İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

Fatih Uzun
(düzenlendi)

Erkan ın taktığı marşbiyel benim çok hoşuma gitti,İlteber sen ben Süha olmadı bi Ankara yaparız marşbiyelleri de alır geliriz.

tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Peki bu ST marspiel sadece yanlar içinmi yoksa ön arka içinde ekleri varmı.yoksa tamponlarınmı değişmesi gerekiyor.ve fiyat nasıl acaba

marspiel sadece yanlar içindir. tampon altlarına fiberden ek yapılıyor. tabiki ben böyle birşey yapmanızı istemem. aracınızda görüntü kirliliğinden başka bir işe yaramıyacaktır

Erkan ın taktığı marşbiyel benim çok hoşuma gitti,İlteber sen ben Süha olmadı bi Ankara yaparız marşbiyelleri de alır geliriz.

Erkan'ın taktığı marspiel bizim 4 kapılara uymaz.tek kapı için o marspieller tabiki kalıbı varsa 4 kapı içinde ustası yapar gerçekten iyi işcilik yapmış. her ne kadar orjinal ST marspieli takmak istesemde böyle birşeyede hayır demem Sem Tuning 240 tl ye boyalı bir şekilde yaıpı takıyor yakın zamanda gidip göreceğim işciliğini beğenirsem yaptırabilirim

Yorum bağlantısı
Akan Belen

o zaman sadece marşpiyel almak lazım fiberden yaptırmak istemem.nette görmüştüm yapılanı öne arkaya ek olarak çok güzel görünmüyordu yaparsam orjinalden yanayım yada çok çok iyi bir işçilikle olursa belki.Eğer sizler alırsanız orjinal st marşpiyeli banada haber verin lütfen bende almak isterim

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Maşallah diyelim. :( İlteber kazasız belasız sürüşler abim. harika olmuş.

Yorum bağlantısı
Akan Belen
Kardeşim on numara olmuş güle güle kullan...

Aynısından bende istiyorum ona göre...:D

Tamponu çok merak ettim ,Çağlar abininde ellerine sağlık bu arada... :flowers:

:(:nazar::nazar:

Benim aldığım marşpiyelde Süha alacak tek kapı için...

Çift kapı için kalıbıda var... Fiyatı boya,montaj dahil 200 civarı...işçilik on numara...

Erkan bey fiberden yapıyorlar değilmi.Orjinal marşpiyel ne kadar.Birde montajı zor değildir sanırım kargoyla alsak burda montaj yaptırsak anlamında dedim olmazmıki

Yorum bağlantısı
Akan Belen
Benim ön tampon ,arka tampon orjınal ST tamponu...

Yan marşpiyeller ve spoiler fiber ama orjınali ile birebir aynı...

orjınal ST marşpiyeller 550 tl ham..

fiber marşpiyeller.boyalı montaj dahil 200..Montajını bilen birisinin yapması lazım ..ince iş biraz... :D

O kadar pahalımı yahu.Hadi tamponlar anlıyorum da o zaman mecbur orda takılacak desenize.Büyük şehirde olmayınca nekadar sıkıntı böyle şeyler

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Şuan İ.Göksel yanımda akşamı bekleyin çok fena birşey oldu bu araba

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
(düzenlendi)

alel acele bir resim

tarihinde S tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Hehe taktık bakalım st tamponumu kendi sıramı ona verdim işi çabuk bitsin diye :p iyi oldu iyi mall boncuk :p

:D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
maşallah kazasız belasız kullan göksel abi :p

direk kaskoya işlet bence ne olur ne olmaz istanbul burası ön tarafın işide bitmiş zaten. diğer taraflarıda en yakın zamanda st görmek dileğiyle :)

yarın (çarşamba) halledicem bugün tamponu taktırdıktan sonra süha ile birlikteydik yanından ayrıldıktan 2 dakika sonra önümde aniden bir doblo durdu tam arkadan patlıyordum son anda sola kırdım karşında çelik bariyerler sanırım 2 cm. pay ile kurtardım.bu olaydan sonra derin bir oh çektikten sonra 30 metre gitmeden bir kedi aniden yola fırladı.aniden bir sağ yapıp onuda kurtardım. Entresan bir gündü Nazar var nazar

Maşallah :p

süper olmuş :) kazasız belasız sürüşler.

Eyvallah Lokman Abim Çok Teşekkür Ederim.

Maşallah süper olmuş :D

Teşekkürler Yalçın bey Nazarınız ayrı bir Teşekkür

Vay kardeşim takmıssın,detaylı fotoları bekliyorum... :)

Bir kaç eksikliğini tamamladıktan sonra kardeşim en kısa zamanda Professionel resimler çektiricem.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Ağa nazar değil normalde de oluyordu bu olaylar ama ozaman tamponun bukadar değerli değildi ve umursamıyordun gözüne batmıyordu şimdi ise tamponun ST tamponu ve orjinalden yaklaşık 3 kat pahalı olması ve bulunamaması standarta umursamadığın tüm olumsuzlukları hatırlatıyor .

Haklısın kardeşim olabilir inan öndeki araba ile mesafene bile etki ediyor kullanım stilin :p

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Ayrıca Can'ın TDCI RS'si bugün gördüm yavaş yavaş harikalar yaratmaya başlamış

tarihinde ?.G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Dikkatli Araç kullanmak çok güzeldir,Siz dikkat etsenizde emin olun dikkatsiz biri sizi bulup aracınıza çarpabilir veya Kafası dalgındır sorunu vardır vs bu tip konuları göz önünde bulundururak Bütçenizi yoran ekipmanlar olan ST aksesuarlarını %99 kaskoya işletinki İlerleyen günlerde oluşabilecek olumsuzluklar sizin umrunuzda olmasın .

Alkollü araç kullanmayalım ,Uykusuz araç kullanmayalım gerisi sorun değil değil , 2 bira atayım sahilde turliyim diyen Tüm arkadaşlarımızı uyaralımki Tamponlarımız ve Kendimiz sağlam kalalım :p Arkadaşlar .

:p

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Fll.5 a bu tampon olmazsa olmazlardan. Güle güle kullan.

Can farlara nazarın deydi hee. Sağ tarafta iz olmuş taş gelmiş heralde :) hevesimi alamadım daha yoksa itin olur. :) büyük yeminim var o kadar laf ettik merceksiz zenon takamam.senin farı alırsam mercek gömmek şart o da tuzlu.

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
:) Harika olmuş,üstünde iken fark hissediliyor ne kadar değiştirmiş arabanın çehresini.
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...