Mehmet Göktürk 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Pilotaj hatası var. niye oralara gitmiş ve ayağı frende olduğu yerde sayıyor. Önce bi geri git de yolu gör kardeşim. Bekleyerek nereye kadar...???? Arabasına dikkat eden adam biraz bekler orda diğerleri gibi dambır dumbur gitmez. Ön dudakları çoğu araç orda vurur. planlı dikkatli gitmek lazım. şirket arabası olanlar şeetmesin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Bilmeyen yazar. Arka tekerler aşağı yukarı 40 derecelik kısa sete takılmış, önde zemin kum toz, sıfır kalkış yapılacak, oradan çıkacak araç ya çok çeker olacak ya da salma şansı varsa geriden sapan etkisiyle çıkacak. Tabi bunu bilmeyenler için araç çıkamadı diye de yorumlar yapılabilir Alman tatlı tatlı cici suvcuğu çıkamıyor işte 15 Mayıs tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Servet Aydın yazdı: Bilmeyen yazar. Arka tekerler aşağı yukarı 40 derecelik kısa sete takılmış, önde zemin kum toz, sıfır kalkış yapılacak, oradan çıkacak araç ya çok çeker olacak ya da salma şansı varsa geriden sapan etkisiyle çıkacak. Tabi bunu bilmeyenler için araç çıkamadı diye de yorumlar yapılabilir Araç çıkamadı 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Haziran Paylaş 5 Haziran (düzenlendi) Üç sene çocuğu okul öncesi okuluna götürdüğüm yer. Adliye içi otoparktan uçan ilk hakim, bir kadın Muhtemelen böyle uçtu. Kadın fıtratı düşünmeden refleks gerektiren ya da ani karar alınması gereken şeyleri yapmaya uygun değil 5 Haziran tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Üç sene çocuğu okul öncesi okuluna götürdüğüm yer. Adliye içi otoparktan uçan ilk hakim, bir kadın Muhtemelen böyle uçtu. Kadın fıtratı düşünmeden refleks gerektiren ya da ani karar alınması gereken şeyleri yapmaya uygun değil Klasik kusurları, fren yerine gaza basmak.. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Haziran Paylaş 6 Haziran İlkay Başaran yazdı: Otmdir kesin haberlerde son birkaç ölümlü kazayı manuel viteste okudum. El freni çekmeyi unutunca kayan araba çok. mesela şu doblo. Kadınmış. Bunlar manuel. Ezen eziyor yani. Manuelde de frene basmayınca araç 3.viteste bile kendi gidiyor rolantide https://www.instagram.com/reel/DYj9VaHOSG2/?l=1&ig_mid=E9DBF4E5-8838-4BDE-B1C8-282D0670FF44&utm_source=igweb Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: haberlerde son birkaç ölümlü kazayı manuel viteste okudum. El freni çekmeyi unutunca kayan araba çok. mesela şu doblo. Kadınmış. Bunlar manuel. Ezen eziyor yani. Manuelde de frene basmayınca araç 3.viteste bile kendi gidiyor rolantide https://www.instagram.com/reel/DYj9VaHOSG2/?l=1&ig_mid=E9DBF4E5-8838-4BDE-B1C8-282D0670FF44&utm_source=igweb Senin hanımda Tailant kullanıyor dimi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: haberlerde son birkaç ölümlü kazayı manuel viteste okudum. El freni çekmeyi unutunca kayan araba çok. mesela şu doblo. Kadınmış. Bunlar manuel. Ezen eziyor yani. Manuelde de frene basmayınca araç 3.viteste bile kendi gidiyor rolantide https://www.instagram.com/reel/DYj9VaHOSG2/?l=1&ig_mid=E9DBF4E5-8838-4BDE-B1C8-282D0670FF44&utm_source=igweb İllaki olur evet ama gazı freni karıştıracak birinin altında otm çok daha tehlikeli. Gazı freni karıştıracak acemilikte sürücü muhtemelen stop ettirmiş olur zaten. Yardırıp gitmesi otmden daha düşük ihtimal 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Topukluyla paspas pedala katlanir polo ucan hali polo Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Ali Darbaz yazdı: Senin hanımda Tailant kullanıyor dimi. Hem onu hem hibriti kullanıyor. Arada egea falan da kullanıyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bu kaza videosuna bakınca, ne düşünüyorsunuz. Burada Suv şerit değiştirecekken aynasına bakmış, sonra otobüsü görmüş geri şeridine geçmiş. Lakin İett şöförü paniklemiş, direksiyonu kırmış. Otobüs şöförünün fazla heyecanlandığını düşünüyorum, https://x.com/AksanSertac/status/2093401642892669300?s=20 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce O hat Bn1 Halkali Eminonu çok kullandim kullaniyorumda sahil yolunda ozellikle boş saatlerde malesef gereksiz hizlilardı. Otobusun hizi vs belli degil ancak suv soforu suan tutuklandi. Kazaya sebebiyet vermek. O girmek istedigi sapagin yaklasik 500mt sonrasinda tekrari var. Vay gidene yani. Ali Darbaz yazdı: Bu kaza videosuna bakınca, ne düşünüyorsunuz. Burada Suv şerit değiştirecekken aynasına bakmış, sonra otobüsü görmüş geri şeridine geçmiş. Lakin İett şöförü paniklemiş, direksiyonu kırmış. Otobüs şöförünün fazla heyecanlandığını düşünüyorum, https://x.com/AksanSertac/status/2093401642892669300?s=20 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: O hat Bn1 Halkali Eminonu çok kullandim kullaniyorumda sahil yolunda ozellikle boş saatlerde malesef gereksiz hizlilardı. Otobusun hizi vs belli degil ancak suv soforu suan tutuklandi. Kazaya sebebiyet vermek. O girmek istedigi sapagin yaklasik 500mt sonrasinda tekrari var. Vay gidene yani. Otobus 61 km hız yapıyormuş. Gpsli kamerası varmış içerde. