İçeriğe Yönlendir

Kaza Haberleri

Furkan Esgin
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

İlkay Başaran
Fatih Keskin yazdı:

bana yaptırayım sigortamı ondan sonra tutanak tutalım dedi dedim öbür tarafta bi de sigorta şirketi ile uğraşamam muhtemelen uğraşacak çok şeyim olacak dedim anlamadı gibi geldi ama neyse

Çakmak da var

• Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Fatih Keskin yazdı:

bana yaptırayım sigortamı ondan sonra tutanak tutalım dedi dedim öbür tarafta bi de sigorta şirketi ile uğraşamam muhtemelen uğraşacak çok şeyim olacak dedim anlamadı gibi geldi ama neyse

Sen şimdiden hesabı öteki tarafa atmışın gelmez o para :)

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Geçmiş olsun

Ben de önceki gün kaza geçirdim. Kamera kaydı var ama paylaşmıyorum. Caddede kaldırımda yürüyen kız, yolun solunu kontrol etmeden aniden yola atladı. Telefonuna bakıyordu ve kulağında kulaklık vardı. Yol çok dar. 

Yürürken ani hareketle yola hamle yapması ile (bunu algılamak ve hamleye karar vermek) 0,4 saniyede frene ve kornaya basıyorum. Yayanın yola hamlesi ile durmam arası 2 saniye. Zaten hızım 20-30 arasıydı. Fakat yokuş aşağı gidiyordum. 

direksiyonu kırdığım için aynam ile çarptım. Yaya düştü bacağında yaralanma oldu. 

Şükür kafası, omurgası darbe almadı. Ve önden çarpmadığıma şükrettim. Yayanın hayati durumu yok. Sakatlık vb şeyler de yok. Şükür

Tabi tüm tetkikleri bitene kadar polis merkezinde kaldım. Yaya kendi hatasını kabul etmiş şikayetçi olmamış

Abs aniden devreye girdi. Lastiklerim iyi ama istanbul kocaman şantiye. Yollar toz. Kaza yaptığımız yerde de yıkım vardı. Beklediğim tutunma olmadı. Belki benim beklentim fazla

Araştırmama göre böyle kazalarda

- yayanın durur halde mi yürürken mi hareket etmesi,

- yayanın hareketini görür görmez önleyici hamle yaptım mı? 

Çok önemliymiş. 

Allah korusun yayaya bir şey de olsa yüzde 1 kusur bile almam pek muhtemel gözükmüyordu

Aracın son durma pozisyonu. Kaldırma uzaklığı

Screenshot_20260904_160440_Gallery.jpg

Screenshot_20260904_160507_Gallery.jpg

Screenshot_20260901_202003_Gallery.jpg

20260901_191004.jpg

• Beğen 1
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Çağlar Bayur yazdı:

fonların hali? ytd 

Bu hafta yine kan kusturdular piyasaya

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Geçmiş olsun

Ben de önceki gün kaza geçirdim. Kamera kaydı var ama paylaşmıyorum. Caddede kaldırımda yürüyen kız, yolun solunu kontrol etmeden aniden yola atladı. Telefonuna bakıyordu ve kulağında kulaklık vardı. Yol çok dar. 

Yürürken ani hareketle yola hamle yapması ile (bunu algılamak ve hamleye karar vermek) 0,4 saniyede frene ve kornaya basıyorum. Yayanın yola hamlesi ile durmam arası 2 saniye. Zaten hızım 20-30 arasıydı. Fakat yokuş aşağı gidiyordum. 

direksiyonu kırdığım için aynam ile çarptım. Yaya düştü bacağında yaralanma oldu. 

Şükür kafası, omurgası darbe almadı. Ve önden çarpmadığıma şükrettim. Yayanın hayati durumu yok. Sakatlık vb şeyler de yok. Şükür

Tabi tüm tetkikleri bitene kadar polis merkezinde kaldım. Yaya kendi hatasını kabul etmiş şikayetçi olmamış

Abs aniden devreye girdi. Lastiklerim iyi ama istanbul kocaman şantiye. Yollar toz. Kaza yaptığımız yerde de yıkım vardı. Beklediğim tutunma olmadı. Belki benim beklentim fazla

Çok önemliymiş. 

Allah korusun yayaya bir şey de olsa yüzde 1 kusur bile almam pek muhtemel gözükmüyordu

20260901_191004.jpg

Sana da geçmiş olsun

Toyotalarda yaya çarpışma önleyici yokmuş demek. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mertol Kip yazdı:

Sana da geçmiş olsun

Toyotalarda yaya çarpışma önleyici yokmuş demek. 

Neden çalışmadı bilmiyorum ama ben ondan önce davranmış olabilirim

Kamera balık gözü. Mesafeler uzun gibi ama gerçekte çok kısa. 

Toyotanın sistemi bazen çalışıyor bazen çalışmıyor ben zaten hiç güvenmiyorum ona

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Kız sana çarpmış zaten. Ama uzak mesafede işe yaraması zaten çok anlamlı değil. Benden hızlı hareket etmedikce işini doğru yapıyor sayılmaz bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Video yükleyeyim dedim. Sokaklarda gerçekten yavaş gitmek lazım. Ve kameranın önemi. Kız ben kaldırımda karşıya geçmek için bekliyordum dese, kanıtlayamazsam suçlu ben oluyordum

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tansu geçmiş olsun. 

Net olarak yaya sana yandan çarpmış. 

Araç bir şey yapamazdı bu kazaya. 

Telefon ve kulaklık birlikteliği çok ciddi bir güvenlik sorunu. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Tansu çok geçmiş olsun

Fatih bey çok geçmiş olsun

En korktuğum kaza yayaya çarpmak 

Ucuz atlatılmış geçmiş olsun

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
Çağlar Bayur yazdı:

vesile ile eylül sonu nice olacak bu fonların hali? ytd 

Bunu görmek için kahin olmaya gerek yoktu. İlgili kurumun çaycısı bile görmüştür. zamanında tedbir almaz isen böyle olur. Eylül sonu değil, yıl sonuna kadar  süre verdiler .Neyse "Deveye sormuşlar, boynun neden eğri" cevabı biliyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Fatih Keskin yazdı:

sabah işe giderken duran trafikte bi abla arkadan sağlam carptı bana ses ve sallantı fena idi indim arabadan şok olmuş inemiyor 3 gündür uyumuyormuş annesi hastaymış hastane den geliyormuş filan en önemlisi trafik sigortası yok yalvar dı resmen dayanamadım tamam dedim hasar yok gibi bisey tampon da cizik bagajda parmak ucu kadar ezik bakalım ödeyecek mi ben paradan geçtim bakalım iyilikten ne doğacak onu merak ediyorum

IMG_9592.jpeg

bu arada kafalıklarınızı düzgün ayarlayın arkadaşlar boynumun arkasına desteği sayesin de yaralanmadım

Geçmiş Olsun bende merak ettim dönüş yapacakmış.

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Geçmiş olsun

Çok önemliymiş. 

20260901_191004.jpg

Çok Geçmiş Olsun.

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Fatih Keskin yazdı:

sabah işe giderken duran trafikte bi abla arkadan sağlam carptı bana ses ve sallantı fena idi indim arabadan şok olmuş inemiyor 3 gündür uyumuyormuş annesi hastaymış hastane den geliyormuş filan en önemlisi trafik sigortası yok yalvar dı resmen dayanamadım tamam dedim hasar yok gibi bisey tampon da cizik bagajda parmak ucu kadar ezik bakalım ödeyecek mi ben paradan geçtim bakalım iyilikten ne doğacak onu merak ediyorum

IMG_9592.jpeg

bu arada kafalıklarınızı düzgün ayarlayın arkadaşlar boynumun arkasına desteği sayesin de yaralanmadım

Hasar nerede?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...