uzak dur. Namahrem bunlar. 5 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Uzak dur. Namahrem bunlar. Başkasının Ami'si diye mi? 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Emre Şimşek yazdı: Başkasının Ami'si diye mi? Poliçesi yok diye 🙈 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Emre Şimşek yazdı: Başkasının Ami'si diye mi? E yani.. Bizim ami'miz olsa duramazdık 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ami sağlam kalmış da içindekinin yediği g kuvvetini tatmak istemezdim. 450 kg lik aletle 1500 kg alet kafa kafaya. 50 ile doğu yönüne giderken 1 saniyede 45 le batı yönüne hareket Darbeyi emecek alan da yok.. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ami sağlam kalmış da içindekinin yediği g kuvvetini tatmak istemezdim. 450 kg lik aletle 1500 kg alet kafa kafaya. 50 ile doğu yönüne giderken 1 saniyede 45 le batı yönüne hareket Darbeyi emecek alan da yok.. G iki katına çıkmış olacak değil mi, darbeyi sönümleyecek bir alan da yok. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Ami sağlam kalmış da içindekinin yediği g kuvvetini tatmak istemezdim. 450 kg lik aletle 1500 kg alet kafa kafaya. 50 ile doğu yönüne giderken 1 saniyede 45 le batı yönüne hareket Darbeyi emecek alan da yok.. Evet. Fizikte itme momentum konusu. kütle X hızdaki değişim= kuvvet X zamandaki değişim . Kütle ve hızdaki değişim sabitse kuvvetle zaman ters orantlı , yani zaman artarsa kuvvet azalır. Ami nin çarpma bölgesi daha az olduğu için zaman kasa kısa. Bu yzüden kuvvet çok daha büyük. Yorum bağlantısı
Recommended Posts