Ali Darbaz Dün saat 21:53 Paylaş Dün saat 21:53 Mertol Kip yazdı: Ne gizlisi? Benim hesap en başından beri hep kilitli zaten, hiç açık olmadı. Hımm, demekki beni banlamışsın 😨 İlkay Başaran yazdı: Sen benim onlyfansa baksana Bu onlyfan işine bende girmek istiyorum, iyi para 💰 getiriyor diyolar. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ali yanlış anlama aynı durum benim için de geçerli, sen onlyfans hesabı açsan eşin bile izlemez 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi adam polemiğe gireriz durduk yere başıma iş alırım diye görmemiş gibi yaptım. Düştüğünü iç dikiz aynadan gördüm. Ellerini havaya kaldırırp bana kısık gözlerle baktı. Ama arkasındaki adam durdu. mecbur duracak yolu kapatıyordu. Refleks demişken 10 sene önceki vukuatım. Tabi gene durmadım. Onca sürüş bilmem nesi yapana kadar taralı alana girilmemesini bilmen gerekir. Yaya güvenli alanda ve sen tepesine çıkıyordun neredeyse 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce İnsan olarak düşen adama yardım etmeli. Ama millet hayvanlaştığı için suçu sende bulup saldırabilir de. İki durumun da açıklaması var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Servet Aydın yazdı: Onca sürüş bilmem nesi yapana kadar taralı alana girilmemesini bilmen gerekir. Yaya güvenli alanda ve sen tepesine çıkıyordun neredeyse Hyundai i10 ile öndeki minibüsün benim hızlanma çizgimle kesişeceğini düşünüp, arabanın yüklü enerjisini kaybetmemek için sollamaya erken çıkmıştım. 10 yıl önce ağır hypermilerdım, frene basmaya tahamülüm yoktu. Enerjimi korumaya takıntım vardı 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ali Darbaz yazdı: Hımm, demekki beni banlamışsın 😨 Seni neden banlayayım Ali? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ali Darbaz yazdı: 10 yıl önce ağır hypermilerdım, frene basmaya tahamülüm yoktu. Enerjimi korumaya takıntım vardı Şimdi? 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şimdi? O enerjisini fotoğraf çekip mesaj atmak için harcıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şimdi? Mertol Kip yazdı: O enerjisini fotoğraf çekip mesaj atmak için harcıyor. Artık frene basıp klima açabiliyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: Artık frene basıp klima açabiliyorum Onu diyorum işte. Ne oldu da frene basmaya karar verdin Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Onu diyorum işte. Ne oldu da frene basmaya karar verdin İntikal hızımı artırdım, 75 km süratten 95 km sürate yükseldim. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu onlyfan işine bende girmek istiyorum, iyi para 💰 getiriyor diyolar. Bunu nasi kaçırmisim ya ahahahahaha. İşte açsan ismi degisir sende only sen olursun. Youtube canli roman dugunleri kanali bile daha cok kazandirir. Ya hahahaha... 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Bunu nasi kaçırmisim ya ahahahahaha. İşte açsan ismi degisir sende only sen olursun. Youtube canli roman dugunleri kanali bile daha cok kazandirir. Ya hahahaha... Alina Darbazova 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Alina Darbazova Sinan Akgöl yazdı: Hep bir Türk erkeği ile İstanbul'da date yapmak isteyen asyalı turistleri bu arzularını yerine getirmeyi düşünmüştüm. Kanal ismide "Turkish Salaryman perfect Istanbul Date" fena olmazmı. 43 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts