Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emre Şimşek yazdı: Refleks ile oluyorsa ve buna bir sebep varsa(suv’un ani hareketi), otobüs şoförü neden hatalı olsun ki? Refleksif bir durum istem dışı. Simülasyon olsa ve bütün şoförleri bu olaya maruz bıraksak muhtemelen ilkinde bir çok sürücü aynı hataya düşer. Ölenlerden sorumlu tutmak mantıklı gelmiyor. Zamanında Sully’nin nehre uçak indirmesi gibi bir durum aslında. Filmi izleyenler hak verecektir. Otobüs şoförü o. Sadece kendi hayatından sorumlu değil. Reflekslerini kontrol etmeyi öğrenmeli. Ali'nin dediği gibi eğitimle yontmazsan o refleks çok daha cana mal olur. Sorumluluğun dereceleri var. Birinci derece sorumluluk başka bir şey ikincil derece sorumluluk başka bir şey. Eğer o şoför eğitimli olmuş olsa ve direksiyonu kırmamış olsa o salağın arabasına çarpardı ama iki kişi ölmeyebilirdi. Hani taksirle ölüme sebebiyet vermek var ya işte o suç. O direksiyonu kırdığında araba devrilse sonuç çok daha vahim de olabilirdi. Oysa kafadan o salağın arabasına çarpsa çok çok o arabanın içindekiler zarar görürdü. fair enough. Ali Darbaz yazdı: Abi adam polemiğe gireriz durduk yere başıma iş alırım diye görmemiş gibi yaptım. Düştüğünü iç dikiz aynadan gördüm. Ellerini havaya kaldırırp bana kısık gözlerle baktı. Ama arkasındaki adam durdu. mecbur duracak yolu kapatıyordu. Ali hem sana kötü bir şey söylemek istemiyorum hem de eğitilebileceğine inanmıyorum. Şansını zorlayıp beni forum kurallarını ihlal etmeye zorlama. Kısık gözle bakmamıştır o sülaleni yad ediyordur. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Burda şöförün tepesinden çekim var. https://x.com/bosunatiklama/status/2093710687344226481 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Ali hem sana kötü bir şey söylemek istemiyorum hem de eğitilebileceğine inanmıyorum. Şansını zorlayıp beni forum kurallarını ihlal etmeye zorlama. Kısık gözle bakmamıştır o sülaleni yad ediyordur. Hayda, IRC lastikli çin motoru frene basınca arkası atıyorsa benim ne suçum günahım var. Aramızda var 3 araba boy. Chevrolet Cruze ile 5 yıl önce yaşadığım vukuatı. Önde kendi halinde giden adamım. Niye bana küfür ediyonki . Şu sete doğru şerit değiştirmeden 30 km hızla süzülüyorken benim adama yarattığım negatif etki ne olaydıki adam düştü . 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Hayda, IRC lastikli çin motoru frene basınca arkası atıyorsa benim ne suçum günahım var. Aramızda var 3 araba boy. Chevrolet Cruze ile 5 yıl önce yaşadığım vukuatı. Önde kendi halinde giden adamım. Niye bana küfür ediyonki . Şu sete doğru şerit değiştirmeden 30 km hızla süzülüyorken benim adama yarattığım negatif etki ne olaydıki adam düştü . Olm adamın neden düştüğünün ne önemi var? Düştü mü? düştü. Durup bi sorsana Sana söven ben değilim. Gözünü kısan sövmüş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Olm adamın neden düştüğünün ne önemi var? Düştü mü? düştü. Durup bi sorsana Sana söven ben değilim. Gözünü kısan sövmüş. Abi ben senden korkmaya başladım. İnstagramıda gizliye almışsın. Eskiden ne yapıyor diye arada bakardım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sonra başımıza böyle bir vukuat gelmesin abi. Burda altı üstü yol vermediler birbirlerine, Bense adamı düşürmüşüm https://x.com/avemreyasar/status/2093644972377411777?s=20 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi ben senden korkmaya başladım. İnstagramıda gizliye almışsın. Eskiden ne yapıyor diye arada bakardım. Ne gizlisi? Benim hesap en başından beri hep kilitli zaten, hiç açık olmadı. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Abi ben senden korkmaya başladım. İnstagramıda gizliye almışsın. Eskiden ne yapıyor diye arada bakardım. Sen benim onlyfansa baksana Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Mertol Kip yazdı: Ne gizlisi? Benim hesap en başından beri hep kilitli zaten, hiç açık olmadı. Hımm, demekki beni banlamışsın 😨 İlkay Başaran yazdı: Sen benim onlyfansa baksana Bu onlyfan işine bende girmek istiyorum, iyi para 💰 getiriyor diyolar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts