İçeriğe Yönlendir

Radar Kontrolünü Selektörle Bildirme...

Nedim Öner

Recommended Posts

Vural Sarı
Abi eski Zabıta memuru, şimdi ise Arhavi MEB Spor kopleksi yöneticisi Erol Tosun'u tanırmısın ?

Malesef tanımıyorum.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

O zaman bunun kolayı var, radar tespit cihazlarının kullanımını serbest bıraksınlar iş bitsin, bizde boşuna xenonları selektör yaparak eskitmemiş oluruz :( üstelik kamera, lazer, radar ne varsa onuda görmüş oluruz, abd de bile kullanımı yasak değilmiş, daha doğrusu şöyleymiş; arabanda var polis kabak gibi camdan gördü diyelim, sen yolunda gidiyorsun seni durdurması için bir sebebi yok, sadece cihazı gördüğü için seni durduramıyor, başka bir suçtan dolayı durdurursa ve cihazı görürse sadece el koyuyor, ceza yazamıyor, bazı eyaletlerde durum dahada iyiymiş üstelik, bizdede bıraksalar şu aleti, sorun kalmayacak, nerde hangi hızda gideceğimize kadar söylüyor zaten alet, bunu serbest bıraksınlar, rahat edelim.

Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca
Ben hiç 12:00 ile 13:30 saatleri arasında kurulu radar görmedim bugüne kadar...

O zaman Aydın-Söke'den, Didim istikametine giderken bölünmüş yolda görebilirsiniz..Kaç defa gördüm hemde..Sivil görünümlü fındık kahvesi renkte yeni Renault Symbol marka bir otomobille radarı kuruyorlar..Normalde öğle tatili saatleridir ama gördüm işte eminim çünkü ilerde de çevirmeyi yaptılar..Eee canım Türkiye'm benim; herşey mümkün..:(

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
O zaman bunun kolayı var, radar tespit cihazlarının kullanımını serbest bıraksınlar iş bitsin, bizde boşuna xenonları selektör yaparak eskitmemiş oluruz :p üstelik kamera, lazer, radar ne varsa onuda görmüş oluruz, abd de bile kullanımı yasak değilmiş, daha doğrusu şöyleymiş; arabanda var polis kabak gibi camdan gördü diyelim, sen yolunda gidiyorsun seni durdurması için bir sebebi yok, sadece cihazı gördüğü için seni durduramıyor, başka bir suçtan dolayı durdurursa ve cihazı görürse sadece el koyuyor, ceza yazamıyor, bazı eyaletlerde durum dahada iyiymiş üstelik, bizdede bıraksalar şu aleti, sorun kalmayacak, nerde hangi hızda gideceğimize kadar söylüyor zaten alet, bunu serbest bıraksınlar, rahat edelim.

Abi gerek yokki o tip cihazlara .Navigasyona göre araç kullanalım kimse ceza yemez, hızdan dolayı kazalarda minimum düzeye iner.

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Bir tanıdığımızla Samsun'a gitmiştim. Arabasında Pioneer teyp vardı. Radar olan yerlere yaklaşınca acayip acayip sesler çıkarıyordu parazitlenme gibi. Başta söylediğinde inanmamıştım ama gidene kadar hiç yalan söylemedi teyp :nazar:

Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca
Bir tanıdığımızla Samsun'a gitmiştim. Arabasında Pioneer teyp vardı. Radar olan yerlere yaklaşınca acayip acayip sesler çıkarıyordu parazitlenme gibi. Başta söylediğinde inanmamıştım ama gidene kadar hiç yalan söylemedi teyp :)

aahh aahh o teyplerdeki RDS özelliğine kurban :( harika bişey..radar sinyallerini algılayan bir şeymiş.ilk duyduğumda hatta gördüğümde inanamamıştım ama doğru..her arabaya lazım...:D

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)

Elimde bundan var bi tane. :) Yeni radarlara işe yarar mı bilmem ama eskiden(98'e kadar :D ) RDS sinyali bozuluyordu radar yüzünden. :(

poneerdv8.jpg

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Abi gerek yokki o tip cihazlara .Navigasyona göre araç kullanalım kimse ceza yemez, hızdan dolayı kazalarda minimum düzeye iner.

:unsure: zaten olayda bu, navigasyona göre gitsek dediğin doğru, benim kızdığım olay neydi? Kimse hız sınırlarına uymak istemiyor ki, nav da yazsa ne olur, ben sınırı aşmayın diyorum, ya tuzak varsa diyor, ya yol boş basabiliriz niye yavaş gidelim diyor, tabela yanlış diyor.... yani bahane çok, bazı konularda haklılar ama genel olarak yanlışta olsa hız sınırı kurallarına uyacaksın, en kötü gideceğin yere geç varırsın.

Kısaca kimse tamam yavaş gideyim demiyor, hep bir bahane var, bende sonunda pes etim, bari radar tespit cihazı takalımda radarı görüp yavaşlayın ceza yemeyin bari diyorum, ne diyim artık. :)

tarihinde Ali Cihangiro?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Abi benim mecburen yaptığım ister 100 km ister 4000 km olsun nereye gidersem gideyim hız yapamıyorum. Yakıt cepten çıkıyor :good1:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Abi benim mecburen yaptığım ister 100 km ister 4000 km olsun nereye gidersem gideyim hız yapamıyorum. Yakıt cepten çıkıyor :good1:

:D al bendende o kadar, araba dizel ama hala yakıt hesabı yapıyoruz, şu elektriklileri adam gibi piaysa sunamadılar gitti, şimdi uyduruk floresan ı satıcaklar, ama menzil yok, menzil koyamazlarmı koyarlar, e neden koymuyorlar? Bp Shell vs. hepsi batar, en başta abd dağılır, kısaca daha çook bekleriz biz, yavaş sürüşe ve dizele devam kardeşim.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

0.3 litre/dakika su-hidrojen dönüştürücüm her şeyi ile hazır, lpg yakıtlı forklifti çalıştırıyor, uygun vakitte common dizel de denemesini yapacağım, çalışacak, ancak araç üzerine tatbik edemeyeceğim. Niye yaptımki ?

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
0.3 litre/dakika su-hidrojen dönüştürücüm her şeyi ile hazır, lpg yakıtlı forklifti çalıştırıyor, uygun vakitte common dizel de denemesini yapacağım, çalışacak, ancak araç üzerine tatbik edemeyeceğim. Niye yaptımki ?

Servet ilerki yıllarda ahanda bu olacak.. :)

alberteinsteinz.jpg

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
Servet ilerki yıllarda ahanda bu olacak.. :p

alberteinsteinz.jpg

:rofl::)

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Aman abi yazmayın böyle şeyleri buraya ortalık ajan kaynıyor :p sonra haber alınamayan üyeler kısmında yazar dururuz Servet Aydın nerede, haber alamıyoruz kaç gündür diye... :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Yok su değil o gazoz gazoz :)

Şaka bir yana yurdum insanlarından bir çoğu yapıyor artık. Zor bi işlem değilki. İyi bir lazer kesimci ve 316 çelik saç lazım o kadar :p

Yorum bağlantısı
Bestami Ün

bizim burdada çok pusuya yatıyorlar bende uyarıyorum bence her şöför yapmalı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...