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) otobüs şoförlerininde her can taşıyan aracı kullananlar gibi eğitimli olması lazım bence, pilot gibi makinist gibi, eğitimli diyor ama nasıl eğitimmiş bu, düz şoföre vermeyeceksin bunları, bastın frene ama direksiyon kırma, hafif manevra ile dayan araca gitsin, önünde tutarsın hatta şeridine geri sokarsın onu, anca araç zarar görür, ağır vasıta kullanıyorsun hart diye kaçmayacaksın... şimdi buradan yazmak kolay diyeceksiniz tabii ama eğitim bu duruma düşmemek için var zaten, eğitim ve deneyim refleksi ve korku refleksini yener, hele motorsiklette.... 1 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Arabanın sürücüsü tutuklandı. Otobüs şöfürü çok suçlu değil. Keşke hiç istifini bozmasaydı Ama fizik öyle bir şey ki, otobüs düz gitse minicik araba yüzünden devrilebilirdi. Var böyle örnekler. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bence otobüs şoförü hatalı. Direksiyonu sıkı sıkıya tutup dümdüz devam etmeliydi. Ben geçmişte tilkiye çarpmamak için refleksle direksiyonu kırıp bariyere çarptıktan sonra takla atmıştım. Hataydı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce öndeki araba trafik açısından kusurlu, ölüm vakası için net otobüs şoförü. sağa direksiyon kırıp nereden manevra yapıp kaçacığını hesap etti ki? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: öndeki araba trafik açısından kusurlu, ölüm vakası için net otobüs şoförü. sağa direksiyon kırıp nereden manevra yapıp kaçacığını hesap etti ki? Reflekstir o bilinçli yapmamıştır. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Öndeki setler yüzünden frene basarak yavaşladım. O sırada motosikletli kurye benim fren basmamı görünce oda frene basınca arkası atıp mötü üzerine düştü. Mötü üzerinde bir süre kaydı. Allahtan onun üstüne düştü çünkü kaskıda yoktu. Ben durmadım gittim. Şimdi benim ne suçum var ki durayım. 40 km hızla gidilen yolda 25 km hıza düşmüştüm yoldaki setlerden dolayı. zaten frenede basmadımki, klasik hypermiling süzülerek yavaşlıyordum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce refleksi ile insan öldürmüş o zaman 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Mertol Kip yazdı: Bence otobüs şoförü hatalı. Direksiyonu sıkı sıkıya tutup dümdüz devam etmeliydi. Ben geçmişte tilkiye çarpmamak için refleksle direksiyonu kırıp bariyere çarptıktan sonra takla atmıştım. Hataydı. Mertol Kip yazdı: Reflekstir o bilinçli yapmamıştır. Refleks ile oluyorsa ve buna bir sebep varsa(suv’un ani hareketi), otobüs şoförü neden hatalı olsun ki? Refleksif bir durum istem dışı. Simülasyon olsa ve bütün şoförleri bu olaya maruz bıraksak muhtemelen ilkinde bir çok sürücü aynı hataya düşer. Ölenlerden sorumlu tutmak mantıklı gelmiyor. Zamanında Sully’nin nehre uçak indirmesi gibi bir durum aslında. Filmi izleyenler hak verecektir. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Öndeki setler yüzünden frene basarak yavaşladım. O sırada motosikletli kurye benim fren basmamı görünce oda frene basınca arkası atıp mötü üzerine düştü. Mötü üzerinde bir süre kaydı. Allahtan onun üstüne düştü çünkü kaskıda yoktu. Ben durmadım gittim. Şimdi benim ne suçum var ki durayım. 40 km hızla gidilen yolda 25 km hıza düşmüştüm yoldaki setlerden dolayı. zaten frenede basmadımki, klasik hypermiling süzülerek yavaşlıyordum. Herşeyden önce insan olduğun için. Durup bi bakarsın iyi misin birader dersin, ambulans çağırayım mı dersin, adam telefonunu o an düşürmüş olabilir, birini aramamı ister misin dersin? Dersin de dersin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Herşeyden önce insan olduğun için. Durup bi bakarsın iyi misin birader dersin, ambulans çağırayım mı dersin, adam telefonunu o an düşürmüş olabilir, birini aramamı ister misin dersin? Dersin de dersin. Abi adam polemiğe gireriz durduk yere başıma iş alırım diye görmemiş gibi yaptım. Düştüğünü iç dikiz aynadan gördüm. Ellerini havaya kaldırırp bana kısık gözlerle baktı. Ama arkasındaki adam durdu. mecbur duracak yolu kapatıyordu. Emre Şimşek yazdı: Refleks ile oluyorsa ve buna bir sebep varsa(suv’un ani hareketi), otobüs şoförü neden hatalı olsun ki? Refleksif bir durum istem dışı. Simülasyon olsa ve bütün şoförleri bu olaya maruz bıraksak muhtemelen ilkinde bir çok sürücü aynı hataya düşer. Ölenlerden sorumlu tutmak mantıklı gelmiyor. Zamanında Sully’nin nehre uçak indirmesi gibi bir durum aslında. Filmi izleyenler hak verecektir. Refleks demişken 10 sene önceki vukuatım. Tabi gene durmadım. 33 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts