Ali Darbaz Cumartesi 21:53 Paylaş Cumartesi 21:53 Mertol Kip yazdı: Ne gizlisi? Benim hesap en başından beri hep kilitli zaten, hiç açık olmadı. Hımm, demekki beni banlamışsın 😨 İlkay Başaran yazdı: Sen benim onlyfansa baksana Bu onlyfan işine bende girmek istiyorum, iyi para 💰 getiriyor diyolar. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Pazar 02:26 Paylaş Pazar 02:26 Ali yanlış anlama aynı durum benim için de geçerli, sen onlyfans hesabı açsan eşin bile izlemez 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 03:16 Paylaş Pazar 03:16 Ali Darbaz yazdı: Abi adam polemiğe gireriz durduk yere başıma iş alırım diye görmemiş gibi yaptım. Düştüğünü iç dikiz aynadan gördüm. Ellerini havaya kaldırırp bana kısık gözlerle baktı. Ama arkasındaki adam durdu. mecbur duracak yolu kapatıyordu. Refleks demişken 10 sene önceki vukuatım. Tabi gene durmadım. Onca sürüş bilmem nesi yapana kadar taralı alana girilmemesini bilmen gerekir. Yaya güvenli alanda ve sen tepesine çıkıyordun neredeyse 6 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 05:45 Paylaş Pazar 05:45 İnsan olarak düşen adama yardım etmeli. Ama millet hayvanlaştığı için suçu sende bulup saldırabilir de. İki durumun da açıklaması var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 05:52 Paylaş Pazar 05:52 Servet Aydın yazdı: Onca sürüş bilmem nesi yapana kadar taralı alana girilmemesini bilmen gerekir. Yaya güvenli alanda ve sen tepesine çıkıyordun neredeyse Hyundai i10 ile öndeki minibüsün benim hızlanma çizgimle kesişeceğini düşünüp, arabanın yüklü enerjisini kaybetmemek için sollamaya erken çıkmıştım. 10 yıl önce ağır hypermilerdım, frene basmaya tahamülüm yoktu. Enerjimi korumaya takıntım vardı 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 06:31 Paylaş Pazar 06:31 Ali Darbaz yazdı: Hımm, demekki beni banlamışsın 😨 Seni neden banlayayım Ali? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 06:32 Paylaş Pazar 06:32 Ali Darbaz yazdı: 10 yıl önce ağır hypermilerdım, frene basmaya tahamülüm yoktu. Enerjimi korumaya takıntım vardı Şimdi? 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 06:43 Paylaş Pazar 06:43 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şimdi? O enerjisini fotoğraf çekip mesaj atmak için harcıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 08:17 Paylaş Pazar 08:17 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şimdi? Mertol Kip yazdı: O enerjisini fotoğraf çekip mesaj atmak için harcıyor. Artık frene basıp klima açabiliyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 11:50 Paylaş Pazar 11:50 Ali Darbaz yazdı: Artık frene basıp klima açabiliyorum Onu diyorum işte. Ne oldu da frene basmaya karar verdin Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 11:59 Paylaş Pazar 11:59 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Onu diyorum işte. Ne oldu da frene basmaya karar verdin İntikal hızımı artırdım, 75 km süratten 95 km sürate yükseldim. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Pazar 15:47 Paylaş Pazar 15:47 Ali Darbaz yazdı: Bu onlyfan işine bende girmek istiyorum, iyi para 💰 getiriyor diyolar. Bunu nasi kaçırmisim ya ahahahahaha. İşte açsan ismi degisir sende only sen olursun. Youtube canli roman dugunleri kanali bile daha cok kazandirir. Ya hahahaha... 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 17:48 Paylaş Pazar 17:48 Sinan Akgöl yazdı: Bunu nasi kaçırmisim ya ahahahahaha. İşte açsan ismi degisir sende only sen olursun. Youtube canli roman dugunleri kanali bile daha cok kazandirir. Ya hahahaha... Alina Darbazova 6 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 21:33 Paylaş Pazar 21:33 (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Alina Darbazova Sinan Akgöl yazdı: Hep bir Türk erkeği ile İstanbul'da date yapmak isteyen asyalı turistleri bu arzularını yerine getirmeyi düşünmüştüm. Kanal ismide "Turkish Salaryman perfect Istanbul Date" fena olmazmı. Pazar 21:35 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 06:47 Paylaş Pazartesi 06:47 Ali Darbaz yazdı: Hep bir Türk erkeği ile İstanbul'da date yapmak isteyen asyalı turistleri bu arzularını yerine getirmeyi düşünmüştüm. Kanal ismide "Turkish Salaryman perfect Istanbul Date" fena olmazmı. açaydın kollarını gitme diyeydin. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Geçenlerde genç kızın motorla kaza yaptığı yerde bir genç daha ölmüş Bunlar zaten ölmek için yola çıkıyor bence. Ölmemeleri mucize https://x.com/haskologlu/status/2094676206192873693 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Geçenlerde genç kızın motorla kaza yaptığı yerde bir genç daha ölmüş Bunlar zaten ölmek için yola çıkıyor bence. Ölmemeleri mucize https://x.com/haskologlu/status/2094676206192873693 Çok iyi bir arkadaştı. Motosiklet grubundaydı. Allah rahmet eylesin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Çok iyi bir arkadaştı. Motosiklet grubundaydı. Allah rahmet eylesin. başınız sağ olsun 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Hımm, demekki beni banlamışsın 😨 Bak demek ki istek gönderince kabul ediyor muşum. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bunlar zaten ölmek için yola çıkıyor bence. Ölmemeleri mucize Hiç hoş bir yorum olmamış. İlkay Başaran yazdı: Çok iyi bir arkadaştı. Motosiklet grubundaydı. Allah rahmet eylesin. Huzur içinde yatsın. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Mertol Kip yazdı: Hiç hoş bir yorum olmamış. Az bile olmuş. Sınırsız motorcular yüzünden o yola giremeyen insanlar var. Korkuyorlar. Bölünmemiş yolda zevk için 170km hız yapana, şerit ihlali yapana ne denmesini bekliyorsunuz anlamıyorum ki. Kendi neyse de dengesini kaybedip yandaki insanlara vurup öldürsün mü. Ben de bazı insanları aklı başında sanıyorum cevap veriyorum yaa Yorum bağlantısı
Mertol Kip 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Az bile olmuş. Sınırsız motorcular yüzünden o yola giremeyen insanlar var. Korkuyorlar. Bölünmemiş yolda zevk için 170km hız yapana, şerit ihlali yapana ne denmesini bekliyorsunuz anlamıyorum ki. Kendi neyse de dengesini kaybedip yandaki insanlara vurup öldürsün mü. Ben de bazı insanları aklı başında sanıyorum cevap veriyorum yaa Ölmüş insanların arkasından yorum yaparken onların eşi dostu akrabası olduğunun unutulmamasını bekliyorum mesela. Aklı başında sanıyorum lafını görmezden geliyorum. Bir daha benzeri bir saldırgan tavır göstermeyeceğini umuyorum. Aksi halde gerektiği gibi cevap veririm. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Mertol Kip yazdı: Ölmüş insanların arkasından yorum yaparken onların eşi dostu akrabası olduğunun unutulmamasını bekliyorum mesela. Aklı başında sanıyorum lafını görmezden geliyorum. Bir daha benzeri bir saldırgan tavır göstermeyeceğini umuyorum. Aksi halde gerektiği gibi cevap veririm. Ben de herkese açık kamusal alanda güvenli alanlar bekliyorum. O yoldan korkmadan geçmek istiyorum. Benimki daha önemli. Şahsıma ve davranışlarıma hakaret içermediği sürece her türlü cevabı verebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 31 dakika önce Paylaş 31 dakika önce Ben de bazı insanları aklı başında sanıyorum ama sığır sığır yorum yapıyorlar yaa Madem ortaya yazınca oluyormuş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şahsıma ve davranışlarıma hakaret içermediği sürece her türlü cevabı verebilirsiniz. Sen de şahıslara dikkatli yorum yaparsan sorun kalmaz Tansu. Aklı başında yorumu hoş olmamış. Aklı başında biri olarak görmezden geliyorum demiş. Motorcuya gelince, ölmeden önce her şeyi diyebilirsin ama ölen birine bu tavrın hoş olmamış. Allah rahmet eylesin, öyle yapmasa iyi idi. Umarım diğer motorcular, daha dikkatli olur, geride bırakacaklarını ve diğer sürücüleri düşünerek hareket ederler. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts