Mertol Kip Dün saat 08:18 Paylaş Dün saat 08:18 Murat Sahın yazdı: Takoğraf tamda bunun için var ama bir şekilde müdahale ediyorlar. Ağır vasıtalarda, özellikle de insan taşıyanlarda daha güvenilir sistemler artık zorunlu hale gelmeli. Bunlar bu şekilde hatalı olup kazaya karıştığında bir daha SRC ve psikoteknik alamamalı. Kastettiğim o değildi. TİP onay belgesi için kontrole girdiğinde ve belgelerde Türkiyedeki en üst hız limitini geçen araçların trafiğe çıkmasına izin vemesinler. Atıyorum otobüsler için max hız otobanda 100 mü, 101 yazıyorsa ve araba 101 yapıyorsa trafiğe çıkamasın. Bu limitörü yazılımla otla kılla iptal edeninde totosunu kessinler. İlkay Başaran yazdı: Otobüslere 500 hp 2500 nm torklu motor yerine 200 hp motor takıp gönderecekler. İsteyen istediği kadar bassın somra. Tümmdenetleme ve kısıtlama sistemleri aşılıyor tr de. O zaman da hibrit turbo ve nos takarlar gerçi Ceza meza hikaye abijim. Alacaksın malını mülkünü işini mesleğini elinden, meşe odunuylada bi ton sopa bitti gitti. Bu insanları öpsen sesi çıkmaz, parasını alırsan ağlar. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın Dün saat 08:26 Paylaş Dün saat 08:26 İlkay Başaran yazdı: Otobüslere 500 hp 2500 nm torklu motor yerine 200 hp motor takıp gönderecekler. İsteyen istediği kadar bassın somra. Tümmdenetleme ve kısıtlama sistemleri aşılıyor tr de. O zaman da hibrit turbo ve nos takarlar gerçi O da çözüm değil. Bu sefer de rampalarda kağnı olacak 200 hp otobüs. Yoksa 200 hp hafriyat kamyonu düşünsene Çözüm elektronik limitör ama onu da hallediyorlar hemen. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 09:10 Paylaş Dün saat 09:10 Mertol Kip yazdı: Kastettiğim o değildi. TİP onay belgesi için kontrole girdiğinde ve belgelerde Türkiyedeki en üst hız limitini geçen araçların trafiğe çıkmasına izin vemesinler. Atıyorum otobüsler için max hız otobanda 100 mü, 101 yazıyorsa ve araba 101 yapıyorsa trafiğe çıkamasın. Bu limitörü yazılımla otla kılla iptal edeninde totosunu kessinler. Ceza meza hikaye abijim. Alacaksın malını mülkünü işini mesleğini elinden, meşe odunuylada bi ton sopa bitti gitti. Bu insanları öpsen sesi çıkmaz, parasını alırsan ağlar. Abi Gözde ile vursak nasıl olur Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 10:03 Paylaş Dün saat 10:03 Ali Darbaz yazdı: Abi Gözde ile vursak nasıl olur Pahalı olur. Meşe odunu çok daha ucuz. Amaç cezalandırmak değil caydırmak Ali. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 10:05 Paylaş Dün saat 10:05 Budaklı meşe odunuyla karakter kazanımı 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 10:06 Paylaş Dün saat 10:06 İlkay Başaran yazdı: Budaklı meşe odunuyla karakter kazanımı OnTheJobTrainning. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 10:26 Paylaş Dün saat 10:26 Tanıdık otobüs kaptanı vardı , abi diyordum en önemli konu ne bu işte, adam ense tıraşı diyordu, 40 kişi enseni görüyor diyordu 7 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 10:48 Paylaş Dün saat 10:48 Evren Erakçora yazdı: Tanıdık otobüs kaptanı vardı , abi diyordum en önemli konu ne bu işte, adam ense tıraşı diyordu, 40 kişi enseni görüyor diyordu Neyse ki yetişkin ürünleri sektöründe çalışmıyormuş askjhgdkjhagsa 2 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Dün akşam kuzey marmara anadolu yönü - Sultanbeyli çıkışına doğru saat 18.35. en sağda tır 80 km/h hemen bir yan şeritte iveco daily 90 km/h 3.şeritte binek araç 100 km/h 4.şeride önüme atlayan otobüs ise 110 km/h tüm bunlar olurken , arkamdan sol şeritten 200 km/h civarında ipi kopmuş sellektör kolunu hunharca zorlayan c200 ile aynada göz göze gelmemiz.. 5 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Yok ağa, 4 değil 8 tane şerit olsa bu millete yetmez. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bence bakanlık herkese bedava internete bağlı araç kamerası vermeli ve bağlantı ücretinide kendi ödemeli. Gelen veri kendi datacenterlarına gitsin yapay zeka ile işlensin, kural ihlallerinin tümüne sorgusuz cezayı yapıştırsınlar. Düşünsene yollarda milyonlarca fahri trafik müfettişi. Sistem kendini 1 ayı bulmadan amorti eder. Dur MŞimşek'e yazayım ben bunu 2 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: Bence bakanlık herkese bedava internete bağlı araç kamerası vermeli ve bağlantı ücretinide kendi ödemeli. Gelen veri kendi datacenterlarına gitsin yapay zeka ile işlensin, kural ihlallerinin tümüne sorgusuz cezayı yapıştırsınlar. Düşünsene yollarda milyonlarca fahri trafik müfettişi. Sistem kendini 1 ayı bulmadan amorti eder. Dur MŞimşek'e yazayım ben bunu Tam askeri usul. Herkes birbirinin hatasını engelleyecek , böylelikle bölük cezadan kurtulacak. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Murat Azalma yazdı: Tam askeri usul. Herkes birbirinin hatasını engelleyecek , böylelikle bölük cezadan kurtulacak. Bütçe açığı 2 ayda kapanır. İnsanlar düzelir falan diye bekleme normal insanlar dikkat eder dangozlar devam. 180 bin ceza olmasına rağmen hala arabadan inen dingiller var bu ülkede. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: 180 bin ceza olmasına rağmen hala arabadan inen dingiller var bu ülkede. Gördüklerimiz de sadece kameraya yansıyanlar 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) sabah işe giderken duran trafikte bi abla arkadan sağlam carptı bana ses ve sallantı fena idi indim arabadan şok olmuş inemiyor 3 gündür uyumuyormuş annesi hastaymış hastane den geliyormuş filan en önemlisi trafik sigortası yok yalvar dı resmen dayanamadım tamam dedim hasar yok gibi bisey tampon da cizik bagajda parmak ucu kadar ezik bakalım ödeyecek mi ben paradan geçtim bakalım iyilikten ne doğacak onu merak ediyorum bu arada kafalıklarınızı düzgün ayarlayın arkadaşlar boynumun arkasına desteği sayesin de yaralanmadım 1 saat önce tarihinde Fatih Keskin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Fatih Keskin yazdı: sabah işe giderken duran trafikte bi abla arkadan sağlam carptı bana ses ve sallantı fena idi indim arabadan şok olmuş inemiyor 3 gündür uyumuyormuş annesi hastaymış hastane den geliyormuş filan en önemlisi trafik sigortası yok yalvar dı resmen dayanamadım tamam dedim hasar yok gibi bisey tampon da cizik bagajda parmak ucu kadar ezik bakalım ödeyecek mi ben paradan geçtim bakalım iyilikten ne doğacak onu merak ediyorum Bu tür durumlarda çoğunluk aradığında telefona bakmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu tür durumlarda çoğunluk aradığında telefona bakmıyor. bana yaptırayım sigortamı ondan sonra tutanak tutalım dedi dedim öbür tarafta bi de sigorta şirketi ile uğraşamam muhtemelen uğraşacak çok şeyim olacak dedim anlamadı gibi geldi ama neyse Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce geçmiş olsun Abi, bence pek geri dönecek birisi izlenimi vermiyor 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Selçuk Bakış yazdı: geçmiş olsun Abi, bence pek geri dönecek birisi izlenimi vermiyor geçen sağ aynanın iç kısmı nı bi kamyoncu ark kırdı kapıda hafif ezik var ayna rakamını duyunca benim maaşımın yarısından çok diye zırlamaya başladı bugün aynayı taktırdım insan bi arar 2 haftadır abi ne yaptın diye harbi iyilikten maraz doğuyor Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Geçmiş olsun başkanım. Sen gönlü zengin birisisin. Nazarlık olsun. Kafaya takmaya değmez. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Fatih Keskin yazdı: geçen sağ aynanın iç kısmı nı bi kamyoncu ark kırdı kapıda hafif ezik var ayna rakamını duyunca benim maaşımın yarısından çok diye zırlamaya başladı bugün aynayı taktırdım insan bi arar 2 haftadır abi ne yaptın diye harbi iyilikten maraz doğuyor Abi yine bu arabaya mı oldu oda, nazar var sende Haşmet Güngör yazdı: Geçmiş olsun başkanım. Sen gönlü zengin birisisin. Nazarlık olsun. Kafaya takmaya değmez. En zengin o mu bilmiyorum ama çok zengin 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce Haşmet Güngör yazdı: Geçmiş olsun başkanım. Sen gönlü zengin birisisin. Nazarlık olsun. Kafaya takmaya değmez. dedem senin için derin hoca derler bi okusan işler yoluna girecek Selçuk Bakış yazdı: Abi yine bu arabaya mı oldu oda, nazar var sende En zengin o mu bilmiyorum ama çok zengin nazara inanrım ama zenginlik külliyen yalan Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce Fatih Keskin yazdı: zenginlik külliyen yalan Gönül zenginliği 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts