İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İnsanı hayatta tutan şey kıvamında korku bence. Fazla cesaret herzaman zarar getiriyor. Mayın gibi giden arkadaşlarım var. Bu kaza için yazmıyorum. Birde eğitim sarhoşluğu oluyor sanırım, ben eğitim aldım tr nin en iyi adamından, artık peg sürterim. Öyle olmuyor işte, seni eğiten adamın bile cesaret etmeyeceği hızla giriyorsun ya da sana öğrettiği teori herzaman iş yapmıyor. Gerçek hayat öyle değil. Adv ist, zafer akçay izleyip ha böyle girecem böyle yapacam değil bu işler. Girmeyin abi, yatmayıverin virajda da. Ben korkuyorum süratten, yatırmaktan. Bunu dediğimde e ne biniyorsun o zaman diyor. 80 yaşına kadar binmek istiyorum ben. Erkeklik yapılacak makina değil bunlar.. Allah geride kalanlarına sabır versin. Ben karayolları yetkilisi olsam o virajın yüzeyini freze ile yontarım. Kimse istese de 50 ile bile giremez. Yoksa daha çok insan ölür orada. Kenarda izleyenler vb gaza geliyor sürücüler. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: Ben de bazı insanları aklı başında sanıyorum ama sığır sığır yorum yapıyorlar yaa Madem ortaya yazınca oluyormuş. Konu lafı endirek söylemek değil. İçeriğinin hakaret içerip içermemesi. Sığır sığır kelimesi hakaret içeriklidir ve bana söylendiği belli. Hakim bu cümleyi neden şimdi bu sohbetin devamında kurdun derse, endirek ortaya attım yaa deyin bakalım, ne diyecek size. Aklı başında ve hastalıklı davranış hakaret değildir. Ama anlamak istemeyene 2+2 nin 4 de deseniz kabul etmez. Garip fikirleriniz var. Neyi kimi savunduğunuzu anlamıyorum. Ortada toplumsal sorun var. Rahmet dileyip geçilecek bir konu değil. Bu kişiler isteyerek zevkine suç işliyor. Başkalarının hayatlarını tehlikeye atıyor. Ve öldü diye bu tarz insanlar hakkında yorum yapmayacağım öyle mi? Yaptığım yorum da genel. Ölen kişi için değil. "BUNLAR" demiştim. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Konu lafı endirek söylemek değil. İçeriğinin hakaret içerip içermemesi. Sığır sığır kelimesi hakaret içeriklidir ve bana söylendiği belli. Hakim bu cümleyi neden şimdi bu sohbetin devamında kurdun derse, endirek ortaya attım yaa deyin bakalım, ne diyecek size. Aklı başında ve hastalıklı davranış hakaret değildir. Ama anlamak istemeyene 2+2 nin 4 de deseniz kabul etmez. Garip fikirleriniz var. Neyi kimi savunduğunuzu anlamıyorum. Ortada toplumsal sorun var. Rahmet dileyip geçilecek bir konu değil. Bu kişiler isteyerek zevkine suç işliyor. Başkalarının hayatlarını tehlikeye atıyor. Ve öldü diye bu tarz insanlar hakkında yorum yapmayacağım öyle mi? Yaptığım yorum da genel. Ölen kişi için değil. "BUNLAR" demiştim. Bak ne güzel demek ki kendine gelince şahsi alabiliyorsun. Demek ki ortaya yazıp ben şahsını işaret etmedim demekle BUNLAR yazdım demekle de olmuyormuş o işler. Beni alıntıladığın zaman şahsi olur alıntılamazsan şahsi olmaz. (senin mantığınla yazdım) Ama benim yazdığım alıntılayıp "garip fikirleriniz var" yazarsan bu banadır. Bence ölmüş insanın arkasından kötü söz etmemek ya da edilmemesini beklemek hiç de garip değil. Ölmüş gitmiş artık hesabı fanilerle değil. Ölen insanın arkasından yorum yapamazsın değil yorum yaparken dikkatli olmalısın. Rahmet okumak da bir yorumdur. Çok çok sende hakkı varsa hakkını helal etmezsin. Bak bu da bir yorum mesela ve aleni yazabilirsin bunu. Zor bir gün geçiriyor olabilirsin ama bu ölmüş ve/veya artık kendini savunamayacak insanların arkasından bir şey yazarken hoyrat ve anlayışsız olmanı gerektirmez. Hakaret kavramını tartışmaya gerek yok. Neyin ne olduğu belli. İnsan gibi sana hoş olmamış yazmışım sen kalkıp hala sürdürüyorsun. Biri suç mu işliyormuş motosiklet kullanırken? bu onunla devletin arasındaki bir konu. Devlet cezasını verir. Vatandaş olarak yegane yapabileceğin şey eğer sen şahit olduysan ve elinde kamera kaydı şu bu gibi bir delil varsa bunu devletin yetkili kurumları ile paylaşmak. Herkes kendini devletin polisinin savcısının hakiminin yerine koymaya kalkarsa vay bizim halimize. Ayrıca sığır güzel bir hayvandır. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Biri otobüs şoförne ortadaki düz çizginin sollama yasağı anlamına geldiğini, kavşağa girilirken yavaş girilmesi gerektiğini ve sollama yapılmaması gerektiğini baştan anlatsın. Umarım kimseye bir şey olmamıştır. https://www.instagram.com/reel/DcmLIWoMX0I Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Biri otobüs şoförne ortadaki düz çizginin sollama yasağı anlamına geldiğini, kavşağa girilirken yavaş girilmesi gerektiğini ve sollama yapılmaması gerektiğini baştan anlatsın. Umarım kimseye bir şey olmamıştır. https://www.instagram.com/reel/DcmLIWoMX0I İki tane sabırsız adamın yüzünden orta sırada yolculuk yapan yolcunun suçu ne,her zaman korkarım otoüslerden,hele ki yaz dönemi dinlenmeden uykusuz insan taşıyorlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce 88 defa tedbirsiz geçer birinde işte böyle kaza olur. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce Otobüs şoförleri kadar saygısız araç kullanan görmedim ben. Hafriyat kamyonları bile daha iyi en azından o kadar gidemiyorlar. En azından burada. 110 la gidiyorum ensemde, 120 ye çıkıyorum hoop geliyor. Olmadık yerde sola çıkmalar vs altlarındaki aletler de kuvvetli. Bunlar radara nasıl girmiyor anlamıyorum ve takometreler de işlemli kesin. Ayrıca hep diyorum eskiden şoförlük meslekti ve kalitesi vardı, şimdi iş bulamayan son çare şoför oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Bence otobüslerin hızları elektronik olarak sınırlandırılmalı. Geçtiği tespit edilenin hem ehliyetine hem de otobüsüne el konmalı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts