Cem Işık Dün saat 08:13 Paylaş Dün saat 08:13 Tansu Kalafatoğlu yazdı: en korktuğum senaryo. sokak aralarında 10-15', geçmiyorum. çünkü çok fazla velet aradan yola fırlıyor O dönem yaş 20-25, yeni araba almıştım onun hevesiyle dolaşırken oldu bu anlattığım. Artık mahalle arası 20'yi geçmiyorum akıllandım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:26 Paylaş Dün saat 08:26 Cem Işık yazdı: 20 sene önce mahalle arasında 40 km gibi hızla giderken(o yol için yüksek hız), arabaların arasından 6-7 yaşlarında bir çocuk çita gibi koşarak atladı soldan önüme , frene basmamla çocuk kaputa oturdu. Hemen kaputtan kalktı aynı hızla koşarak gitti. benzer çita bena da denk gelmişti, yumurta gibiyim, araba 3 renk, tek kapı, direksiz, jantlar nikelaj, paynır ses yüklü, ben gaza bastım çift karbüratör araba hızlandı, çocuk yan çamurluğa çarptı geldiği yöne düştü, arkadan koşan babası çocuu tokatlayınca rahatladım 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 09:09 Paylaş Dün saat 09:09 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Manuel araç vitesteyken, fren yerine gaza basınca da aynı kaza olurdu. Kadın debriyaja basmayı da unutabilirdi. Düşük viteste mümkün.. Yüksek viteste stop eder.. Manuelin bu avantajı var.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 09:12 Paylaş Dün saat 09:12 Mehmet Ozyurek yazdı: Düşük viteste mümkün.. Yüksek viteste stop eder.. Manuelin bu avantajı var.. mesela bu kazada tahmini 2.viteste olsun. Gaza basınca araç yine fırlardı ama Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 09:38 Paylaş Dün saat 09:38 Otomatik vites yanıltıyor yeni başlayanı, gaza basıyorum gidiyor, frene basıyorum duruyor, bu kadar basit diye düşünüyor. Manuel kullanabilmek içinse epey talim, tekrar, çalışma lazım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts